Bildirim
Dsmart Ttnet Türknet
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Merhaba, neden TurkNet'i risk olarak görüyorsunuz? Eğer memnun kalmama durumunda paranızı iade ediyoruz. Ayrıca taahhütümüz yok ve bir sorun yaşarsanız size ek bir ücret çıkmadan hizmetinizi iptal edebilme özgürlüğüne sahipsiniz. Türkiye'de ilk olarak AKN'siz olarak hizmet vermeye başlayan firma biziz :) YAPA santrallerimiz içerisindeyseniz 100 Mbps'e kadar altyapınızın kaldırdığı kadar hızı sizi verebiliyoruz. Ortak altyapıdaysanız 35 Mbps'e kadar VDSL hizmet sağlıyoruz. Bunların yanında 1000 DK telefon hizmetimizde var. Paket fiyatımız bu özellikli hizmetimizi diğer İSS'lerle karşılaştırdığınızda çok uygun 59,99 TL. Bu arada taahhütünüz varsa fesih bedelinizin 120 TL'sini karşılıyoruz . Kısacası bu tecrübeyi yaşamanız için sizi aramızda görmek isteriz
-
ben sizin yerinizde olsam taahhüt sorunu olmadığı için türkneti denerdim, memnun kalmadığımda da 2 seçenek arasında tercih yapardım. 24 ay taahhütlü bi şekilde ttnet kullanıyorum ve türkneti denemek istiyorum açıkçası. ttnet 0.8 upload verirken turknet 2mbit upload sağlıyor. denemeye değer bence -
Forumda yazanlar olmuş 2 hafta 3 hafta geçmiş interneti bağlatamayanlar var para iadesini alamayanlar falan ama hiç sorunsuz kullananlarda var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turknet işi tamamen piyango. Bölgenize bakan tt personelinin becerisine ve insafına birinci dereceden bağlı. Tabi arada turknet'in de beceriksizliği olabiliyor. -
onu bunu bilmem de d-smart netten uzak durun kardeşim. 3 haftadır internetim 1mbps. kota ile falan da alakası yok. zaten 1mbps ile kotayı dolduramazsın. arıyorsun muhattap yok. tekrar tekrar aynı kaydı açıp duruyorlar. aman uzak dur kardeş.
buyrun son hız testi
https://www.hiztesti.com.tr/result/59ce8e4326a54361a364b4ec -
Ben 2 yıldır dsmart net kullandım son yıl 16 mb 75 gb kota ile sorun yaşamadım internetsiz hiç kalmadım hızın düştüğü zamanda aradım hız düşük diye sinyal yenilemesi yapınca 1 2 kez düzeliyor hız.
Hali hazırda bir aboneliğin varsa daha kolay.
Direk hattını iptal etmeden tasi. Hiç kesinti olmadan devam edersin
Dsmart 200 GB kota 16 MB hız ve mega tv paketini 66 TL ye 1 yıl taahhütlü teklif edince kabul ettim.
Fiyat paket iyiymis mega paketse tadindan yenmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X