< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Dsg sorunu ve doğuş otoda yaşadıklarım (6. sayfa)
-
-
E sorun çıkınca da "elletirmeseydin" derler. Ne yapsın bu millet?
Yani bazı arkadaşların dediği gibi, amerikada çinde falan nasıl 10 yıl garanti veriyorlarsa, burda da olması gereken o!
Devlet olarak gereğini yaptın mı, muma dönerler!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Katılıyorum.
Kısaca:
Yıllar önce, bilinen bir markanın bozulan bilgisayarı yerine, başkasının iade ettiği, anakartı değişmiş makinesini SIFIR DİYE tarafıma fatura keserek verdiler.
İspat et dediler birde utanmadan!
Uzun hikaye, bi şekilde öğrendim sahibini, ispat ettim, gidip yüzlerine vurdum, paramı ancak "yurtdışı merkeze yazarım yaptıklarınızı" deyince aldım.
Yüzleri bile kızarmadı!
Demem o ki, belki o an, o aracı yaptıracak paranız var ancak insanlık hali, ya o parayı veremeyecek durumda ise adam? Yada yukarda verdiğim örnek gibi, ya garibanın biri zar zor almış ise o bilgisayarı?
Yahu insanda biraz vicdan merhamet olur!
kesinlikle ben de bunu düşündüm. oyle yada böyle şükür gücüm var ve bir sekilde yaptırdım ama ya belki hayali passat kullanmak olan emekli bir memura satsaydim da onun basina gelseydi. adamin üzüntüsünü düşünebiliyor musunuz? birader dsg bu keyfini sürüyorsan bedelini de ödeyeceksin kusura bakma mi diyecektim adama? biz sesimizi cikarttikca yola gelecekler. biz lütuf istemiyoruz hakkimiz olanı istiyoruz bu kadar net
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Heh, tam da burada bir şey sormak istiyorum. 2021 Ocak ayında sıfır aldığım Opel Astra'nin manüel şanzımanı fabrika çıkışlı arızalı çıktı (evet, manüel şanzıman!). Araba daha 3500 km'deydi bu arada. Opel Türkiye yenisi ile değiştirmeyiz, tamir edecegiz diyince Opel Almanya ile iletişime geçmek istedim ama bir türlü mail adresi falan bulamadım iletişime gececek. Sonra sırf meraktan VW'ye bakayim dedim, yine bulamadım.
Ya bu Almanya merkezin mail adresini nereden buluyorsunuz?
kundenberatung@volkswagen.de
Musteri hizmetleri icin bu mail adresini buldum, ama tam araştırmadim detaylı, bilgi edindiğimde burdan paylaşırım
Tamamdır, teşekkürler.
Gidin psa grubundan alın, 500 bin TL verdiğiniz arabanın cam fitili haftada bir yırtılsın, ultrasüpersonikplus 3d kokpit kendi kendine renk atsın, 1.5 yılda yeni parça gelsin Hadi boyayı da yazmıyorum bak güzel hatırına. Yani konuya güzel giriş yapılmış da öneri pek olmamış.
Anı olarak sakladığım PS1 cdlerimden daha çizik hale kısa bir sürede gelebilen pianoblack detayları da atlamışım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bırak Zaman Aksın -- 22 Şubat 2022; 16:0:58 > -
Böyle bir konuda ne vicdanı? Alan kişiye zorla satmayacaksın. Araştırıp bilerek alacak. Bozuk malı bozuk değilmiş gibi satmıyorsun, bakıyorsun çevrene bazılarınınki bozuluyor ve garantisi sorunlu. Bozulma ihtimali çıkabilir diye o riske girmeden satıp kurtuluyorsun. Devam et bir daha VW al hatta bayi ile takasa gir; çünkü elindekini satmaya vicdanın el vermiyor Bu mantıkla kimse elindeki VW marka aracı satmasın, bozulma ihtimali var diye başkasına yamamış oluyor, vicdanınız rahat bırakmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaLGz -- 22 Şubat 2022; 17:26:37 > -
Yani diyorsun ki, vw grubundan araç alıp, dsg denen illetin dertlerini çekmek daha mantıklı
sana katılıyorum ama gülmekten, 13 yıldır Peugeot kullanıcısıyım.
daha bir gün bakımlar haricinde servise gitmedim.
cam fitilimi atıyor dedin sen, o da ne?
kokpitin rengi mi değiş miş miş bak sen
şimdiki aracım eat 8 şanzımanlı, dsg yanında halt etsin, önceki aracım 508 keza tam otomatik eat6 şanzımanlı 205 beygir gücünde bir dizel canavardı..
ama bu vw yeaaahh diyen gruptansın sen anladık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bu gibi durumlarda kimse mağdur olmasın diye çabalıyoruz o yüzden, millete iteleyip kurtulma derdinde değiliz, bu hayata bakışla alakli bir konu tartışacak bir yani yok herkes kendi bildiğini yapacak elbet
B6-b7-b8 ve son olarak b8.5 kasa passat kullanıcısı olarak hepside 120 bin km üzeri kullanımda sadece b7 kasada ücretsiz değişim sağlandı ve bugüne kadar da hiç üzmedi beni dsg . Sizi ki biraz şansızlık olmuş. Geçmiş olsun .
Toyota corolla ile köprüde kalan akrabam var cvt şanzıman oda. 11 bin tl verdi yaptırdı .
Bı mağduriyet var ama konuda bı tane SS yok fatura yok.Kimse bunu sorgulamıyor ilginç..
İlk sorunu kaç km deyken yaptı ve nasıl anladınız ? Öncesinde bir belirti var mıydı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Maslak doğuş otoda senelerdir tüm bakımları ve hasarları yaptırırım ve senelerdirde sürekli bir problem çıkar,cam değişir bir parçasını takmayı unuturlar,boya yapılır boya rengi tutmaz,servise sokarım 50 kere silecekleri ellemeyin dediğim halde yine fıskiye ayarlarının içine ederler,arabayı alırken temizlik bile yapılmamış halde utanmadan teslim ederler çok yoğunduk derler. Rot balansı bile kendi bünyesinde yapamayan ve sizden izin almadan aracınızı servisten çıkarıp sanayide aracınıza rotbalans yaptıran sözde büyük firma,siz 50 bin liralık müzik sistemine zarar gelmesin diye sesi itinayla açtığınız sisteme arabesk müziklerini son ses açan ve servis içinde hız kesici bariyerlerden frene bile dokunmadan tam gaz geçen çalışanlara sahip firma.Alternatifi olsa başka yere gideceğim ama erele gitmeyede korkuyorum orasıda ayrı bir dertmiş.
Gerçek mi bunlar?
Bir Mercedes-Benz yetkili servisinde böyle hareketler sergileyecekler, kan alir Daimler o bayii den kan.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hepsi mevcut merak etmeyin, asılsız bilgilerle hiçbir şirketi zan altinda birakip kendimi riske atmam zaten
100bin km civari yaptı, silkelemeye başladı araba. sanki 7. vitesteyken bir anda 2. vitese düşüyor sonra tekrar yüksek vitese geçiyormuscasina bir tepki ve akabinde ekranda İngiliz anahtarı gibi bir işaret çıktı
Yok bir tarafımdan salladım. Noktası virgülüne kadar doğru.
Bunlar olmadan ben inandırıcı bulamadım hocam açık konuşayım..Şanzumanda sorun yoksa VAS6154'e sahip iseniz veya bulabilirseniz işinizi basit bir yazılımla 2 dkda çözerim bir daha DSG sorunu yaşamazsınız.Şuan servisde yaklaşık 1 senedir benim yaptığımı yapıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X