arkadaşlar dt nin ekonomik paketi 22.90 ytl d-smartın ödemeside malum ikisi arasında kaldım kullananlar bu konuda bana yardımcı olsunlar inanın karar veremedim. Sizlerin yardımcı olmasını istiyorum ; sadece doğan geçmişteki sicilinden dolayı ( eski bir free tv mağduruyum) DT biraz daha önde ....
yardımlarınız için teşekkürler....
2sinide alma bence. Hepsini kazıklıyor.
Ben de acele etme derim.Ne güzel başında bir bela yok.İlla bir şey söyle dersen DT ekonomik paket de birşey yok,d-smartı onla kıyaslamana gerek yok.d-smart al.
quote:
Orjinalden alıntı: kingisland
arkadaşlar dt nin ekonomik paketi 22.90 ytl d-smartın ödemeside malum ikisi arasında kaldım kullananlar bu konuda bana yardımcı olsunlar inanın karar veremedim. Sizlerin yardımcı olmasını istiyorum ; sadece doğan geçmişteki sicilinden dolayı ( eski bir free tv mağduruyum) DT biraz daha önde ....
yardımlarınız için teşekkürler....
dt ekonomik paketi musteri hizmetlerini arayarak 13.90 a kadar dusurdum. yeni abonelere verdikleri 9.90 fiyatini vermedikleri icin kapattim simdilik. must hizmetlerini ararsaniz 13.90 a dusurebilrsiniz.
Eğer süper lig maçları için almıyosan, belgesel için de sinema için de D-Smart daha avantajlı.. Yalnız yeni çıkan 300 liralık cihazlardan alma onlar yeni paket tarifesine tabi, 390 liralık eski cihazlardan al..
quote:
Orjinalden alıntı: SilentOfGoats
Eğer süper lig maçları için almıyosan, belgesel için de sinema için de D-Smart daha avantajlı.. Yalnız yeni çıkan 300 liralık cihazlardan alma onlar yeni paket tarifesine tabi, 390 liralık eski cihazlardan al..
Dostum şu an sunny de 290 civarı onu almayalım mı yani