Şimdi Ara

DÜN ABİM'LE İDDAA YA GİRDİK.ŞİMŞEK HAKKINDA YARDIM.!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
7.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN İLE ABİM DÜN GÖKYÜZÜNDE İŞTE ŞİMŞEK ÇAKMALARINI FELAN İZLERKEN İDDAA YA GİRDİK YILDIRIM GÖKTEN YERE DOĞRU MU YOKSA YERDEN GÖĞE DOĞRUMU GİDER DİYE YANİ BEN YILDIRIM DÜŞTÜ DENİLİRYA O YÜZDEN GÖKTEN YERE DOĞRU ÇARPAR DEDİM O DA TOPRAK + - OLAYI FELAN SAYDI ...MAGNUM DONDURMASINA İDDAYA GİRDİK ...LÜTFEN YARDIM EDİN ACABA DOĞRUSU NEDİR.?

• Benim biLdiğimde Gökten yere doğru düşer.Zaten camilerin falan üzerimde yıldırım savar oLur aksi oLsa caminin temeLine yapıLırdı dimi tepesine değiL
  • quote:

Orijinalden alıntı: serserfan

Benim biLdiğimde Gökten yere doğru düşer.Zaten camilerin falan üzerimde yıldırım savar oLur aksi oLsa caminin temeLine yapıLırdı dimi tepesine değiL
    her ikiside oluyor hem gökten yere hemde yerden göğe her ikiside kabul edilebilir
    bu cevap için 20 puan
  • quote:

Benim biLdiğimde Gökten yere doğru düşer.Zaten camilerin falan üzerimde yıldırım savar oLur aksi oLsa caminin temeLine yapıLırdı dimi tepesine değiL
    ekşisözlükten

iki turlu elektrik bo$almasidir, birincisi bulut (-) yeryuzun (+) dir o zaman bo$alma havadan yere dogru olur, diger turlu tam tersi olarak yer (-) ve bulut(+)dir, elektronlarin yerden binlerce metre yukselerek atladiklarini du$unursek ikinci turu cok daha kuvvetlidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: baldaSSare

ekşisözlükten

iki turlu elektrik bo$almasidir, birincisi bulut (-) yeryuzun (+) dir o zaman bo$alma havadan yere dogru olur, diger turlu tam tersi olarak yer (-) ve bulut(+)dir, elektronlarin yerden binlerce metre yukselerek atladiklarini du$unursek ikinci turu cok daha kuvvetlidir

Alıntıları Göster
    2 türlü evt de..
    2. türünü gören oldumu ?
    resimleri fln merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wk -- 4 Temmuz 2005, 15:55:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wk

2 türlü evt de..
    2. türünü gören oldumu ?
    resimleri fln merak ettim

Alıntıları Göster
    HAKKATEN HANGİSİ SIK OLUYOR DÜN OLANLAR NEYDİ KİM KAZANDI ŞİMDİ.?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: serserfan

paratoner demek istedin galiba
    yıldırım savar hiç duymamıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: bozz

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bozz

quote:

sineksavar gibi bisi bu fiss fisss

• quote:

Orijinalden alıntı: AIRBOSS

quote:

quote:

sineksavar gibi bisi bu fiss fisss

Alıntıları Göster
    bence abin kazanmış iddiayı.benim eskiden beri bildiğim yerden göğe doğru olur...başka türlüsü olduğunu yeni duydum.

• quote:

Orijinalden alıntı: trouble maker

bence abin kazanmış iddiayı.benim eskiden beri bildiğim yerden göğe doğru olur...başka türlüsü olduğunu yeni duydum.

Alıntıları Göster
    Yok be kardeşim O zaman Neden Yıldırım Düştü denir.? Yıldırım Göğe düşermi.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carters

Yok be kardeşim O zaman Neden Yıldırım Düştü denir.? Yıldırım Göğe düşermi.?

Alıntıları Göster
    yıldırım yerden yukarı doğrudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozz

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

işte o adı biLmediğim için yıLdırım savar yazdım Sonuçta yıLdırımdaki eLektriği kendine çekip başka bir yere düşmesini engeLLiyo

gerçek ismini söyLediğin içinde sağoL

• quote:

Orijinalden alıntı: darker

yıldırım yerden yukarı doğrudur

Alıntıları Göster
    Önce gökten yere bir akım oluşur ondan sonra aniden binen akımı dengelemek için yerden bir feedback akımı olur.

O sırada hme boşalım hem de feedback olan yerde ışımalar meydana gelir iki yönlü, ve o sırada aniden ısınan hava genişlerken gökgürültüsü meydana getirir..

Yani önce gökyüzü başlatır. Ama ışımanın çoğunluğu yerde görüldüğünden yerden çıkar gibi bir inanış vardır.

Bu feedback in yaşandığı esnada ben de bir fotograf aldım dün akşam..

• quote:

Orijinalden alıntı: Acharad

Önce gökten yere bir akım oluşur ondan sonra aniden binen akımı dengelemek için yerden bir feedback akımı olur.

O sırada hme boşalım hem de feedback olan yerde ışımalar meydana gelir iki yönlü, ve o sırada aniden ısınan hava genişlerken gökgürültüsü meydana getirir..

Yani önce gökyüzü başlatır. Ama ışımanın çoğunluğu yerde görüldüğünden yerden çıkar gibi bir inanış vardır.

Bu feedback in yaşandığı esnada ben de bir fotograf aldım dün akşam..

Alıntıları Göster
    dostum sen baya iyi biliyosun bu işleri galiba ama şimdi kimin kazandığını da söylesiyinki daha açık bir fikir sahibi olayım.?

• quote:

dostum sen baya iyi biliyosun bu işleri galiba ama şimdi kimin kazandığını da söylesiyinki daha açık bir fikir sahibi olayım.?

Alıntıları Göster
    Denemeden bilemezsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Denemeden bilemezsiniz

Alıntıları Göster
    nasıl yani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Denemeden bilemezsiniz

Alıntıları Göster
    quote:

Acharad

+1

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: ehckelem

quote:

Acharad

+1

/>

Alıntıları Göster
    Walla sağol arkadaşım benim bu resimden gördüğüm İlk önce gökyüzünden - ler sonra yerde + tarafından bastırılıyor ve sonra da gökyüzünden aşağıya doğru yıldırım düşüyor yani ben bunu gördüm...

• quote:

Walla sağol arkadaşım benim bu resimden gördüğüm İlk önce gökyüzünden - ler sonra yerde + tarafından bastırılıyor ve sonra da gökyüzünden aşağıya doğru yıldırım düşüyor yani ben bunu gördüm...

Alıntıları Göster
    Geçen yıl aynı iddiaya ben de eniştemle girmiştim. Ben gökten yere o ise yerden göğe diyordu. Karıştırmadığımız ansiklopedi kalmadı desem yeridir. Sonuçta ikisinin de olduğunu görmüştük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 4 Temmuz 2005, 17:35:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vozer

Geçen yıl aynı iddiaya ben de eniştemle girmiştim. Ben gökten yere o ise yerden göğe diyordu. Karıştırmadığımız ansiklopedi kalmadı desem yeridir. Sonuçta ikisinin de olduğunu görmüştük.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: vozer

Geçen yıl aynı iddiaya ben de eniştemle girmiştim. Ben gökten yere o ise yerden göğre diyordu. Karıştırmadığımız ansiklopedi kalmadı desem yeridir. Sonuçta ikisinin de olduğunu görmüştük.

DESENE HERKES KENDİ MAGNUMU NU ALICAK.....

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.