biraz komik bir soru olabilir ama 3 yaşımdan beri hep bu soruyu merak ediyorum dudaktan dudağa öpüşmeyi kim icat etti kim çıkardı nasıl oldu nasıl oluştu çünkü dudaktan dudağa öpüşmek eğer sevmediği biriyle öpüşüyorsa bir çok kişinin midesini bulandırır dudaktan dudağa öpüşmek nasıl oldu nasıl başladı çok merak ediyorum ciddice cevap verirseniz ve bilgilendirirseniz sevinirim
ben
quote:
Orijinalden alıntı: KKM
ben
Denek kimdi
quote:
Orijinalden alıntı: E.A.
quote:
Orijinalden alıntı: KKM
ben
Denek kimdi
Alıntıları Göster
Milletin uğraştığı şeylere bakın Gevur evlatları fizik kimya astronomi'nin bilinmeyenleriyle uğraşır,biz hala Tarkan'ın yakalarsam "muck muck" hallerindeyiz
quote:
Orijinalden alıntı: WITCHER
Milletin uğraştığı şeylere bakın Gevur evlatları fizik kimya astronomi'nin bilinmeyenleriyle uğraşır,biz hala Tarkan'ın yakalarsam "muck muck" hallerindeyiz
Alıntıları Göster
şimdi bilimsel olarak insanların iki ayak üzerine yürümeye başlaması cinsel hayatıda etkilemiş yüz yüze ilişki yapabilen tek varlık olmuştur bu da doğal olarak dudak dudak öpüşmeyi de sürecin içine sokmuştur
quote:
Orijinalden alıntı: Ali Kuşçu
şimdi bilimsel olarak insanların iki ayak üzerine yürümeye başlaması cinsel hayatıda etkilemiş yüz yüze ilişki yapabilen tek varlık olmuştur bu da doğal olarak dudak dudak öpüşmeyi de sürecin içine sokmuştur
Alıntıları Göster
ebem
quote:
Orijinalden alıntı: Etkisizeleman
ebem
Alıntıları Göster
Milattan Önce 10.000 diye bir film seyrettim orada bile vardı bu meret. Demek ki çok eskiye dayanıyor icadı.
quote:
Orijinalden alıntı: zararlı
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
El sıkışmayı icat eden kişiyle aynı kişidir. Kesin kızın elini tutmak için önce bir el sıkışmıştır. Sonra "Ulan daha nasıl atıl olabilirim?" diye düşünürken yapışmıştır da... Esas soru, yenge tokadı icat etmiş midir?
quote:
Orijinalden alıntı: jOkErGuEsT
El sıkışmayı icat eden kişiyle aynı kişidir. Kesin kızın elini tutmak için önce bir el sıkışmıştır. Sonra "Ulan daha nasıl atıl olabilirim?" diye düşünürken yapışmıştır da... Esas soru, yenge tokadı icat etmiş midir?
Alıntıları Göster
havva
quote:
Tokadı değil de kırbacı bulmuş olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Einstein
quote:
Tokadı değil de kırbacı bulmuş olabilir.
Alıntıları Göster
Bu seneki ingilizce ders kitabımızda (National Geographic) öpüşmenin eskiden hayvanlar tarafından öğrenildiği yazıyordu; hayvanlar da yavrularına yemek verirken ağızlarında öğütüp, ağızdan ağıza aktarıyorlarmış
çekilin ben doktorum. Ulan hiç ilgili olduğum bir konu olmamasına rağmen bir yorumda bulunmak istedim.
Bence dudaktan öpme olayın hepsi duyu Reseptörlerine bağlı.İnsanın sıcaklık, hislerin tümünü bu Reseptörleri aracılığıyla duyduduğumuz için,Reseptör mü steptör mü? :D işte onun miktarı dudakta daha farklı olması gerekiyor.Bu yüzden o yüksek hazzı dudaklardan bulmaya çalışılıyor. Bir makale yazısında okumuştum.Yoksa bende olaya yabancıyım.
quote:
Orijinalden alıntı: erccan
quote:
Orijinalden alıntı: *ORION*