Arkadaşlar merhaba yaklaşık 3000 TL bütçem var +100 koyabilirim amacım gezdiğim yerleri fotoğraflamak 18-55 işimi görür sanırım hangi makineyi önerirsiniz? Aklımda 70D ve D7100 var ancak sizin görüşlerinizi ve farklı önerilerinizi de bekliyorum.
Teşekkürler
İkiside Harika Makinalar Ben Olsam d7100 Derdim. Alternatif Ararsan Pentax k5II Olabilir Veya k30 +lens
quote:
Orijinalden alıntı: crimsonica
İkiside Harika Makinalar Ben Olsam d7100 Derdim. Alternatif Ararsan Pentax k5II Olabilir Veya k30 +lens
peki spot alsam ürün bozulduğunda tamir sürecinde sıkıntı çıkarır mı teknik servis?
Bence Spot Alma Bütcen Gayet Yeterli O bütceye Çok İyi Set Yaparsın :) Ama şunuda belirteyim Fotograf Makinaları Kolay Kolay Problem çıkartmıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: crimsonica
Bence Spot Alma Bütcen Gayet Yeterli O bütceye Çok İyi Set Yaparsın :) Ama şunuda belirteyim Fotograf Makinaları Kolay Kolay Problem çıkartmıyor.
Set yapmayı düşünmüyorum sadece bir lens olacak seyahat fotoğrafçılığı için onun dışında lens almayı düşünmüyorum... D7100 18-55 le beraber 3500 TL ancak spot olanı 18-105 le beraber 3000 çok avantajlı problemde çıkartmıyorlar kolay kolay
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme