Şimdi Ara

Dsl-Ac68U ve Tp-Link Archer Vr900 tercihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İki VDSL2 modem arasında kaldım. Fiyatları neredeyse aynı. Hangisini tavsiye edersiniz?

DSL-AC68U

TP-LINK Archer VR900

• kardeş hiç düşünme asus al tp link adama sinir krizi geçirtir :)
  • FHM kullanıcısına yanıt
    İki modemi de iyi demişler. Asus ta bazı kulanıcılar kopma yaşamış, bazıları ise hiç sıkıntı yaşamamış. Hayırlısı bakalım.
  • ustad tplinkin xdsl işlemcisi brodcam asusun media tek asusun tek üstünlüğü 256mb ram ama tplink sinyal konusunda daha iyidir sinyalden kastım vdsl sinyali şu ana kadar çok modem kullandım vdsl sinyali konusunda eniyi performansı broadcom işlemciler veriyor, örneğin airties modemlerde broadcom işlemci vardır vdsl sinyalini mükemmel yakalıyor, ama tabiki şüphesiz asusun router özelliği daha gelişmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKANKAN -- 16 Ocak 2016; 16:02:56 >
  • Aynı soruyu bende sormaktayım. Modem alınmı kullanım deneyimleri nedir acaba ?
  • Merhaba, bende DSL AC68U var. Mximum anten çıkış güçlerini dBm cinsinden bilen var mı? Üzerindeki 5dBi antenleri çıkartıp "Dark 2.4Ghz/5Ghz 15dBi İç Mekan Omni / Yönsüz Anten" takmayı düşünüyorum. Son model modem/router cihazlarda anten çıkışları en az 20 dBm diyorlar.
  • dsl ac68u kullanıyorum. modem idare eder. aşırı bir kalite yok. çekim alanı yığma binada aynı kat içerisinde oldukça kötü. en arka odadan salondaki wirelessı çekmiyor. ama gelgelelim iki kat alttaki salonda neredeyse full çekiyor her zamanki wifi saçmalıkları. farklı anten poziyonları da denedim fayda yok. hani uzun antenlere aldanma diye söylüyorum. asusun download master isimli torrent zartzurt indirme ara yüzü de oldukça kıytırık olduğunu belirteyim. ayrıca cihaza asuswrt-merlin kurulamıyor alternatif yazılım olarak. rt-ac68u ya destek var ama dsl-ac68u ya desteği yok.

çöp modemlerden sıkıldığım için çok para verip aldım ama aşırı bir faydasını görmedim. ama en azından wifi da üzerine router olarak kullandığım kablonet kıytırık modeminden kat kat iyi. her hangi 10 senelik asus wifi dan iyi değil üzerine 400 lira fazla vermene rağmen ama. tek farkı 5ghz wifi da sunması. bu ev içi local area da dosya paylaşımını hızlı kılıyor biraz daha.

tp link i açıkçası bilmiyorum ama tp link cihazların arayüzü iyice bir çöp diye biliyorum.

kısacası modem olayında yüz güldüren sonuç hala bulunamadı. aramaya da gücüm kalmadı. :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtagamer

dsl ac68u kullanıyorum. modem idare eder. aşırı bir kalite yok. çekim alanı yığma binada aynı kat içerisinde oldukça kötü. en arka odadan salondaki wirelessı çekmiyor. ama gelgelelim iki kat alttaki salonda neredeyse full çekiyor her zamanki wifi saçmalıkları. farklı anten poziyonları da denedim fayda yok. hani uzun antenlere aldanma diye söylüyorum. asusun download master isimli torrent zartzurt indirme ara yüzü de oldukça kıytırık olduğunu belirteyim. ayrıca cihaza asuswrt-merlin kurulamıyor alternatif yazılım olarak. rt-ac68u ya destek var ama dsl-ac68u ya desteği yok.

çöp modemlerden sıkıldığım için çok para verip aldım ama aşırı bir faydasını görmedim. ama en azından wifi da üzerine router olarak kullandığım kablonet kıytırık modeminden kat kat iyi. her hangi 10 senelik asus wifi dan iyi değil üzerine 400 lira fazla vermene rağmen ama. tek farkı 5ghz wifi da sunması. bu ev içi local area da dosya paylaşımını hızlı kılıyor biraz daha.

tp link i açıkçası bilmiyorum ama tp link cihazların arayüzü iyice bir çöp diye biliyorum.

kısacası modem olayında yüz güldüren sonuç hala bulunamadı. aramaya da gücüm kalmadı. :(

Netgear yıllardır yüzümü güldürüyor

• Diamondx D kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam ac68u m nalları dikince bir de netgear deneyeyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.