Şimdi Ara

Dsmart Bedavamı oldu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    dsmarta 2 senelık gırış paketı uyesıydı 2 sene bıttı sonra uye olmadı hd kanalları artık izliyemıyordu.
    Ama bu uydu geçişinden sonra şuan butun kanallar açık sınema vs hepsı sebebı nedır

• serkanjk kullanıcısına yanıt
    Bayram hediyesi vardi bir kaç gündür herkese acik kanallar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gefe16 kullanıcısına yanıt
    valla bayramdan önce ızlıyordu şimdi hala açık
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanjk

valla bayramdan önce ızlıyordu şimdi hala açık

Caktirma

• serkanjk kullanıcısına yanıt
    bro belki senden habersiz paketi falan uzatmışlardır dsmartta şöyle bişey var mesela paketin 40 TL
    100 TL borç birikene kadar bekliyor öyle arıyorlar bi kontrol ettir istersen
  • urk U kullanıcısına yanıt
    herşey olabılır :)
  • Abi guvenmeyin sonra parasini aliyorlar . Dun digiturk faturasi geldi 39 tlden abone oldumsadece 5 buyuklerin macini izlemek icin 69 tl fatura geldi itiraz ettim kapattiracam dedim. 3 kisiyle konustum en son opart. Gelince sira bana dedikleri 39 tlden sizi tekrar abone edip belgesel ve diger spor paketlerini acalim dediler . Suan 39 tl hepsini izliyorum. Aramasam 69 tl fatura odeyip sadece 5 buyuklerin maclarini izliyecektim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı durum bende de vardı geçen kapattılar. şöyle olabilir bana ilk teklif geldiğinde dediler 2 ay bedava uzattık isterseniz 12 ay bilmem kaç lira dedi. dedim yok istemiyorum. sanırsam o uzattıkları olay kaldı ama 2 ay dolmadan bu hafta kapandı benimki gene.
  • aradım sordum 1 ay deneme vermışler bu pazar kapanacakmış teklıf verıolar işte şu kadar uye olun bılmem ne
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.