Bildirim
Dsl ışığım yanmiyor
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
@TurkNetDestek talebimi ilettim ancak hala bir dönüş alamadim.3 gündür internet kullanamiyorum yapadan vaeye geçiş bu kadar uzun surmemeli
-
Merhaba, yapadan vae'ye geçiş işlemleri 7 iş günü sürmektedir. İşlemlerinizi kontrol edebilmem için GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz? -
@TurkNetDestek ben böyle sistem görmedim kaç kere kayıt açtım mesaj attım hala dönüş alamadım bugünden itibaren farklı bir iss ye geçiyorum bıktım beklemekten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, teknik uzmanlarımıza bildirimde bulundum. Arkadaşlarım sizinle iletişime geçerek Vae geçiş için başvurunuz yapıldığını aktarmıştır. Onaylanması durumunda arkadaşlarım bilgi verecektir.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- türknet tv paketi var mı
- wifi yetkilendirme gerekiyor ne demek
- turknet müşteri numarası öğrenme
- diğer internet servis sağlayıcısında devam eden bir iş emriniz olduğu için şu an yeni abonelik işlemlerinizi başlatamıyoruz. mevcut servis sağlayıcı tarafından işleminiz sonlandırdıktan sonra tekrar başvuru yapabilirsiniz.
- ev interneti başka operatöre taşıma
- internet hızlandırıcı
- gigafiber nedir
- statik ip öğrenme
- türk telekom upload hızı
- turknet smartyfi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X