Şimdi Ara

Dubai bilişim ve medcell .. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
6
Favori
43.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gncl...

• yani sonuç olarak dubai bilişimden alışveriş yapsak sıkıntı olurmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caver

http://www.markapon.com/firsat/samsung-galaxy-s3-i9300/17670

mecell garantisi altında güvenilir mi sizce???

Medcell'in Batman'da tedarikçi servisi var fakat Ankara'da yok ilginç geldi ,benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: OguzhanBJK

benim csc kodum iran yani THR.. telefonda şimdilik hiç bir sıkıntı yok, yaklaşık 1 aydır kullanıyorum.

Ben de yurtdışından getirdim telefonu ve güncelleme yapamıyorum. Bu csc koduna nereden bakıyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackwinterday

quote:

Orijinalden alıntı: OguzhanBJK

benim csc kodum iran yani THR.. telefonda şimdilik hiç bir sıkıntı yok, yaklaşık 1 aydır kullanıyorum.

Ben de yurtdışından getirdim telefonu ve güncelleme yapamıyorum. Bu csc koduna nereden bakıyoruz?

telefon üzerinden nasıl bakılıyor bilmiyorum ama kies'e bağlayınca ana ekranda telefon sürümü yazıyor.
    ayrıca İran'a hala güncelleme gelmemesi çok acayip
  • Benim telefonu Kies'e bağlayınca aşağıdaki gibi görünüyor. LEC ne oluyor?

Dubai bilişim ve medcell ..
  • bende aldım dubai bilişimden medcel garantili çok şükür bir sıkıntı yok. yeniçarşım.com dan almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner19

bende aldım dubai bilişimden medcel garantili çok şükür bir sıkıntı yok. yeniçarşım.com dan almıştım.

sELAM ARKADAŞLAR,

BUGUN BENDE YENICARSIM UZERINDEN SIPARISIMI VERDIM:) ALLAH UTANDIRMASIN:)
  • şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan.
  • sorun yaşayan var mı s3 almak istiyorum bu siteden
  • garantilik bir durumu olan yok galiba.
    anlaşılan alırsak süreci yaşayıp göreceğiz.
  • Alirken bir sorun yok da garantilik bir durum oldugunda ne olacak yasayip gorecegiz sanirim simdilik bir tecrube paylasan yok.

• ŞİKAYET VAR da ve bir forumda iki şikayet okudum. Anakart arızası nedeniyle servise vermiş, medcell kullanıcı hatası demiş yollamış. Diğeri de ekran sararmış yine kullanıcı hatası diyip yollamışlar. Klasik paralel ithalat numaraları.
    Anlamadığım samsung telefondan kaynaklanan sorunda ithalatçısına destek vermiyor mu?
    Ben yine de alacağım gibi..
  • Medcell'e işi düşüp memnun olan olmayanlar yorum yapabilirler mi?
  • Medcell'e aşağıdaki soruyu sordum. Yanıtı gelince buraya yazarım.

quote:

Merhabalar. Ürün desteğinizle ilgili sizden bilgi almak istiyorum. Sizin firmanız garantili bir iPhone 5 alacağım. Bu cihazda kullanıcılar çoğunlukla kenarlarda soyulma, ölü pixel, sarı ekran, wi-fi çekmeme problemleri, mikrofonla sesin gitmemesi gibi kusur sayılan durumlarda değişim yapıyor musunuz? Kusurlu cihazlarda kullanıcı memnuniyetini ön planda tutup tutmadığınızı öğrenmek istiyorum. Servis süreçlerinizi, hangi durumlarda değişim yaptığınızı kısaca özetlerseniz memnun olurum. Bu soruya vereceğiniz yanıtı kullanıcıları bilgilendirmek amacıyla donanimhaber forumlarında paylaşacağımı belirtmek isterim. İyi çalışmalar.

Edit: Mail'in cevabını bekleyemedim ve aradım kendilerini. Cihazlar kusurlu bulunması halinde orjinal açılmamış kutusunda yeni ürün ile değiştiriliyormuş. Tabi ki "kusurlu bulunması" durumu tartışmaya açık ve göreceli bir durum, ancak KVK'nın bile bu konuda vukuatlı olduğunu bilince insan buna da pek yorum yapamıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EyezBerg -- 13 Şubat 2013; 16:32:46 >

• Bende paralel ithalat S3 almak istiyorum. Medcell garantisi altındaymış telefon, imei ve güncellemede bir sıkıntı çıkmazdır umarım.

Bu csc kodunu değiştirerek güncelleme yapabiliriz değil mi ? Telefon hep eski sürümde kalmasında sonra.
  • Arkadaşım zorla bendeki Note 2 yi istiyor bende bundan iyisi yok ben yine bunu alacağım diye oyalıyordum onu sonra dubai bilişim ve medcell aklıma geldi ona alalım dedim ama daha almadık.

Kullanıcı hatası deyip geri göndermeleri KVK Genpa v.s. de yapıyor bunlarında yapması hayli hayli normal bence

Ben brighstar garantili aldım note 2 yi bir sıkıntı yok şuan ama kardeşimde neo v vardı onu verdik bakalım nasıl bir servismiş göreceğiz.

Burada bence önemli olan şu. Bu konuda çok acı tecrübeleri olan bir insan olarak 200 liraya takılmayıp adam gibi sağlam firmadan alma meselesi.

Şuda var illada ucuz olsun çamurdan olsun hesabıysa paralel ithalat bir seçenek evet neticede karşınızda duran ve herşeyin resmi olduğu bir kurum var. Yasal olarak her hakkınızı arayabileceğiniz bir kurum.

1650 ye vodafone dan almıştım cihazı kafam rahat.. Şuan piyasada 1600 lere bulunur. Şuan mesela Note 2 kliksa 1799 ve 179 tl world puan ile 1620 ye geliyor bence makul bir fiyat - S3 1349 tl ve world puanla 1215 e geliyor oda makul fiyat..

• Arkadaşalr samsung türkiye kendi distribütörü dışında paralel ithalat ürünlere bakmak zorunda değil ve hak da iddia edemezsiniz.
    resmi distributorleri: genpa, c5, başarı, telpa, brightstar
    bunun dışında zincirlerden bildiğim: teknosa, media saturn, vatan, electroworld, bimeks

paralel ithalat yasak değil , sonucta onlar da ödüyorlar vergileri filan, ama ürünlerin servis konusunda müşteri bilinçsiz ve pek çoğunun servis noktası tabeladan yada ufaktelefoncudan ibaret. ara bulasın onları.
  • Yorumlar iyi yönde

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.