Şimdi Ara

Dsg vites geçişinde gıcırdama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2024 sıfır DSG T-cross'um var yaklaşık 1000km' de fakat sanırım daha önceden de olup belki de yeni farkettiğim vites geçişlerinde (p den n r d'ye farketmez) hafif kapı gıcırtısı gibi ses geliyor.

Bu ses normal midir??

• normal değil. demek ki DSG hala sorunlu.

• Arabayı stop ettiğinizde önce boş sonra el freni ayak frenden çekip sonra p olayına dikkat ediyormusunuz meyilli bir yerde parkediyorsanız kavrama sıkışıyor olabilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mand1ra_Hekimi kullanıcısına yanıt

evet o konuya dikkat ediyorum fakat dikkat etmediğim senaryo olsaydı bile araba daha sıfır, o hafif kapı gıcırtısı çok rahatsız etmeye başladı

• Kullanıcı hatası olabilir. Yeni nesil DSG ler sorunsuz mükemmel bir şanzıman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt

Kullanıcı hatası emin olun hiç yapmadım çok dikkatli kullanıyorum , sıfır olmasına rağmen bir de....

• Moueson kullanıcısına yanıt

kesinlikle kullanıcı hatası. debriyaja basmasan vites değiştirmşişsinizdir. ya da ara yolda giderken şansımanın içini açıp kola dökmüşsünüzdür. yokda DSG mükemmel.  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sherwood99x S kullanıcısına yanıt

bahsi geçen ürün için kullanıcı hatası mümkün değil

orjinali hatalı

DSG bir destandır ve küllerinden doğup yıllardır kendini gösterir fanilere.

her kullanıcı bunu tadar

• Amerika'da bir modelinde DSG şanzımanı kullanmayacaktı artık. Üstelik o ülkede 10 yıl şanzıman garantisi olduğu halde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arabayı bu sabah çalıştırdığımda gıcırtı gelmiyordu akşam tekrar araç ısındığında deneyeceğim

• Bu ses vites kolundan mı geliyor şanzımandan mı? Şanzımandansa normal değil. Ben 5 yıl 100 bin km kullandım. Sadece P'ye taktığınızda "şık" diye bir kitlenmes sesi gelir o kadar.

Şanzımandan geliyorsa ve servise sorarsanız da büyük ihtimalle normal diyecekler.

Benim airbag sargısı ses yapmaya başladı, söyledim, normal dediler. Su eksiltti, sordum, kontrol ettik kaçak yok normal dediler, 5000 km sonra su pompası dağıttı yolda kaldım. Dönüşlerde uğultu var dedim, ses yok normal dediler. Öyle yağmura böyle şemsiye dedim, sattım kurtuldum.

• B.Avcı B kullanıcısına yanıt

Vites kolundan geliyor ses ama bu sabah o ses bir daha gelmedi

• Güncelleme;

İş çıkışı arabayı çalıştırıp vites değiştiğimde ses geldi fakat 5 dakika sonra park ettiğim zaman p ye aldığımda ses gelmedi sebebini bilen olur mu ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.