Şimdi Ara

Dumbell Set Önerisi Bakarmısınız Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu dumbell seti almayı düşünüyorum ancak insan güvenemiyor,bu ürünü daha önce alan varmı yada daha önce hepsiburada dan alışveriş yapan ?

Birde bir sorum daha olacak havale yapacağım ama ilk deneyimim olacak biraz basit bir soru olabilir ama herşeyin tam olmasını istiyorum.Ben sipariş et dedikten sonra para gelmeden göndermezler değil mi ben şimdi siparişi siteden versem yarın bankaya gitsem olur değil mi ? Zaten öyle oluyor galiba.

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=387329&Productid=spor1dyasnn129

• Beklediğim biri var.O sen değilsin ne yazık ki anladım.Bir yudum sevgin var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4EverPain

Beklediğim biri var.O sen değilsin ne yazık ki anladım.Bir yudum sevgin var.

sen ne diyon değişik

konuya dönelim güvenilir zaten 24 saat içinde kargo varmış 2 gün içinde gelir benim öyle olmuştu kapı barfiksi aldığımda.
  • Bu agirlik ileride sana yetmeyebilir hocam daha farkli setlere bak ama sonradan da plaka alip kullanabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim yorumlar için,araştırdım birde bu havalenin ücreti varmış baya bir,ama bankaya göre değişiyormuş.TEB'den yapacağım inşallah çok tutmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuri_78

Arkadaşlar bu dumbell seti almayı düşünüyorum ancak insan güvenemiyor,bu ürünü daha önce alan varmı yada daha önce hepsiburada dan alışveriş yapan ?

Birde bir sorum daha olacak havale yapacağım ama ilk deneyimim olacak biraz basit bir soru olabilir ama herşeyin tam olmasını istiyorum.Ben sipariş et dedikten sonra para gelmeden göndermezler değil mi ben şimdi siparişi siteden versem yarın bankaya gitsem olur değil mi ? Zaten öyle oluyor galiba.

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=387329&Productid=spor1dyasnn129

2 sene önce Voit marka 20 Kg olanınından aldım. 90 liraydı . Memnunum ama belli bir süre sonra ağırlık yetmiyor.
    Hal böyle olunca Çok tekrar olarak kullanıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.