Şimdi Ara

DSG-7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gezerken rastladım anlaşılan DSG-7 250nm üzeri torklarda da hemen pes etmiyor. Şanzımandan öte OEM kavramanın dayanması ilginç..

http://kcng1983.blogspot.com.tr/2015/03/dq200-dsg7-torque-story-v2.html

• Güzel ama ingiliççe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ''sözde kırılgan '' aracın gücünü yükseltmişler araba çalışıyor uzun süredir ve dsg stok durumda diyor ama kullanılan dağ yolu falan diyor zaten küçük şehirlerde yaşıyan kişilerde eski nesilde dahi tek tük dsg problemi vardı sorunlar istanbul gibi dur kalk ta dünyada 2.olmuş bir trafikte kavramanın erken bitme sorunları daha çok ancak bununda normal olduğunu düşüncesindeyim ayrıca yokuşlarda izmirde bakıyorum adam gazla dimdik yokuşta arabayı tutuyor şanzıman öldü sonra malesef halkımızda bilinçsiz dsg tabiki narin bir şanzıman bu bir gerçek ancak düzgün ve normal koşullarda kullanıldığı sürece mesela tdi jetta lar var 150 200 bin km araçlar var şirket araçları uzun yol yaptıkları için çoğunun kavraması bile değişmemiş daha ve eski nesil dsg bu araçlar yani kısaca dsg de kullanım şartları ve şekli en önemli faktör ben bunun nazını çekemem diyen 4 ileri alır kafası rahat olur bu bir seçimdir.

• Bunu okuyacak ingilizcem olsa foruma suanda yabanci ulkelerin birinden giriyor olurdum.

• Eren nasıl olacak o iş. Biliyorsan bana bir ufuk verir misin. Bende ingilizce TOEFL 118/120, IELTS 8.5 / 9, YDS 100.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan Göçer

Eren nasıl olacak o iş. Biliyorsan bana bir ufuk verir misin. Bende ingilizce TOEFL 118/120, IELTS 8.5 / 9, YDS 100.

O kadar dil bilipte nasil gidecegini bilmiyorsan birsey diyemem Ne bileyim o kadar okuyamadik. Dolayisiyla bilemiyorum

• Yav zaten kimse stage 2 yapınca anında kırılacak diye bir sey demiyor . Istersen stage 3 yap 5 bin km biner satarsın ha senden sonra alan kisi de sana güzelce söver .

Haydi diyelim Dsg 7 sorunsuz neden 1.4 180 Polo gti Cupra , 1.6 105 dizel leonlarin hatta 1.8 leonlarin bile torku 250 yi gecmiyor ???

Dsg yazılımları var diyorlar da Vag grubu forumlarında yine bozulan Dsg lere sahip olanları var .

Benim aracım da Dsg yazılımı asla dusunmem zaten araca beslemesiz binince garanti bitiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 10 Temmuz 2015; 21:24:10 >
  • Valla bence o işler biraz değişik sanki. Ben iki yıl ingiltere'de de okudum, ama oralara gitmek oralarda kalmak öyle çok burdan göründüğü gibi değil kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

quote:

Eren nasıl olacak o iş. Biliyorsan bana bir ufuk verir misin. Bende ingilizce TOEFL 118/120, IELTS 8.5 / 9, YDS 100.

O kadar dil bilipte nasil gidecegini bilmiyorsan birsey diyemem Ne bileyim o kadar okuyamadik. Dolayisiyla bilemiyorum

Best answer ever

• quote:

quote:

Abi ben sana kısaca metnin ana fikrini soyliyim .

Amerika ve Çin de Dsg garantisi 10 yıl , turkiye de 2 yıl ve her sey garantiyi bitirebiliyor .

Eger siz de 7 -DSg kullanıyorsanız ya alırken ek garanti yaptırın ya da garanti bitimine yakın satın diyor

• tok kavrama sesi sayesinde, prestijden de olabilir.
    ozaman haydi beyler çipçiye.
  • quote:

Valla bence o işler biraz değişik sanki. Ben iki yıl ingiltere'de de okudum, ama oralara gitmek oralarda kalmak öyle çok burdan göründüğü gibi değil kardeşim.

Dogrudur hocam. Ancak bazi seyleri goze almak gerekli.

• Valla özledim oraları. O yüzden başını ağrıttım :) gel gidelim beraber. Dil benden vizyon senden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

quote:

Abi ben sana kısaca metnin ana fikrini soyliyim .

Amerika ve Çin de Dsg garantisi 10 yıl , turkiye de 2 yıl ve her sey garantiyi bitirebiliyor .

Eger siz de 7 -DSg kullanıyorsanız ya alırken ek garanti yaptırın ya da garanti bitimine yakın satın diyor

Evet bu gayet acilklayici oldu kardesim eyvallah Bu mevzuyu biliyorum. Ancak neden disarida oyle de bizde boyle? Millet yurt disindaki garanti olayini emsal gosterip sikayette bulunmuyor mu hic?

• quote:

Valla özledim oraları. O yüzden başını ağrıttım :) gel gidelim beraber. Dil benden vizyon senden.

Yok canim estafurullah. Disari cikma cesareti yok bende. Ama burada bi is yapmayi dusunuyorum. Kendi isin olacak. Baska turlu olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: beratgazi

''sözde kırılgan '' aracın gücünü yükseltmişler araba çalışıyor uzun süredir ve dsg stok durumda diyor ama kullanılan dağ yolu falan diyor zaten küçük şehirlerde yaşıyan kişilerde eski nesilde dahi tek tük dsg problemi vardı sorunlar istanbul gibi dur kalk ta dünyada 2.olmuş bir trafikte kavramanın erken bitme sorunları daha çok ancak bununda normal olduğunu düşüncesindeyim ayrıca yokuşlarda izmirde bakıyorum adam gazla dimdik yokuşta arabayı tutuyor şanzıman öldü sonra malesef halkımızda bilinçsiz dsg tabiki narin bir şanzıman bu bir gerçek ancak düzgün ve normal koşullarda kullanıldığı sürece mesela tdi jetta lar var 150 200 bin km araçlar var şirket araçları uzun yol yaptıkları için çoğunun kavraması bile değişmemiş daha ve eski nesil dsg bu araçlar yani kısaca dsg de kullanım şartları ve şekli en önemli faktör ben bunun nazını çekemem diyen 4 ileri alır kafası rahat olur bu bir seçimdir.

Budur!

Not: Bende DSG-7 kullaniyorum ama chip elbette dusunmem. Sadece cift kavrama sanzimanlarin yapisini anlamak lazim. Yoksa DSG bombadir patlar demekle is bitmiyor. O zaman Porsche da PDK gelistirmek yerine klasik sanzimandan devam ederdi...

• Dh de işin olmaz Reddit de takılırdın :)
  • Dsg nin sorunu yoğun trafikte ısınması zaten kendini soğutamayıp kavramayı bitirmesi yada bedense bozulan mekatronik yoksa trafik olmadan dsg çok sorun çıkarmaz zaten ilk kalkışlarda ısınma ve sürekli vitesin değiştiği ilk hızlarda sorun çıkarıyor zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

Dh de işin olmaz Reddit de takılırdın :)

Bilemiyorum. Yurtdisindaki kafama bagli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.