Bildirim
dts çözebilen bi amfi tavsiye edebilirmisiniz...
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
şu an satılıyor mu bilmem ama SONY STR-485 dts ve dolby dijitaldir.5x80 güce sahip RDS li bir amfidir.ihtiyaçlarına karşılık verir , fiyatı da 250-300ytl civarıdır -
bendede bunun bir üst versiyonu var str-495p dts.. bunun arkasında optik çıkış var...ps3 bağladım tek bir ses gelmedi..sendeki çalışıyor mu? -
200 lira civarında zor olabilir ancak creative'in dolby/dts destekli decoder'i var megaworks ve gigaworks cihazlarıyla kullanılmak üzere, ses formatları güzel, kumandalı pratik bir cihaz, her kanal için analog çıkışı var anfinizle güzel bir kombinasyon yapabilirsiniz, yenisi 180 usd+kdv ya da sadece 180 usd gibi birşeydi bir ara şimdi ucuzlamıştır tahminimce 2. elini 150-200 arası bulursunuz diye düşünüyorum araştırırsanız, saygılar.
(yanlış anlamayın reklam olsun diye söylemiyorum, fikrinizi değiştirip dijital sinyal işleyen bir a/v receiver almaya karar verirseniz uygun fiyata pioneer vsx 609-rds receiver'ım da var satılık optik, koaksiyel girişli, dolby digital, pro-logic ve dts destekli 5.1 kanal başı 80w rms güçte.) -
optik, koaksiyel girişli, dolby digital, pro-logic ve dts destekli 5.1 kanal bunlar bendeki alettede var ama gel gelelim 4 senedir ilk kez kullanayım dedim..o yıllarda kullanan olamdığı için sanırım firma öylesine koymuş... normalden bağlayınca ses her taraftan çıkıyor..optik ve koaksiyel den çıkış gel gelelim vermiyor.. arkasında bir sürü giriş var ama ne nedir bilemiyorum..dvd-video1-video2-tape-cd- her birinin 3 adet girişi var hoperlörlerin bağlandığı 10 adet slot var...senin pionerdaki optik giriş ışık veriyor mu? yani bunun optiğinin sağlamlığını nasıl anlıyacağız.? -
menüden seçim yapman lazım bende 2 opt bir koax var hepsi atanabilir giriş, bunlar için tek tek seçim yapman lazım misal opt1:cd ya da dvd, opt2: uydu alıcı, coax:playstation gibi bende menüden yapıyosun o seçimi, ışık çıkmasına gelince, optik girişten ışık çıkmaz, sadece sensör vardır, ayarları yaparsan çalışır, ps3 ü de ayarlaman lazım ama sesi optikten vericek şekilde, ama ben mesajında ps3ü optik çıkışa bağladım gibi birşey okudum çıkış sadece bilgisayara veya dvd recorder gibi cihazlara filan dijital kayıt için kullanılır oradan ışık çıkar ama sesi dışarı vermek için. optik girişe bağlaman lazım ps3ü. Ayrıca ben o yıldan beri kullanıyorum dvd hep coaxial'den, laserdisc oynatıcımla cd çalarım da optikten bağlı 4 senedir kaldı ki cd çalar 14 yıllık, laserdisc de 11 yıllık cihaz optik ve koaksiyel girişlerin nekadar zamandır kullanıldığını var sen hesap et
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fixxxxxer -- 2 Ocak 2009; 17:36:39 >
-
ps3 de bir adet optik çıkış bir adet hdmi var, birde telefon kablosu girişi , birde ne olduğunu bilmediğim bi çıkış
ps3 ün optik çıkışına kabloyu takıyorum..ucunda ışık var..ayaralrını yapıyorum optik çıkışı kullan..ses de 5.1 dolby digital oslun diyom..buraya kadar.. bu optik kabloyu alıyorum.. anfinin optik girişine takıyorum.. altında bu girişin video 2 in yada video2 out yazıyor..yani in mi? out mu? aklımda değil...buna takıyorum.. menuden auto in -coaxial in seçeneği var..optik seçeneği yok.. auto in diyorum..ses falan yok kardeşim.. başka bir arkadaşın dediğini yapcam akşam...seninde aklına gelen bişe varsa deki akşam bi el atayım..sinir etti beni meret
-
hocam pionerin fiyatı nedir acaba... -
pioneer'i 450 liraya veriyorum ustam. -
Valla hocam çok dedin yaa sony şuan 260 lira alsammı diye hala karar veremedim -
vallahi sahibinden'de 500 lira fiyatla koydum ben de hatta linkini de atayım:
http://www.sahibinden.com/cok_temiz_pioneer_vsx-609_rds_5_1_receiver_apmlifictorWQQaXQQ11597078WQQpXQQdisplayitem
sony iş görür tabi ama özellik olarak kısır kalır bunun yanında, source direct olayı yok, center preout yok, tek optik var, sony stereo modda 2 kanal amplifikasyon yapar ve tek grup hoparlör çıkışı vardır, pioneer 4 kanal amplifikasyon yapar(çoğu anfide b grubu çıkış olsa bile 2 kanal amplifikasyon 2 gruba bölünür) sony'nin b grubu hoparlör seçeneği yok, birçok kaliteli stereo anfide olan düşük volümde sesi iyileştiren loudness modu yok, gece kısık seste detayları duymayı kolaylaştıran midnight modu yok, ayrıca pioneer'in öğrenebilen kumandası aşırı derecede fonksiyonel digiturk, laserdisc, dvd, tv herşeyi kontrol edebiliyorsun kumandadan, kısacası yok yok:) yani 450'yi de sahibinden'deki pazarlık payım 50 ytl olduğu için dedim, yeni modellerinden daha çok bağlantı opsiyonu var kapsamlı bir cihazdır yani. Ama sony de kaliteli cihazdır sonuçta, sony ile çok güzel film izlersin, pioneer ile hem güzel film izlersin hem de hi-fi kalitesinde müzik dinlersin, ama sony'nin osawa'dan çok çok daha iyi iş göreceği kesin tabi seçim senin:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fixxxxxer -- 3 Ocak 2009; 12:01:04 >
-
bende bu özelliklerde bi amfi arıyorum baska topic acmak istemedim ....
pc den ses alıcagım o kadar digitalde olabilir direct 5.1 de olabilirses kartım audgy 2.. 70 watt jbl pasif 5+1 hoparlörlerim var onlara baglamak istiyorum.( californiya malı ) ayrıca odamda olacagı için timer olursa iyi olur beni uyandırır hoparlörlerim 8 ohm crosoverli iki yollu 50watt max 70watt bana 400 liraya kadar ses kalitesi iyi bi tavsiyeniz olurmu ikinci el de olur..
tesekkürler.... -
Arkadaşlar bende rx-v1800 aldığımdan,3yıldır kullanmakta olduğum
yamaha rx-v540 amfi/receıverimi satışa koydum...
http://urun.gittigidiyor.com/YAMAHA-RX-V540-amfi-receiver-DD-ex-DTS-es-6-1_W0QQidZZ15371556
açılış 444ytl,dir..... -
En uygunu (tabii bulursanız) Sony Db900 amfidir. Sıfırı 450 YTL filandı 2007'de. -
evet db900 de istediklerim var ancak ikinci elini bulmak biraz or sanırım baska markalarda yokmudur alrmlı bi ürün ben bir cok markanın pdf sine baktım ancak bulamadım -
biz arkadaşa db 900 ü çok temiz 300 tl ye aldık çankaya'ya bi uğra derim bazen güzel şeyler düşüyo -
Evet aklımda cankaya var aslında ama gidip bakmaya pek fırsatım olmadı db900 nin ses kalitesi nasıl tavsiye edermisin imzana baktım baya iyi cihazların var bi yorum yaparsan sevinirim yada muhadil bi cihaz ne dersin -
db900 ün ses rengini sevdim fena değil biz alırken cerwin vega kabinlere bağlıydı cls 12 modeline biz başka biyerde subwoofer bağlı zannettik yani stereo performansı yabana atılır gibi değil sinema performansıda gayet iyi fiyat performans açısından güzel bi amfi diyebilirim -
peki tesekkür ederim degerlendirmen için dikkate alacagım yanlız hala alarm clock olan bi avreceiver bulamadım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X