Şimdi Ara

Dubleks Ev Kepazeliktir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Üst hol
    Ve benim oda
    Bu 3 yerin tozunu alıp süpürene kadar canım çıktı

Şöyle 3+1 ama odaları geniş 2 banyolu bir ev çok çok daha işlevsel olurdu

Yarin terasi yikamam lazim yikarken kendim de dus almis kadar terliyorum ve islaniyorum

Bu isi yaparken de vicik vicik terledim 2 tshirt degistim 4 5 kez yuzumu sabunla yıkadım

Siz siz olun özellikle evli ve ev haniminiz yoksa 3+1 dairenin üstüne cikmayin önceki evimiz 4+1di oranın da işi bitmiyordu omg bu kadar değil tabi bura baska bi boyutta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Şöyle 3+1 ama odaları geniş 2 banyolu bir ev

odalarının geniş olması dışında benim ev. işin komiği ben bu evi evlenip çoluk çocuğa karışırım diye almıştım ama tek yaşamaya devam ediyorum ve evlenme düşüncem de kalmadı.

aynı sitede karşı apartmanımda köylüm var, benden 4 yaş büyük, o da bekar, o da aynı 3+1 evi evlenirim diye aldı ama hâlâ bekar ve tek yaşıyo.

benim salon dışında evde halı yok. hatta salonu da hiç kullanmadığım için salon halısını içe katlıyorum ki toz olup sonra süpürülmesi gerekmesin. sadece eve misafir geleceği zaman halıyı açıyom. geçenlerde halının üstünde yattım dediğim ise istisnaydı, avrupa futbol şampiyonası var diye salona girmiştim TV'den izlemek için.

halı olmayınca evi süpürmek kolay oluyo. tozlar kenarlarda birikiyo. kenarları süpürgeyle alıp, bi de videla, tamamdır.

iki balkon var ama ikisi de açılıp kapanan cam kaplamalı, bu yüzden çok toz olmuyolar ve yıkamak zor olmuyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 16 Temmuz 2024; 20:16:16 >

• quote:

Bu isi yaparken de vicik vicik terledim 2 tshirt degistim 4 5 kez yuzumu sabunla yıkadım

evde tek olmanın avantajı, tişörtsüz çıplak şekilde iş yapabilmek. 8-10 tane deniz şortu aldım, polyester oldukları için ter tutmuyolar, yani terlesen de rahatsızlık vermiyolar. ev temizliği ya da mutfakta yemek vs, ne yapacaksam böyle denize girer gibi üzerim çıplak olarak yapıyorum.

yazın her gece yatmadan önce son iş olarak fix banyoya girerim, gününü terini üzerimden atıp, tertemiz şekilde ve vücudum soğumuş olarak yatağa girerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 16 Temmuz 2024; 20:22:54 >
  • Hocam bu adam siz
    Dubleks Ev Kepazeliktir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Amerikan Sayko mu bu?

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam evde o da sortla geziyo
    Halıya yere yatiyo vs

ilgini çektiyse bak şunu anlatayım:

önceden kışın gece sabaha karşı 4 gibi uyandığımda çok üşümüş olurdum çünkü yatak soğumuş olurdu. tekrar ısınıp uyuyacam derken çok sıkıntı olurdu uykum kaçardı, bölünürdü, oda soğuk olmasa bile yatağın için soğuduğu için çok sinir olurdum.

ev alınca bütün eşyaları yeniledim ve çift kişilik baza aldım. yatağın sağ ve sol tarafına birbirinden bağımsız iki elektrikli battaniye koydum. battaniyelerin fişlerini rölelere bağladım, rölelerin kontrolünü de Raspberry Pi'ye bağladım. yazılımcı olduğum için o röleleri internetten kontrol edip, çalışma sıklıklarını ayarlayabileceğim bi telefon uygulaması yazdım.

şöyle oluyo: ben gece yattığımda benim yattığım taraftaki battaniye hiç çalışmıyor. diğer taraftaki battaniye ise ben uyuduktan 1-2 saat kadar sonra çalışıp, o tarafı ısıtıp, ısıttıktan sonra aralıklı çalışarak devam ediyo (sadece sıcaklığı tutmak için aralıklı çalışması yeterli)

ben gece uyanınca benim taraf soğumuş oluyo ve sadece yana kaykılıp yatağın sıcacık olan tarafına geçiyorum. bi tuşa basıyorum ve benim kaykılmış olduğum taraftaki battaniye full kapanıyor, soğuk olan taraftaki çalışıp orayı ısıtıyor ve sonra aralıklı çalışma moduna geçiyor. bundan 2 saat sonra gene uyanırsam tekrar öbür tarafa kaykılıyorum ve aynı süreç tekrarlıyor. benim yatıyor olmadığım taraf herzaman sıcak tutuluyor bu sistem ile.

bu sistemi yaptıktan sonra uyku kalitem çağ atladı artık çok daha kesintisiz ve uzun uyuyabiliyorum kış aylarında. soğumuş yatakta uyanıp ısınması için bekleme yapıp uykunun kaçması olayını artık hiç yaşamıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çatı Katı Dubleks Ev
    5 yıl önce açıldı
    Rezidans dairede Yaşam+Kurallar
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İşte en normal donanimhaber forum üyesi budur be adamsin hocam

• Simon Telloyoutube
    ne güzel hayatınız varmış sizin yaw
    https://www.youtube.com/watch?si=IlLa7bDVDrkcWmI0&v=0kSedjFrOC8&feature=youtu.be

Hocam size yanıtım üstteki video hocam ve Hamza

• patrick bateman olmak o kadar kolay değil.

bu kadar bakıyor mu kendine

Dubleks Ev KepazeliktirMATUR3Dyoutube
    American Psycho (2000) 00:00 - 01:55 Routine 01:55 - 02:00 End
    https://www.youtube.com/watch?v=F13tQtp2imA

@01001101

sağol üstad o senin güzel düşüncen

• bu video ilk baştan almamış. girişte herif önce yaşadığı muhiti söylüyor sonra adını söylüyor. kendi kimliğini tanımlarken yaşadığı muhit ilk öncelikli tanımlayıcı kıstas.

bu film çok küçümsenip alaya alındı ama aslında çok anlamlı bir film.

Kadıköylü izmirli rizeli trabzonlu vs tiplerin ilk oraliyim demesi gibi

• Ev hanımı yoksa ne demek. Fiziksel olarak senin yapamadığın işi eşine mi yaptıracaksın?

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt
    Calisan insan hiç baş edemez onu demek istedim

Erkek adam eşini çalıştırır mı öyle?

Nasıl

Sana zor gelen, "canını çıkartan" bir işi eşine yaptırmandan bahsediyorum.

"Ev çok büyük, merdiven in çık, toz alırken bile canım çıktı. Ben yapamıyorum, karım yapsın..."

Ben 1 günde 2 3 günlük iş yapmaya zorladığımdan böyle oldu onu yazmayi unutmusum

Kpss kasmaktan 2 aydir evi temizlemiyordum

Hep evde olsam isim olmasa cicek gibi tutuyorum evi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.