Şimdi Ara

Dugunde Bir Kızla Nasıl Yakınlaşabilirim? CIDDI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar annem ve babam cenaze evinde bir kişi çok beğenmişler ve kolay kolay kimseyide beğenmezler. Kız tam benim kriterlerime uygun uzun boylu 1.75 lerde ve çok naifmis. Kendisi üniversite hazırlıkta ben ise 25 yaşındayım arada 6 yaş var. Bizimkiler bana kızın ailesinden izin isteriz görüşmeniz icin dediler ama kız daha 19 yaşında biraz abest olur gibi geliyor. 1 ay sonra düğün var ve ben annem babam, kız annesi babası ve 29 yaşında abisi aynı masada olacakmışız. Kız ile düğün masasında nasıl yakınlık kurabilirim? Nasıl dışarıda bir çay kahve içme bahanesi ile görüşmeye davet edebilirim ? Düğün sırasında dansa kaldırırsam ilk görüşmede çok mu abest olur?

Konu çok ciddidir, yorumlariniz icin şimdiden Allah razı olsun teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşım burası neresi Allah aşkına, 19 yaşındaki kızla evleneceksin herhalde ki aileler izin istiyor (neden istiyorlarsa artik).
    1. Kizin okumaya niyeti yok, evde boş oturuyor demesinler diye üniversiteye hazırlanıyor diyorlar
    2. Kızın okumaya niyeti varsa, zaten o iş yaş. Hazırlanacak bitirecek 4/5 sene sürer.

Aileler, izin vs ben oraya çok takıldım , neden hala anlamıyorum.
    Baktin güzel kiz dansa kaldır ne bileyim. Bu kadar senaryo kurma kafada. Otur yanına nasılsın, başla muhabbete.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

Arkadaşım burası neresi Allah aşkına, 19 yaşındaki kızla evleneceksin herhalde ki aileler izin istiyor (neden istiyorlarsa artik).
    1. Kizin okumaya niyeti yok, evde boş oturuyor demesinler diye üniversiteye hazırlanıyor diyorlar
    2. Kızın okumaya niyeti varsa, zaten o iş yaş. Hazırlanacak bitirecek 4/5 sene sürer.

Aileler, izin vs ben oraya çok takıldım , neden hala anlamıyorum.
    Baktin güzel kiz dansa kaldır ne bileyim. Bu kadar senaryo kurma kafada. Otur yanına nasılsın, başla muhabbete.

Hocam düğünde kıza kendimi sevdirip başka bir zaman dışarıda buluşma ayarlamam lazim. Bunu nasıl yapabilirim konusunda tavsiye almak istedim.

• -Realist- kullanıcısına yanıt
    Arkadaşında dediği gibi kız üniversiteyi gerçekten okuyacaksa kimler gelir geçer o iş yaş.Kendine daha uygun birini bul. Ayrıca illa kıza yürüyeceğim diyorsan taktik yapıp kendini kısıtlama doğal ol akışına bırak.
  • Up

• Dugunde Bir Kızla Nasıl Yakınlaşabilirim? CIDDI

• ailenle aynı şehirde mi yaşıyorsun ? maddi durumunuz ne ? evlenmeye maddi manevi hazır mısın ? senin yakınlık kurmana gerek yok zaten ailen demiş ailesinden izin isteriz diye onlar halleder.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Önceki konuda 18 yaşındaydı bu kız

Umarım kız kimsenin baskısı olmadan istediği şekilde ve düzgün bir hayat yaşar, düzgün insanlarla tanışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requizm

Önceki konuda 18 yaşındaydı bu kız

Umarım kız kimsenin baskısı olmadan istediği şekilde ve düzgün bir hayat yaşar, düzgün insanlarla tanışır.

Önceki konuya 132 mesaj geldi ana okuyamadan silmişler hocam çok üzüldüm. O konuda aklınızda kalan en iyi tavsiyeler nelerdi acaba?

• Okumayın , sübyanci

• quote:

Orijinalden alıntı: -Realist-

quote:

Orijinalden alıntı: Requizm

Önceki konuda 18 yaşındaydı bu kız

Önceki konuya 132 mesaj geldi ana okuyamadan silmişler hocam çok üzüldüm. O konuda aklınızda kalan en iyi tavsiyeler nelerdi acaba?

25-18 ile 30-23 arasında çok fark vardır. 18 yaşında kız(erkek içinde geçerli) demek, henüz kişiliği karakteri tam oturmamış, hedefleri hayalleri olan ve gerçek dünya ile henüz karşılaşmamış kızdır. İş evlenmeye gelecekse ülkemizde en az 20 şart. Bana kalsa 22-23 derim.

• Aileler okul mevzusu açsın seninki ne okuyo bizim oğlan şöyle böyle derken kıza kaç puan yaptın bölümün ne gibisinden soru sor bölümü hakkında pohpohla nerde kalıyosun bilmemne derken kızın tepkisine cevaplarına bak sıcakkanlı cevap veriyosa gerisini halledersin. Bayık bayık tek kelimelik cvp veriyosa uzaklaş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.