Şimdi Ara

DSLR MAKİNA ALICAM YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar 1200 tl bütçem var hazırda bi makina almayı düşünüyorum... sony alpha 290 ile canon eos 1000d arasında kaldım canon yada nikon gibi makinalarla ilgili pek bi bilgim yok sony i biliyorum yardımcı olurmusunuz... aralarındaki farklar büyükmü ortalama bu fiyatlardaki makinaların birbiriyle... TAVSİYELERİNİZ NELER....
    Yardımlarınız için teşekkür ederim

• sanırım sıfır almayı planlıyorsunuz ama spot alırsanız çok daha iyi bir makina alabilirsiniz. tavsiyem bu iki makinayı da almamanız. canon 500d veya nikon d5000 düşünün. hatta size önerim canon 450d+ 50mm f1.8 lens olur.
  • spot düşünmüorum daha önce fatura konusunda bi kaç problem yaşamıştım...1200 tl yi 5lira geçemiorum malesef...
  • sony al kardeşim bende cyber shotu var 3 senedir kullanıyorum el defteri kadar 10 mp sel süper çekiyor
    sony lerin mercekleri bildiğim kadarıyla carl zeıs
  • 2. El D80, D5000, 450D hatta iyi bir aramayla 500D alabilirsiniz. 1000D'ye o kadar para yatırmayın derim. Ama tercih meselesi, kolay gelsin.

Edit : Ha pardon, bir de Donanımhaberin "Best Dslr 1000TL altı" ödüllü K-x',i var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevfikteo -- 8 Ocak 2011; 23:21:29 >
  • Macaristan'dan gelirken Canon 500d +18-55 getirebilirim 1200 tl'ye.Macaristan Saturn fiyatı.
  • Pentax K-X
    Nikon D3100
    Canon 500D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nikon d3000 var birde. bir bak
  • woop
    Aman hocam, şiş deme öle 3000 li cümleler :) Biraz dan burası d3000 'i kötüleyenler le dolabilir.
  • 2. EL DE 450D VEYA 500D DÜŞÜNDÜM DE ARAŞTIRMAK LAZIM ACELEYE GELMİCEK ŞEYLER ÇATLAK PATLAK ŞEYLER ÇIKMASIN SORA :P aslında bu tarz sebeplerden dolayı ikinci el istemedim... ben bahtsız bedeviyim piyasanın dolandırıcıları beni buluo hep
  • quote:

Orijinalden alıntı: Martoperforatör

Macaristan'dan gelirken Canon 500d +18-55 getirebilirim 1200 tl'ye.Macaristan Saturn fiyatı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.