Dizüstü bilgisayarımda Mobile Intel(R) 915GM/GMS,910GML Express Chipset Family ekran kartı var. Bilgisayarı TV, projeksiyon gibi ürünlere bağladığımda videolar yalnızca birinde görünüyor. Diğer tüm görüntüleri 2 ekranda da alabiliyorum. Yalnızca videolar olmuyor. Bilen arkadaşlar yardımcı olursalar şimdiden teşekkürler.
Bilgisi olan yok mu?
garip bir sorun daha önce başıma hiç gelmedi. Aynı ekran kartından bende de olduğundan çözümünü ben de merak ediyorum Farklı video oynatıcılarla denemişindir herhalde akla ilk gelen çözüm o oluyor. Yada güncel ekran kartı driverini kurmak
quote:
Orijinalden alıntı: _ZENITH_
garip bir sorun daha önce başıma hiç gelmedi. Aynı ekran kartından bende de olduğundan çözümünü ben de merak ediyorum Farklı video oynatıcılarla denemişindir herhalde akla ilk gelen çözüm o oluyor. Yada güncel ekran kartı driverini kurmak
Zaten güncelledikten sonra oldu. Bilgisayarın verdiği CD deki versiyonunda sorun olmuyor. Güncel versiyonu da daha işlevsel.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme