Şimdi Ara

Dumanlı Dizellerin Trafikten Men Edilmesi gerekir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar apaçilerin yeni oyuncağı bu dizel corsa vb.. oldu, her türlü filtreyi 3-5 beygir kazanmak için çıkartıp şehir içinde simsiyah zehir ata ata geziyorlar. Trafik şube bunlara hiçbir yaptırım uygulamıyor bu araçların trafikten men edilmesi gerekir. Bu dumanlı corsacıların halkı zehirlemesine devlet müdahele etmelidir. O siyah dumanı solumanın insan sağlığına ve akciğerlere zararı çok fazla..

Modifiyeye karşı değilim , insanlar kendi zevklerine göre görsel ve motor gücü olarak yapabilirler , ama bu zevk başka insanları zehirleme hakkını kimseye vermez. Otobüs durağında geçen bekliyordum kekonun birisi geldi , önümüzde gazlayarak siyah dumanı bırakıp gitti , beyinsiz sürücü kendi zekasına göre hava attığını sanıyor ama durakta kim varsa ana avrat küfürünü yedi....

Bunların plakalarını alıp trafiğe şikayet etsek bunların araçları trafikten men edilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malo2000 -- 13 Nisan 2017; 17:06:47 >

• Halkın %50 sinin çocugu böyle iken kimi kime şikayet edecezki ? ülke it kopuk serseriden geçilmiyor üstüne bide böyle adamlar polis,zabıta yapıyorlar. daha geçen gün motorlu polis, motorlu geçişin yasak oldugu yolda motor sürüyordu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul da deniz kenarı Üsküdar da, denizin değil pis dumanları, hava kirliliğini iliklerine kadar hissediyorsun, artık çok geç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence hususi kullanımdaki tüm van araçların komple yasaklanması lazım.
  • Su arabalara o kadar masraf yapiyorlar ama sanzimanin dayanabildigi son hiz 200.1.6. atmosferik benzinli 120 beygir civari bir arac zaten o hizlara ulasabiliyor neden bu traktore para harcayayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0-200e 12 saniyede cikan bu arabalari alabiliyor halkımız, kendini böyle tatmin ediyor, bu kadar vergi koyarsan sonuç bu olur :) Duman bahane, 180hp corsi şahane

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.7 dti motor bunlar. Corsa kötü de ve vw pd tdi motorlar çok mu iyi? Onlarda aynı karadumanı veriyor. dizelden tam güç alabilmek için karaduman olması gerekiyor fakat çevre ve insan sağlığı herşeyden önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertce -- 12 Nisan 2017; 16:2:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Filtre ile alakası yok be oğluum! Zengin karışımda siyah duman atar dizel illeti. Ya turbo cortlar motor zengine düşer, kara duman atar. Ya da yazılım yolu ile turbo basıncı ile oynarlar, onun için yakıt miktarını da arttırmak gerekir. Ondan olur.

Ayarsız yapılmış chip tuningler bu sonucu çıkarır. Aynı şekilde turbo hattında basınç düşüklüğü de bu sonucu çıkarır.

Kılıkları düzgün olsa ben de alacağım bir tane de, hem geberik araçlar, hem apaçenin elinde, hem eski, hem de özelliksiz...
  • malesef burası avrupa değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike Tyson

Su arabalara o kadar masraf yapiyorlar ama sanzimanin dayanabildigi son hiz 200.1.6. atmosferik benzinli 120 beygir civari bir arac zaten o hizlara ulasabiliyor neden bu traktore para harcayayim

0-100 hızlanması, ara hızlanması ve yağ ile çalışabildiği için... son hızı için değil. Zaten şöyle dandik bir araçta son hız kasmak nasıl bir zihniyetin ürünü olur bilmem.

Bir de çok ucuzlar. Bu paraya 1.6 atmosferik benzinli düzgün bir şey almak zor. Bir de bunlar dizel. Bir de dediğim gibi, istersen kullanılmış kızartma yağını süz. Yakıt diye onu koy. Onunla da çalışır. Litresi 1TL'ye gezersin.

• Nike Tyson kullanıcısına yanıt
    'Top speed' ve 'acceleration' kavramlarini arastir bence.

• App plaka avlayan polisler maalesef bunları görmezden geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: talharo123

'Top speed' ve 'acceleration' kavramlarini arastir bence.

Bir aracin 0 100 hizlanmasi beni etkilemiyor.Ayrica fizik konusunda yarisacak elektrik muhendisligi 3. siniftayim tartisabiliriz

• katılıyorum. bizim orada da liseyi zar zor bitirmiş bir veled var, babası aldı bunlardan bir tane. arkasında da kahve kutusu şeklinde bir eksoz bağırta bağırta dolanıyor 24 saat..
  • Nike Tyson kullanıcısına yanıt
    Endustri muhendisligi son sinif ogrencisiyim hocam,sikinti yapma kendine :-)

• kesınlıkle katılıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cezalar sizin bizim gibi kanunlara uymaya çalışan efendi insanlara yazılır :)

• Yahu adam polis olmuş arka tamponuma bitişik gidiyor saniyede 2 kez sellektör yapıyor. Neymiş altında bazzatt varmış. Üst rütbeyi görene kadar da her türlü asarım keserim üstünü görünce abi affet. Bu denyo evladına da bu tarz araba alıyor sonra da o evlat babam polis babam asker babam hakim babam avukat diye kimseden ceza yemiyor. Ülkemizin adaleti bu. Yani illa gariban yapmıyor bunları. Ne yazıkki para ve mevkii insanı ADAM yapmıyor. Mersinde corsa yerine birçok son model BMW Mercedes ve Das Auto Grubunun bu tarz gezdiğini, araçları basıp egzoza düğme bağlattıklarını görebilirsiniz. Ama polis çevirmesinde hep Kuş Grubu men. Bu arada 3 hafta önce çevirmede yaşadıklarımı Aybars Hocam biliyor ki sağolsun 4 saat benimle uğraştı. Tek suçum polisin kanunu bilmemesi, aracın görece eski oluşu (2004 model) ve arabayı bağlamak istemesiydi. Muayeneden 10 dakika önce geçmiş aracın sigortası yok diye hem de. Bu esnada bağır bağır yolda olan tüm üst grup arabaları ne hikmetse durdur(a)madılar. En son beni bırakırken bir Şahin alıyorlardı müzik sesi yüksek diye :)

• quote:

Orijinalden alıntı: TsuBLK

bence hususi kullanımdaki tüm van araçların komple yasaklanması lazım.

Hususi kullandımdaki van tipi araçların hepsinin neye dayandıraraktan trafikten men edilmesi gerektiğini söylediniz anlamadım. Kendime ait Corsa aracım var ama çok şükür dumanlı gezmedim

Her Corsa'sı olan apaçi demek yada bütün Corsa'lar toplansın demek bütün Şahin sahiplerinin apaçi olması demek gibi bir şey. Halbuki benim bir çok yakınımda akrabamda vs Tofaş var sahipleri 50-60 yaşında insanlar. Şimdi Doğan'a biniyor diye apaçi mi oldular. Bu görüşü yalnızca her sokak dip gaz duman atan çevreye ses ve görüntü kirliliği veren tüm modifiyeli araç sahipleri adına savunun. Şahsen aracımla gayet trafikte gezmeye hakkım var.

Buyrun bu da aracım sizede aracınızla kazasız belasız sürüşler diliyorum

• Bi bunlar vardi parasının arabası son 2 ay içinde bunlara da zam geldi (piyasasını uzun zamandır takip ediyorum)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.