Şimdi Ara

Dsmart hd yayın hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dsmarta geçmeyi düşünüyorum acaba onun hd yayın türü internet üzerinden mi geliyor yoksa direk uydudan şifresiz olarak mı geliyor ?
    Eğer internet üzerinden geliyorsa yayın çok fazla donma yapıyor mu ayrıca sırf sinamatv hd üyeliği alsam ayda kaç liraya gelir ya da direk peşin olarak ödeme imkanımız var mı kendi resmi sitesinde bulamadığım için burdan yazıyorum ilginize şimdiden teşekkürler arkadaşlar .

• sadece sinema paketi alamazsın ana paketlerden birini alman gerekiyor sinema paketi alabilmek için örneğin en ucuz paketi alabilirsin smart paket

hd yayınlar internetten gelmiyor normal turksat uydusundan geliyor
    tabiki şifreli geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekir_sahin_38 -- 19 Mayıs 2011; 18:42:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekir_sahin_38

sadece sinema paketi alamazsın ana paketlerden birini alman gerekiyor sinema paketi alabilmek için örneğin en ucuz paketi alabilirsin smart paket

hd yayınlar internetten gelmiyor normal turksat uydusundan geliyor
    tabiki şifreli geliyor

E peki abim diyelim dsmart hd paketini seçtik aldık e peki dsmarttan bir adam eve gelip aktivasyon yapınca hd yanınlar komple açılıyor mu yani istediğimiz kanalları açtırabiliyor muyuz demek istedim ?
  • bazı ana paketlerde bazı hd yayınlar var mesela ben sana şöyle açıklayayım

smart + hd paket seçersen: trt hd+kanal d hd+start tv hd+discovery hd showcase+animal planet hd kanallarını izlersin

aile + hd paket seçersen: trt hd+kanal d hd+start tv hd+discovery hd showcase+animal planet hd+hd en+eurosport hd+bbc hd+universal channel hd+moviplus hd kanallarını izlersin

maxi + hd paket seçersen: trt hd+kanal d hd+start tv hd+discovery hd showcase+animal planet hd+hd en+eurosport hd+bbc hd+universal channel hd+moviplus hd+hd4men+hd4women kanallarını izlersin

full paket i seçersen bütün kanalları izlersin 18+ lar dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekir_sahin_38 -- 19 Mayıs 2011; 19:42:16 >
  • şu anda HD paket diye bir secim yok dsmartta ben alırken smart + HD paket secmiştim HD paket olayinda bir karmaşa var sanırım
  • http://dsmart.com.tr/paketler-pesin-satis-ucretleri

Peşin fiyatlar bu ama bilesin ki aydan aya ödeme ile daha ucuza geliyor.
  • Arkadaşlar, ben de HD paket seçim arifesindeyim. Ama bir türlü bu paket karmaşasının içinden çıkamadım.
    Mart 2011'de yenilediğim Aile+ Sinema (SD) paketime 168 TL (kredi kartına 12x14 TL taksitle) ödeme yaptım. Şimdiki tarifelerin bununla bir alakası olmamasını bir yana bırakın, sanırım fark verip SD'den HD'ye geçiş yapamıyorum. Çağrı merkezi, beni yeni aboneliğe yönlendiriyor. Çeşitli "HD değiştir" vs şeklindeki kampanyalarda (HD+ receiver dahil) 50-60 TL arasında değişen aylık ödemeler çıkıyor. Kafam karıştı; sanırım en makul yöntem (mevcut aboneliğin ödemesini her halükarda yapacak isem), eski bir receiver verip değiştir kampanyasından yararlanmak olacak.
    Bu konuda başka tecrübesi ya da fikri olan var mıdır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

http://dsmart.com.tr/paketler-pesin-satis-ucretleri

Peşin fiyatlar bu ama bilesin ki aydan aya ödeme ile daha ucuza geliyor.

Teşekkürler abim hayırlı akşamlar.
  • değiştir kampanyası yapacaklar özellıkle eski uyeler bu esnada çok dikkatlı olmalılar yoksa hakları yanar, yenı dsmartlı olacaklar içinse en avantajlşı eskı dsmart temınedıp değiştirden geçiş yapmak en doğru seçim olacaktır. lakın hem fazla oder hemde kanallara boşa para vermiş olursunuz.
  • Arkadaşlar Dsmart Hd kalitesi tam anlamıyla berbat...sinema hd belki idare ama diğer hdler asla atv ya da trthd gibi değiller..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.