Şimdi Ara

dudaktan dudağa öpüşmeyi kim icat etti?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
7.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biraz komik bir soru olabilir ama 3 yaşımdan beri hep bu soruyu merak ediyorum dudaktan dudağa öpüşmeyi kim icat etti kim çıkardı nasıl oldu nasıl oluştu çünkü dudaktan dudağa öpüşmek eğer sevmediği biriyle öpüşüyorsa bir çok kişinin midesini bulandırır dudaktan dudağa öpüşmek nasıl oldu nasıl başladı çok merak ediyorum ciddice cevap verirseniz ve bilgilendirirseniz sevinirim

• ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKM

ben

Denek kimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.A.

quote:

Orijinalden alıntı: KKM

ben

Denek kimdi

Alıntıları Göster
    Milletin uğraştığı şeylere bakın Gevur evlatları fizik kimya astronomi'nin bilinmeyenleriyle uğraşır,biz hala Tarkan'ın yakalarsam "muck muck" hallerindeyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: WITCHER

Milletin uğraştığı şeylere bakın Gevur evlatları fizik kimya astronomi'nin bilinmeyenleriyle uğraşır,biz hala Tarkan'ın yakalarsam "muck muck" hallerindeyiz

Alıntıları Göster
    şimdi bilimsel olarak insanların iki ayak üzerine yürümeye başlaması cinsel hayatıda etkilemiş yüz yüze ilişki yapabilen tek varlık olmuştur bu da doğal olarak dudak dudak öpüşmeyi de sürecin içine sokmuştur

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali Kuşçu

şimdi bilimsel olarak insanların iki ayak üzerine yürümeye başlaması cinsel hayatıda etkilemiş yüz yüze ilişki yapabilen tek varlık olmuştur bu da doğal olarak dudak dudak öpüşmeyi de sürecin içine sokmuştur

Alıntıları Göster
    ebem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Etkisizeleman

ebem

Alıntıları Göster
    Milattan Önce 10.000 diye bir film seyrettim orada bile vardı bu meret. Demek ki çok eskiye dayanıyor icadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zararlı

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    El sıkışmayı icat eden kişiyle aynı kişidir. Kesin kızın elini tutmak için önce bir el sıkışmıştır. Sonra "Ulan daha nasıl atıl olabilirim?" diye düşünürken yapışmıştır da... Esas soru, yenge tokadı icat etmiş midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jOkErGuEsT

El sıkışmayı icat eden kişiyle aynı kişidir. Kesin kızın elini tutmak için önce bir el sıkışmıştır. Sonra "Ulan daha nasıl atıl olabilirim?" diye düşünürken yapışmıştır da... Esas soru, yenge tokadı icat etmiş midir?

Alıntıları Göster
    havva
  • quote:

Tokadı değil de kırbacı bulmuş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

quote:

Tokadı değil de kırbacı bulmuş olabilir.

Alıntıları Göster
    Bu seneki ingilizce ders kitabımızda (National Geographic) öpüşmenin eskiden hayvanlar tarafından öğrenildiği yazıyordu; hayvanlar da yavrularına yemek verirken ağızlarında öğütüp, ağızdan ağıza aktarıyorlarmış

• fransızlar bulmuş diye okumuştum biyerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: you_know_who

fransızlar bulmuş diye okumuştum biyerde.
    http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=2267849
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

sensin gevur evladı merak ettim sordum olamaz mı herşeyin buluşu gibi bunuda illaki biri bulmuştur bende bulanı merak ettim olamaz mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: erccan

quote:

sensin gevur evladı merak ettim sordum olamaz mı herşeyin buluşu gibi bunuda illaki biri bulmuştur bende bulanı merak ettim olamaz mı

Alıntıları Göster
    ben icat etmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ussuz

ben icat etmedim

Alıntıları Göster
    çekilin ben doktorum.
    Ulan hiç ilgili olduğum bir konu olmamasına rağmen bir yorumda bulunmak istedim.

Bence dudaktan öpme olayın hepsi duyu Reseptörlerine bağlı.İnsanın sıcaklık, hislerin tümünü bu Reseptörleri aracılığıyla duyduduğumuz için,Reseptör mü steptör mü? :D işte onun miktarı dudakta daha farklı olması gerekiyor.Bu yüzden o yüksek hazzı dudaklardan bulmaya çalışılıyor.
    Bir makale yazısında okumuştum.Yoksa bende olaya yabancıyım.

• quote:

quote:

Bana gevur dersen çarpılırsın böyle işte mukaddes insanları tanıyın olm

• quote:

Orijinalden alıntı: WITCHER

quote:

quote:

Bana gevur dersen çarpılırsın böyle işte mukaddes insanları tanıyın olm

Alıntıları Göster
    şeyh uçmaz mürit uçurur derler ama burda şeyh olayı aşmış kendisini uçurmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

şeyh uçmaz mürit uçurur derler ama burda şeyh olayı aşmış kendisini uçurmuş

Alıntıları Göster
    fakecana bak sen öpüşmeyi de merak edermiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

fakecana bak sen öpüşmeyi de merak edermiş

Alıntıları Göster
    Bulan bulmuş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.