Şimdi Ara

Dün ilk defa trafiğe çıktım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • A2 ehliyeti yeni aldım ve Kymco Agility 125 aldım ve dün teslim aldım. Şişli Halaskargazi Caddesi'nden Elmadağ'a geldim oradan Dolapdere'ye indim. Oradan da Piyalepaşa Bulvarı ile Kasımpaşa'ya geçtim. Zevkli bir şey, bazen sinyal vermeyi unutuyorum ama alışacağım. Kasımpaşa'ya gelene kadar dikiz aynalarını ayarlayamamıştım. Neyse sonra ayarladım. Arabanın dikiz aynası gibi değil sonuçta, sağ-sol yapmıyoruz dik-yatay olarak aynayı çevirebiliyoruz (benim deneyimim bu). Bu saba yine işe geldim. Taksim'den yolu kaçırdım ve İnönü Stadı'nın oraya indim yanlışlıkla, neyse öğreneceğim. Tavsiyeleriniz nelerdir? 12km yol yaptım daha. Ama çok mutluyum, hayallerime kavuştum.

• kazasız belasız kullanmanız dileğiyle adınıza çok sevindim ilk trafik heyecanı çok zevklidir tadını çıkartın ileride farkına varamıyorsunuz :)

kaskınızı korumalarınızı eksik etmemeye çalışın hayırlı sürüşler dileriö güzel motordur :)
  • benimde hayalim bir motor almak şunun şurasında 2 sene kaldı :)))
  • hayırlı olsun hocam kazasız belasız sürüşler dilerim
  • Nice kilometrelere,hayırlı olsun motorunuz
  • Teşekkür ederim arkadaşlar, bugün öğle tatilinde Taksim'den çıktım Ortaköy'e gittim ama Ortaköy Meydanı'na motorla girmek yasakmış neyse oraya kadar gittim sonra bir U dönüşüyle Taksim'e geri döndüm, zaten zamanım da dardı. Şu an 25 km'yi devirdim :D
  • Hayirli ugurlu olsun tekerin düz bassin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım da ilk defa araba aldım.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı olsun. bende alsaydım iyi olucaktı ama bakalım birazdaha geçsinde.
  • Hayırlı olsun adınıza çok sevindim, motorun rotajını iyi yapın internetten araştırın sıfır aldıyanız.
  • nice kilometrelere
  • Hayırlı olsun! Kazasız belasız sürüşler dilerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.