Şimdi Ara

DSMART HAKKINDA TÜM SORULARINIZA YANIT BULABİLİRSİNİZ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kıymetli forum üyeleri Dsmart platformuyla ilgili tüm sorularınıza, üyelik ve üyelik iptalleriyle ilgili her konuda sizlere yardımcı olmak için donanımhaber.com aracılığıyla buradayım, yardımcı olabilmeyi ümit ediyor um saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: senoldeger

Kıymetli forum üyeleri Dsmart platformuyla ilgili tüm sorularınıza, üyelik ve üyelik iptalleriyle ilgili her konuda sizlere yardımcı olmak için donanımhaber.com aracılığıyla buradayım, yardımcı olabilmeyi ümit ediyor um saygılarımla.

hocam benim tahadütümün bitmesine 11 gün vardı 21.02.2015) aradılar sadece tmm düşünücem dedim hemen yenilemişler tahadütü daha diğer tahadüt bitmeden spor kanallarıda gitti anında benim bundan cayma hakkın varmı dizi+ sinema hd aktif yazıyor hesap dökümünde 1 senelik resmen dolandırdılar :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesin09 -- 10 Şubat 2015; 3:14:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesin09

quote:

Kıymetli forum üyeleri Dsmart platformuyla ilgili tüm sorularınıza, üyelik ve üyelik iptalleriyle ilgili her konuda sizlere yardımcı olmak için donanımhaber.com aracılığıyla buradayım, yardımcı olabilmeyi ümit ediyor um saygılarımla.

hocam benim tahadütümün bitmesine 11 gün vardı 21.02.2015) aradılar sadece tmm düşünücem dedim hemen yenilemişler tahadütü daha diğer tahadüt bitmeden spor kanallarıda gitti anında benim bundan cayma hakkın varmı dizi+ sinema hd aktif yazıyor hesap dökümünde 1 senelik resmen dolandırdılar :(
    özelden kayıtlı telefon numaranızı gönderirmisiniz.

• quote:

quote:

hocam benim tahadütümün bitmesine 11 gün vardı 21.09.2015) aradılar sadece tmm düşünücem dedim hemen yenilemişler tahadütü daha diğer tahadüt bitmeden spor kanallarıda gitti anında benim bundan cayma hakkın varmı dizi+ sinema hd aktif yazıyor hesap dökümünde 1 senelik resmen dolandırdılar :(

21.09.2015 SİZİ ARADILAR....

• Merhaba , bugun itibari ile cam modul aldim.
    Online islem merkezinde mega paket gorunmuyor. Blu bedava dediler ama kullanici adimla girdigimde uyelik bedeli istiyor. Telefon ile aradim kayit biraktim. Hizlandirabilir miyiz ? Neden blu izleyemiyorum ? Ayrica sizin dsmart ile gorev taniminiz nedir ona gore bir kac ince sorum olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: computeron

quote:

quote:

hocam benim tahadütümün bitmesine 11 gün vardı 21.09.2015) aradılar sadece tmm düşünücem dedim hemen yenilemişler tahadütü daha diğer tahadüt bitmeden spor kanallarıda gitti anında benim bundan cayma hakkın varmı dizi+ sinema hd aktif yazıyor hesap dökümünde 1 senelik resmen dolandırdılar :(

21.09.2015 SİZİ ARADILAR....

Yanlış Yazmışım Kafa Kalmadıki Aceleden Kusura Bakmayın 21-02-2015 Tahadütün Bitiş Süresi 11 Gün Derken Onu Belirttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesin09 -- 10 Şubat 2015; 3:15:58 >

• quote:

Merhaba. Bende modüllü üyeyim fakat modüllde bazı kanallarım çekmiyor. ng people gibi. özelden yazıyorum numaramı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kesin09 kullanıcısına yanıt
    sayın kesin09, dsmart sistemi üzerinden bilgilerinize ulaşarak size daha net bir bilgi verebilirim pm üzerinden sisteme kayıtlı cep telefonu, üye no yada fatura no gibi bir bilgiyi benimle paylaşırmısınız.
  • quote:

modül aynı anda 2 kanalın şifresini çözemiyor.nasıl açtırabiliriz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erc44

quote:

Merhaba. Bende modüllü üyeyim fakat modüllde bazı kanallarım çekmiyor. ng people gibi. özelden yazıyorum numaramı

sayın erc44, sistem üzerinden baktığımızda sinema+dizi+spor üyeliğiniz görünmektedir ve herhangi aksilik görünmemektedir. modülünüzü başka bir cihazda denemenizi rica ederim yine aynı hatayı alırsanız modül değişimi için en yakın bayiye müracaat edebilirsiniz ankara'da ikamet ediyosanız eğer bende yardımcı olabilirim. üyeliğiniz 18.02.2015 tarihinde bitmektedir bilginize. saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

sayın e_capkan, kullanmış olduğunuz tv sistemi headent sistemi üzerinden mi yayın almaktadır?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erc44

quote:

sayın erc44, sistem üzerinden baktığımızda sinema+dizi+spor üyeliğiniz görünmektedir ve herhangi aksilik görünmemektedir. modülünüzü başka bir cihazda denemenizi rica ederim yine aynı hatayı alırsanız modül değişimi için en yakın bayiye müracaat edebilirsiniz ankara'da ikamet ediyosanız eğer bende yardımcı olabilirim. üyeliğiniz 18.02.2015 tarihinde bitmektedir bilginize. saygılar

modülü 1 yıldır kulllanıyorum ve sürekli aynı hatayı veriyor. bulunduğum il olan malatya da d-smart yetkilisiyle görüştüm. oda yapacak birşey olmadığını ancak kutulu üyelik halinde sorunun ortadan kalkacağını söyledi. acaba CI+ modül kullansam sorun ortadan kalkar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: heavy86

Merhaba , bugun itibari ile cam modul aldim.
    Online islem merkezinde mega paket gorunmuyor. Blu bedava dediler ama kullanici adimla girdigimde uyelik bedeli istiyor. Telefon ile aradim kayit biraktim. Hizlandirabilir miyiz ? Neden blu izleyemiyorum ? Ayrica sizin dsmart ile gorev taniminiz nedir ona gore bir kac ince sorum olacak.

sayın heavy86, öncelikle görev tanımımı belirtecek olursak dsmart Ankara yetkili bayii'siyim. modülü satın alırken kayıt esnasında bırakmış olduğunuz e-mail adresinize gelen link üzerinden hızlı bir üyelik gerçekleştirebilirsiniz ve yayın alabilirsiniz. onun haricinde müşteri hizmetlerimize kayıt bırakıldıysa en kısa sürede size dönüş sağlanacaktır, akşama kadar beklemede kalalım çözüme ulaşamaz isek benimle irtibata geçin lütfen... saygılar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: heavy86

Merhaba , bugun itibari ile cam modul aldim.

sayın heavy86, öncelikle görev tanımımı belirtecek olursak dsmart Ankara yetkili bayii'siyim. modülü satın alırken kayıt esnasında bırakmış olduğunuz e-mail adresinize gelen link üzerinden hızlı bir üyelik gerçekleştirebilirsiniz ve yayın alabilirsiniz. onun haricinde müşteri hizmetlerimize kayıt bırakıldıysa en kısa sürede size dönüş sağlanacaktır, akşama kadar beklemede kalalım çözüme ulaşamaz isek benimle irtibata geçin lütfen... saygılar

başka bir cihazda modül denendi ve olumlu sonuç alınamadı ise modül değişiminde sorun ortadan kalkacaktır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

sayın e_capkan, kullanmış olduğunuz tv sistemi headent sistemi üzerinden mi yayın almaktadır?

uydu sinyalleri ile yayınları izliyorum

• e_capkan kullanıcısına yanıt
    malesef, uydu sinyali ile desteklenmiş bir tv de iki kanal aynı anda çözemessiniz.
  • quote:

malesef, uydu sinyali ile desteklenmiş bir tv de iki kanal aynı anda çözemessiniz.

2 tane mi modül alıcaz :)
    m.h lerine söyledim bu durumu ne dediğimi bile anlamadı. servise git dedi.

tv ler bile artık çift tuner var.çoklu kanal desteği vermeliler bence
    konuyla ilgili toplantımızda bu konuyu aktaran arkadaşlarımız olmuştu, arka planda bunun la ilgi bir çalışma olduğu söylenmişti. ilerleyen zamanlarda sorunun çözüleceğine inanmaktayım şimdilik beklemede kalalım lütfen. sayg
  • quote:

konuyla ilgili toplantımızda bu konuyu aktaran arkadaşlarımız olmuştu, arka planda bunun la ilgi bir çalışma olduğu söylenmişti. ilerleyen zamanlarda sorunun çözüleceğine inanmaktayım şimdilik beklemede kalalım lütfen. sayg

teşekkürler.

dsmartta digiturkteki gibi kutular çıkaracak mı? (harici hdd takılebilen ve dizi tekrarlarının internet üzerinden izlenebildiği)
    şu anda plus kutularımız var kendi vermiş olduğumuz 320 gb harddiskler takılıyor ayrıca dsmart blu üzerinden 1 hafta önceki yayınlara kadar yayın verebiliyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.