Şimdi Ara

DSLR fotoğraf makinem 5-7 cm yükseklikten düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba DSLR makinem kaldırmdan (5-7cm) yükseklikten düştü birkaç fotoğraf çektim sizce birşey olmuşmudur cevaplarsanız sevinirim...

• Ciddi misin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet ciddiyim ilk dslr makinem olduğu için biraz pimpirikliyim kusura bakmayın , prki sizce geröekten birşey olmuşmudur (ciddiyim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daghancolak -- 11 Ağustos 2017; 14:26:29 >
  • 50-70cmden düşse bile birşey olmaz. Çok sağlam makinelerdir bunlar. Düşünce bozulma ihtimali olan parçalar lenslerdir.

• VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim çok endişelenmiştim kusura bakmayın , teşekkürler
  • VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    bu arada lense birşey olup olmadığını nasıl anlayacağım konusunda bilgi veriseniz sevinirim... Teşekkürler...
  • daghancolak D kullanıcısına yanıt
    O yükseklikten lense de birşey olmaz. Görüntü sabitleyicisi çalışıyorsa ve netleme motoru çalışıyorsa, doğru yere odaklama yapıyorsa sorun yok demektir. İyi günler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç düşürmeden makinesi bozulan da var. Birşey olmuş olabilir bence makinene. Makinene bir şey olmadıysa bile sahibine kısa süreli bir kalp krizi geçirttiği kesin

• Seneler önce 7D kullanırken masadan fayansa düşmüştü. Sadece sol alt taraftan gövde çatladı. Onun dışında sorunsuz çalışıyordu. O şekilde satmıştım.

5-10cmden birşey olmaz.
  • 2 sene önce k20d makinem tripoddayken çocuğun çarpmasıyla, tripodla birlikte geriye doğru beton zemine düştü.
    Garip bir şekilde makinede çizik bile yoktu ama ben kalp krizi geçirdim resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumu

2 sene önce k20d makinem tripoddayken çocuğun çarpmasıyla, tripodla birlikte geriye doğru beton zemine düştü.
    Garip bir şekilde makinede çizik bile yoktu ama ben kalp krizi geçirdim resmen.

Yaşanan göz önünde bir canlanınca gerçekten kalp krizi geçirtir be. Korku filmi gibi bir an.

• Makinenin içinden herhangi bir tıkırtı gelmiyorsa sıkıntı yok demektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.