Şimdi Ara

Düğüne ve Doğuma Altın Takma Usulü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

evlenirken çeyrek taktım

1 yıl sonra çocuğu oldu 1 çeyrek daha taktım.

6 ay sonra kız kardeşim evlendi ona davetiye de verdim ne geldi ne bişey taktı.

Şimdi arkadaşın bir çocuğu daha oldu .

Ne yapmam lazım??????

Ben evli ve 2 çocukluyum

• o senin düğününde ve çocuklarında altın taktı mı?
  • arkadaşlığınızı kesin

kardeşinin düğününe gelmesi zaten ayıp

siz dostluğu hakkıyla yapmışsınız
  • Bu takı takma, çıkar muhabbeti o kadar samimiyetsiz bir ortam oluşturuyor ki...

Kendiniz gibi biriyle arkadaşlık edin o zaman, sizin gibi birisi değil demek ki.

• Peşin hükme varmadan önce arkadaşının durumu nasıl altın takmaya müsait mi bunları bir irdele durumu iyi değilse ve bu yüzden gelmediyse kinlenip kendi kendine bilenme yok durumu iyi olup gelmediyse ve üstüne mazaretini bildiren geçerli bir sebebi yoksa öylesini bir daha ne tanı ne selam ver.

• coolman7 C kullanıcısına yanıt

Yok cocuklarim ufak dogdugundada tanimiyordum

• cnyttt kullanıcısına yanıt

Dügüne gelmedi

• alex59 kullanıcısına yanıt

Durumu gayet iyi

• Önce arkadaşınıza üstü kapalı şekilde taktığınız altınları hatırlatın daha sonra da üst üste 10 tane çocuk yaparak arkadaşınızı batırın.
  • Sen niye altın takıyorsun :)

Yeni nesilde altın takma muhabbeti bitti artık hepimiz asgari ücretliyiz. Memur bile olsan o taktığın altın sana geri gelmeyecek.

• Ben yıllarca taktım taktım kendim evlenmedim şimdi kaldı hepsi.

İnternet'te bi caps vardı: evlenecek kız bulamadım ikinci kez sünnet olup altınları geri alacam, diye.
  • usulü şudur: bir kişi senin yakın ailenden değilse, akraba-tanıdık ise, şunu yaparsın:

ilk olayda altın takarsın. sonraki olaylarda altın takmazsın. çünkü zaten birkez taktın.

yani herhangi biriyle senin aranda tek bir altın bahsi olur. olay sayısı kaç adet olursa olsun.

böyle karşı taraf da ikeriki yıllarda sana karşılığı kolayca verir (tek bi altın takarak)
  • Ya bana takip takmamasindan ziyade enayi yerine koyulmak rahatsiz ediyor.
    Mesai arkadasim bu .
  • Bu böyle olmaz, VAR incelemesi isteyin.

• Mide bulandırıcı adetler
    Ben de bugün 2 altın aldım
    Ayıp olmasa gider 100er euro takardim en azindan al sat kisminda kuyumcular gibi gecirmiyorlar
    Bu altin isinde sadece kuyumcular kazaniyor dünyanın en aptalca en salakca seyi
  • Düğün, nikah neyse de çocuğu oldu diye niye altın taktın onu anlamadım.

• Akrabalar hariç arkadaşlar, dostlar bugün var, yarın yoklar. 200 lira takacaktın. Hiç bir şey takma.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.