Şimdi Ara

###DSLR - Aynasız Sistem ve Ekipman Tavsiyeleri### (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.258
Cevap
19
Favori
99.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bütçeniz 200 tl civarında ise yetecektir muhtemelen. w530 lara bir bakın derim ben yinede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

bütçeniz 200 tl civarında ise yetecektir muhtemelen. w530 lara bir bakın derim ben yinede.

malesef bütçem en fazla 200 TL hocam :(

o zaman sipariş veriyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

quote:

bütçeniz 200 tl civarında ise yetecektir muhtemelen. w530 lara bir bakın derim ben yinede.

Güzel bir model seçmişsiniz, inşallah memnun kalırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: hie

quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

quote:

Güzel bir model seçmişsiniz, inşallah memnun kalırsınız

umarım memnun kalırım hocam siparis verdim bekliyorum artık :))

teşekkürler.

• çok teşekkürler arkadaşlar yorumlar ve tavsiyeler için.
    süper konu bu arada açanın da eline sağlık cevaplayanın da
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

quote:

iyi de konser fotoğraflarını 55-250 ile çekmeye kalkarsak iso 3200 den aşağı inemeyiz heralde, açık alansa bilemem de kapalı alanda iso 400 ve f1.4 anca yetiyordu.

135mm F2 gibi objektiflerle çok daha iyi sonuçlar alınabiliyor ama fiyat/performans olarak 55-250 iyi bir alternatif.

bahsettiğiniz 135mm f2 zaten pahalı bir objektif, bu durumda seçenek bile değil ki.. bahsettiğim 85mm f1.8 bir nebze alınabilir, sonuçta canonla 135mm yapıyor ve konser için fena değil açıkçası. 55-250 is canon da f/p ürünü ama kapalı ortamda konser çekimi için değil.. zaten arkadaş açık havada çekim yapıcakmış, bu durumda 55-250 mantıklı oluyor.

• S.a arkadaşlar ,

Ben amatör bir fotoğrafçı olarak yeni bir fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum.
    Makinede aradığım özellikler manuel netleme,yarı profosyonel bir makina istiyorum.
    Bütçem En fazla 500 TL'dir.Benim fazla bilgim yok önerilerinizi bekliyorum,şimdiden teşekkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

quote:

1000 tl param var ve bi makıne almak istiyorum giriş seviyesi için tavsiyelerinizi bekliyorum.

Pentax K-x

bimeks te d3000 var 1000 liraya o daha iyi bir terc,h olumu pentax k x den
  • k-x i sıfır alamazsınız zaten o paraya. d3000 olduğuna emin misiniz? d3100 falan olmasın? D3100 ise o fiyata sıfır almak daha mantıklı bir seçim olabilir.
  • class 10 hafıza kartına ihtiyacım var
    lakin kart üzerinde yazan class10 ibaresi her zaman gerçek olmuyor
    4gb class4 toshiba kartım, 4 gb class6 twinmos kartımı yazma hızında ikiye katlıyor
    1080p hd video çekerken titreme ve deinterlancing mi ne diyolar, olmaması için hangi kartı almalıyım
    aklımda toshiba 8gb class10 (46tl) ve toshiba 4 gb class 10 (2 tane) (tanesi 25 tl) var, kapasite etkiler mi hızı ?
    bir de transcend gördüm 8gb class10, 35 tl ye
    güvenemedim
  • class10 yazıyorda üstlerinde veri yazma hızları mevcut. 20mb/sn gibi. onlara dikkat ederek almanız gerekiyor. hangi makine saniyede kaç mb yazar ben pek bilmiyorum ama 8gb class 10 lar yanlış hatırlamıyorsam 30mb yazıyor saniyede. aldığınız kartın yazma hızı düşük olabilir. birde extreme ler pro lar falan var. 133x ler 400x ler var. bunlarda fiyat giderek artıyor tabi.
  • quote:

class10 yazıyorda üstlerinde veri yazma hızları mevcut. 20mb/sn gibi. onlara dikkat ederek almanız gerekiyor. hangi makine saniyede kaç mb yazar ben pek bilmiyorum ama 8gb class 10 lar yanlış hatırlamıyorsam 30mb yazıyor saniyede. aldığınız kartın yazma hızı düşük olabilir. birde extreme ler pro lar falan var. 133x ler 400x ler var. bunlarda fiyat giderek artıyor tabi.

http://www.tripodfoto.com/sandisk-sdhc-4-gb-extreme-hd-video-200x-class-10-hafiza-karti.4214.p
    40 tl
    30mb yeter dimi 1080p için

• yetebilirde 4gb yeter mi onu düşünmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: alifrnc

S.a arkadaşlar ,

Ben amatör bir fotoğrafçı olarak yeni bir fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum.
    Makinede aradığım özellikler manuel netleme,yarı profosyonel bir makina istiyorum.
    Bütçem En fazla 500 TL'dir.Benim fazla bilgim yok önerilerinizi bekliyorum,şimdiden teşekkür ederim...

Fuji S6500FD işinize yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arandur -- 3 Ocak 2012; 16:36:41 >
  • Sony A35 Nikon D90 ve D3100 Arasından hangisini seçerdiniz ?
    Video önemli etkenlerden %40 Video %60 Fotoğraf diyebilirim
    Fotoğraf kaliteside onun kadar önemli Makine ağır olmayacak ve ele tam oturacak bir şekilde istiyorum
  • Aklıma takılan bir soru var. Mesela 18-55'in çapı 58mm, 18-135'in çapı 67mm. Bu çağ genişliğinin getirdiği bir avantaj ya da dezavantaj var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

Sony A35 Nikon D90 ve D3100 Arasından hangisini seçerdiniz ?
    Fotoğraf kaliteside onun kadar önemli Makine ağır olmayacak ve ele tam oturacak bir şekilde istiyorum

makina agir olmasin istyorsan 550D al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

Sony A35 Nikon D90 ve D3100 Arasından hangisini seçerdiniz ?

makina agir olmasin istyorsan 550D al.

550D Ekli değil hocam sevmediğim bir makine Marka fanboyluğu değil emin olabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: uguruyaniker

Aklıma takılan bir soru var. Mesela 18-55'in çapı 58mm, 18-135'in çapı 67mm. Bu çağ genişliğinin getirdiği bir avantaj ya da dezavantaj var mı?

Çap büyüdükçe daha rahat ve fazla ışık alıyor diye biliyorum
  • lowepro fastpack 350 vs lowepro prorunner 200 aw ? Sizce hangisi ??
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.