Arkadaşlar bu aralar inanılmaz derecede unutkan olamaya başladım, ciddi anlamda dün ne yediğimi unutuyorum, o önemli bişey değil ama çalıştığım konuları unutuyorum allah'ım ne oluyo
topiği görünce bi an aklıma gelmedi ama bugünde aynı yemeği yiyince ister istemez hatırladım
banada oluyo
soru neydi???
hergün arabamı nereye bıraktığımı bulana kadar yarım saati yiyorum.
dün ne yediğimi niye hatırlayım ki bugün ne yiyeceğime bakarım
atasözü gibi oldu
size gecen gun olanı anlatim. arkadasla dukkanlarının ustunde oturuyorduk. o gun arkadasa sınav kitapcıgı getirecektim. cocuk hani nerde getirdinmi dedi. ya kardes unuttum kusra bakma dedim. oda lan olum sana soleyende kabahat.. sana dun ne yedigini sorsak hatırlamazsın dedi. bende guldum.. işin komik yanı o an duusndum ne yedigimi ama hatırlamadım. tabi caktırmadım bu durumu ben hala guluyordum.
Bende unutuyorum gerçekten, beynin gereksiz bilgileri silip yeni ve önemli bilgiler için yer açma durumu olabilir bu. Noroloji ve psikiyatri uzmanı mika söylüyor bunları..
dayak yedim
şaka tabi ben arasıra 5 dk önce konuştupumu unutuyorum...yaw çok kötü bişey bu bu sene ortaya çıktı Seralin isimli bi ilaç kullanıyorum...
abi hakkaten ya ben dün ne yedim ya
dün ne yediğimi tabi hatırlarım çünkü binbir zahmetle kendim hazırlıyorum. işte burda uygulamanın etkisi kendini belli ediyor.
hergun benim gibi kurufasulye ve prinç pilavı yerseniz unutmassınız
quote:
Orjinalden alıntı: telefonumabak
hergun benim gibi kurufasulye ve prinç pilavı yerseniz unutmassınız
hergün ne yediğini not al unutmassın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme