Arkadaşlar merhaba, Soundblaster x-fi palatinum ses kartına sahip bir pc kullanıcısıyım bilgisarıma daha önceden defalarca uzantısı wav olan dts ses dosyalarını indirdim.sonra nero da onları audio cd formatında bastım ama halen dts ses alamıyorum normalde ses kartımda dts build in decoder var bir türlü çözemedim yardımcı olursanız çok sevinirim
dosyayı indirdigin sekilde gerekli codecleri yukleyerek convert etmeden dinleyebilirsin niye audio cd formatına çevirdin onu anlamadım?
Burasi ev elektroniği bölümü bu sorunun cevabini buradan alman zor....
quote:
Orijinalden alıntı: hepar45
Arkadaşlar merhaba, Soundblaster x-fi palatinum ses kartına sahip bir pc kullanıcısıyım bilgisarıma daha önceden defalarca uzantısı wav olan dts ses dosyalarını indirdim.sonra nero da onları audio cd formatında bastım ama halen dts ses alamıyorum normalde ses kartımda dts build in decoder var bir türlü çözemedim yardımcı olursanız çok sevinirim
öncelikle pc nize bağlı ses sisteminiz nedir? ayrıca wave uzantılı dts parçaları nero ses yazdırdan yazdıracaksınız ancak ayar kısmından ses yazılıyoru wave seçeneğini seçin yada kontrol edin sonra cd ye yazdırın ama daha önemlisi ne ve nsl bir ses sitemi kullanıyorsunuz?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme