Şimdi Ara

DSC SONY H50 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
0
Favori
43.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cebinde taşımayacaksan h50 seni daha çok tatmin edecektir...
  • quote:

Sony H50 ile T300 arasında kaldım? T300 kompakt ,cepte bile rahatlıkla taşınabiliyor , H50 ise yarı porfesyonel bir makine 15x optik zumu var , çok kararsızım çok.
    bu topikte hep h50 kullanıcıları var , bu makinayı T300 ile karşılaştırmış olan varmı hiç.

SEVGİLİ ARKADAŞIM AYNI SORUYU DAHA ÖNCE BİRİSİ DAHA SORMUŞTU. ONA AŞAĞIDAKİLERİ YAZMIŞTIM.

İki üründe birçok özellik olarak birbirine benziyor. Özellik olarak farklılıkları ise şunlardır:
    H50 SLR-like(yarı profesyonel), T300 ise Ultra Compact kategorisindendir.
    Bundan dolayı epey bir büyüklük farkı var.
    zoom aralığı h50: 31-465; t300:33-165
    h50 nin az da olsa daha geniş bir açısı var.
    perde hızı h50: 1/4000; t300: 1/1000 dir.
    perde hızında t300 biraz geri kalmış. standartı 1/2000 civarında olabilirdi.
    sonuçta t300 cepte taşınacak bir makina. h50 ise profesyonele geçmek isteyenlerin tercihi.
    ona göre düşünülürse daha doğru karar verilebilir.

• Merhaba Arkadaşlar,

Aşağıdaki linkte Sony DSC-H50 ile çekilmiş çok güzel resimler ve kullanım tavsiyeleri bulabilirsiniz.

http://forum.digitalcamerareview.com/showthread.php?t=7030

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zprbr -- 3 Eylül 2008; 9:21:11 >
  • Arkadaşlar aşağıdaki linkte h50 nin başka makinalarla karşılaştırmalı fotoğrafları var.

http://www.digitalversus.com/duels.php?ty=1&ma1=60&mo1=583&p1=3727&ma2=16&mo2=563&p2=3560&ph=20
  • Arkadaşlar iyi günler hepinize.Bende bu makineden aldım.Amerikadan ayın 16 sında geliyor.Makinenin türkçesi belirtildiği gibi bulunmuyor.Bi arkadaşımız türkçe kılavuzu indirdiğini söylüyor.Rica etsemde bi linkini verseniz.Makinenin amerika fiyatı 420 dolar civarı.Daha elime ulaşmadı fakat bütün aksesuarları 2gb.belleği,geniş açı lensi gibi bi şeyden bahsettiler ama tam emin değilim.Fiyat için bilginize sunulur.
  • @ehto, Öncelikle hayırlı olsun.Eğer geniş açı lensle geliyorsa çok iyi fiyat,lensin fiyatı burada 300ytl civarı yanlış hatırlamıyorsam.
  • Bende h50 ile çektiğim bir karınca makrosunu ekliyorum

[img=http://img232.imageshack.us/img232/7342/dsc00259lh9.th.jpg]
  • quote:

Orjinalden alıntı: ehto

Arkadaşlar iyi günler hepinize.Bende bu makineden aldım.Amerikadan ayın 16 sında geliyor.Makinenin türkçesi belirtildiği gibi bulunmuyor.Bi arkadaşımız türkçe kılavuzu indirdiğini söylüyor.Rica etsemde bi linkini verseniz.Makinenin amerika fiyatı 420 dolar civarı.Daha elime ulaşmadı fakat bütün aksesuarları 2gb.belleği,geniş açı lensi gibi bi şeyden bahsettiler ama tam emin değilim.Fiyat için bilginize sunulur.

Şimdiye kadar neden kimse yayınlamadı bilmiyorum. Türkiyeden Sony H50 alanlar kutu içeriğinde türkçe Handbook.pdf dosyası da çıkıyor. işte dosya
    ...
    http://rapid share.com/files/148817030/Handbook.pdf
    ...

aradaki boşluğu silmeyi unutmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaRBaRYaN -- 27 Eylül 2008; 16:13:11 >

• Çok teşekkürler,türkçe dil dosyası çok işime yaradı.
  • rica ederim. eğer cd deki programları da gönder dersen iso sunu çekip upload edebilirim. yada ist.da isen bir kopyasını elden verebilirim
  • Arkadaşlar bu makinenin video performansı nasıl. Biraz video çekip buraya koyabilirmisiniz. Maksimum video çekim süresi ne kadar, deneyen varmı.

Video kayıt esnasında zoom yapılabiliyormu. Zoom yapılırken herhangi bir ses kaydında vs'de kesinti oluşuyormu?
  • Değerli MUST@F
    h50 nin video performansı iyidir. Ama bir canon s5 ve fz28 kadar çok iyi değil. Video çekerken HD video çekimi yoktur. 640x480 çözünürlükte çekimi vardır. Maksimum video çekim süresi 15 dakikadır. Video kaydederken zoom yapılabiliyor. Zoom yapılırken ses kaydında herhangi bir kesinti yoktur.
    Video çekimini sessiz bir ortamda yapıyorsanız zoom yapılırken zoom un kendi sesi duyulabiliyor. Gürültülü bir ortamda kayıt yapılıyorsa duyulmaz.
    kısacası video için düşünüyorsanız canon s5, fz28 ve yeni çıkan canon sx10 ve sx1 i düşünebilirsiniz.
  • Arkadaşlar dün bu makinayı 700 liraya aldım, inceledikçe özelliklerine bayıldım, profesyonel anlamda fotoğraf çekmeyi bilmiyorum, ama öğrenmek istiyorum, bu makinayla başlıyabileceğimi düşündüm severek aldım, fiyatı nasıldır, özellikleri nasıldır bilmiyorum, anlamıyan bir göze harika geliyor :) iyi etmişmiyim h50 alarak ve bu fiyatı vererek merak ettim. Ayrıca bu kadar fazla h50 kullanıcısını bir arada bulmak muhteşem bir şey hemen üye oldum foruma, uzun bir süre de burada olacağım gibi gözüküyor,

Hepinize merhabalar.

Benim asıl sormak istediğim bir şey var bu h50 yi şarj ederken klavuzda tam şarj olarak geçen şekilde mi şarj ediyorsunuz? Yani ışığı söndükten 1 saat sonra mı çıkarıyorsunuz pili şarjdan? Sizce normal şarj mı yapmalıyım tam şarj mı ve tam şarj yapmak pil ömrünü kısaltır mı? Son olarakta şarj aletinin devamlı fişte kalması bir sorun teşkil eder mi?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: MUST@F

Arkadaşlar bu makinenin video performansı nasıl. Biraz video çekip buraya koyabilirmisiniz. Maksimum video çekim süresi ne kadar, deneyen varmı.

Video kayıt esnasında zoom yapılabiliyormu. Zoom yapılırken herhangi bir ses kaydında vs'de kesinti oluşuyormu?

Video için düşünüyosanız kesinlikle FZ28 diyorum.
    1280x720 çözünürlük var, SX10'un örnek videosunu bir arkadaş yüklemiş açıkçası Canon sempatizanı olarak FZ28'in yanında sönük kaldığını söyleyebilirim.
    İkisinin de örnek videolarını görmüş biri olarak söylüyorum ama karar sizin.
    (Kendiniz de bu makinaların başlığında yüklenmiş olan videoları indirip fikir sahibi olabilirsiniz)
    Ben de FZ28 düşünüyorum fakat hareketli LCD ekran olmadığı için tereddüt ediyorum.
    Canon'un FullHD video çeken SX1 modelini bekliyorum.

• merhaba ben de sony h50 almayi planliyorum katarda calisiyorum burada fiyati yaklasik 740 ytl sizce uygun mudur bir de h 50 biraz buyuk geldi gozume onun yerine h10 da alabilirim ne dersiniz fikirleriniz nelerdir ikisi arasinda ne gibi farkliliklar vardir...
  • h50 ve h10 un büyüklükleri aynı ben ikisini de inceledim çekim olarak h10 da iyi ancak h50 aşmış bir model, ben aldım ve çok severek kullanıyorum, özellikleri çok iyi zaten, şarjı da çok iyi dayanıyor. Ben 700 liraya aldım ancak aldığım yer euro düşükken aldığı için makinayı o fiyata verebildi, tanıdıktı bir de. 740 lira uygun bir fiyat bence, almanı tavsiye ederim objektifsiz en iyi sony makina h50 zaten.
  • tam bu makineyi aliyordum ki barrel distortion olayina kafam takildi benim onceki makinem de sony dsc w30 du memnunum genel olarak ancan onda da bu olay vardi.cok rahatsiz edici olmasa da farkettigimde biraz moralim bozulmustu...h50 de durum nasildir? kullananlar bunu farkettiler mi cok bariz bir sekilde goze batiyor mu?
  • Makinayı aldığımdan beri 2000 küsür resim çektim, hiç karşılaşmadım barrel distortion olayıla, yalnız yukarıda aynı olayın lafı geçmiş minareler yamuk çıkmış. Hatta az önce çektiğim bir kaç resmi tek tek kontrol ettim hiçbirinde yok bir sorun.
  • ben bugun 665 ytl ye aydınlar foto dan aldım canta + 2gb sony produo kartla valla 2 yıl garantılı dogubankdan bıle ucuza geldı .aldıkdn sonra eve geldım sıteden fıyatı kontrol ettım ev gelene dek zamlanmıstı cıhaz ııı aldım valla su devırde :)

karıstırmaya devam.
  • SONY almayı düşünenler için en ucuz GARANTİLİ fiyatı bulabilecekleri 2 yer var

1. avrupa sony

2. mor fare
    ...
    ikiside sony yetkili satıcısı.
    ben 2008 babalar günü kampanyası zamanında almıştm morfare den gayet uygundu
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.