Şimdi Ara

dslr çanta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bir çanta almak istiyorum ve iki model arasında kaldım,tavsiyelerinizi bekliyorum.
    1 Lowepro Nova 170 AW veya 160 aw
    2 VANGUARD UP-RISE 22

ikiside hemen hemen aynı fiyat resimlerinide ekliyorum teşekkürler,

dslr çanta

dslr çanta

• Bende alacağım. Lowepro önceden kullanmıştım gerçekten çok kaliteli verdiğin parayı sonuna kadar hakediyor.
    içeirsine ne koyacaksınız? bütün ekipmanı taşımak istiyorsanız lensler dahil o çantalar sizi kesmeyecektir.
    Ben araştırdım SlingShot 202 AW modeli almaya karar verdim. çok kullanışlı hemde her türlü ekipmanı taşıyabiliyorsun.

http://products.lowepro.com/product/SlingShot-202-AW,2192,4.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasskabal

Bende alacağım. Lowepro önceden kullanmıştım gerçekten çok kaliteli verdiğin parayı sonuna kadar hakediyor.
    içeirsine ne koyacaksınız? bütün ekipmanı taşımak istiyorsanız lensler dahil o çantalar sizi kesmeyecektir.
    Ben araştırdım SlingShot 202 AW modeli almaya karar verdim. çok kullanışlı hemde her türlü ekipmanı taşıyabiliyorsun.

Bu modelini tavsiye etmem, tek taraftan omuza alınıyor uzun yürüyüşlerde sıkıntı yaratabilir. Onun yerine çift omuz askısı olanları düşünebilirsiniz. Bende şu modelini ( Lowepro Flipside 300 ) almayı düşünüyorum ama bir türlü vakit bulamadım bu sıralar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kenai

quote:

Orijinalden alıntı: hasskabal

Bende alacağım. Lowepro önceden kullanmıştım gerçekten çok kaliteli verdiğin parayı sonuna kadar hakediyor.

Bu modelini tavsiye etmem, tek taraftan omuza alınıyor uzun yürüyüşlerde sıkıntı yaratabilir. Onun yerine çift omuz askısı olanları düşünebilirsiniz. Bende şu modelini ( Lowepro Flipside 300 ) almayı düşünüyorum ama bir türlü vakit bulamadım bu sıralar.

Yoo tek omuzlu değilki? direk G3 tüfek gibi asıyorsun omuzuna çarpraz olarak mis gibi :) sonra hooop tutup çekiyorsun önüne direk kol altından geliveriyor açıyorsun anında elinin altında makine.
    O dirk sırt çantası olanlar çok büyük ve normal okul çantası gibi sırtına takıp geziyorsun. bence o daha sıkıcı bir olay. Ha çok prof olurum dağlara taşlara çıkarım o biçim lens koleksiyonum ve tüm ekipmanlarımı yanıma alayım diyorsan o zmaan ayrı mecbur sırt çantalarından alacaksın :)

• Dslr alması kullanması sorun değil de çanta işi gerçekten işi batırıyor. En küçük çantayı bile alsan boynuna valiz asmış gibi oluyorsun. Omuz askılı olunca duruma göre pozisyon alıp sağa sola sallanıyor. Sırt çantası alsan her yerde sırtına takamıyorsun el çantası gibi gezdiriyorsun. En iyisi makineleri küçültmek.
  • Lowepro Nova 140 AW kullanıyorum. Gerçekten çok kaliteli bir çanta. Malzeme kalitesi olsun, cepleri olsun çok kullanışlı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 600D Fotoğraf Makinesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.