Şimdi Ara

Dün Sipariş Ettim Sizce Sistem Nasıl Olmuş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok uzun zamandır sistem tavsiyeleri konusunda açtığım başlıklarla bazı yardımsever arkadaşların başının etini yedim.Bana bu yolda yardım eden tüm arkadaşlara bir teşekkürü borç bilirim.Sonunda dün şu sistemi Nova'dan spariş ettim.Yine ce son kez sormak istediğim şeyler var:

-Anakart sizce geliştirilmeye uygun mu?
    -Sistem GTA IV Call of Duty 7 ayarında oyunları high da oynatır mı?
    -İşlemci 1.5- 2 yıl götürür mü?
    -Kasanın PSU su Ekran kartı için yeterli mi?

Bir kaç ay içinde rami de 4 gb ye çıkaracağım.Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin.

CPU: AMD ATHLON II X3 450 AM3 3.2 GHz, 1.5 MB, BOX İşlemci 83 $ ( 126,91 TL)
    ANAKART: MSI 870A-G54, AMD 870G, DDR3, 2X PCIExp, Socket 938 AM3 99 $ ( 151,37 TL)
    BELLEK - RAM: KINGSTON 2 GB DDR3 1333 Mhz RAM CL9 33 $ ( 50,46 TL)
    HDD: SAMSUNG 500 GB HDD SATA II 16 MB 7200 rpm 45 $ ( 68,81 TL)
    EKRAN KARTI: POWERCOLOR HD5750 1024 MB, PCIExp Ekran Kartı, DirectX 11, DDR5, 128 bit, 700/4600 139 $ ( 212,53 TL)
    KASA: GIGABYTE GZ-X2 420W Siyah Kasa 71 $ ( 108,56 TL)
    OPTİK SÜRÜCÜ: LG 22X DVD-RW Double Layer Siyah SATA 22 $ ( 33,64 TL)

www.novabilgisayar.com

TOPLAM : 752,27 TL
    KDV (%18) : 135,41
    TOPLAM FİYAT - PEŞİN ($) : 580,56 $
    NAKİT / HAVALE (TL) : 887,68 TL

• Şu sipariş ettikten sonra söyleme modası nerden çıktı anlamıyorum ben arkadaş ya..

Siparişi iptal et. ekran kartını hd 5770 yap yada işlemciyi x4 yap. keşke novadan almasaydın, çok kazıkçı o site.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boss. -- 15 Aralık 2010; 20:27:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boss.

Şu sipariş ettikten sonra söyleme modası nerden çıktı anlamıyorum ben arkadaş ya..

Siparişi iptal et. ekran kartını hd 5770 yap yada işlemciyi x4 yap. keşke novadan almasaydın, çok kazıkçı o site.

Bakın Boss Bey.Burda 5-6 tane konu açtım sistem tavsiyesi almak için.Sonunda da oluşturduğum sistemi emeği geçenlere göstermek istedim.Ayrıca insanlar bu konuya yapılan yorumlardan fikir sahibi olabilirler.

"Siparişi iptal et. ekran kartını hd 5770 yap yada işlemciyi x4 yap" Bu parçaları alabilecek bütçem olsaydı gidip 3 çekirdek işlemciyle eski denilebilecek bir kart almazdım.Sadece sistemle ilgili fikrinizi sordum.

• Dostum sıstemın ıyı olmus fiyatlarıda normal f-p urunler secılmıs.Ama keske sıstemı bugun alsaydın vatanda %25 ındırım var.%25 ındırımle daha ıyısını cıkarırdın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: levanesa

Dostum sıstemın ıyı olmus fiyatlarıda normal f-p urunler secılmıs.Ama keske sıstemı bugun alsaydın vatanda %25 ındırım var.%25 ındırımle daha ıyısını cıkarırdın.

Vatan'da şöyle bir sistem oluşturdum:

AMD ATHLON II X4 640 3.0 GHz İşlemci..........169 TL
    SAMSUNG 500 GB HDD..................................65 TL
    MSI 870A-G54AMD 870/SB850 2000 MHZ(O.C) ANAKART......145 TL
    SAPPHİRE HD5770 1 GB ...............................229 TL
    LG 22X DVD..................................................41 TL
    2 GB CL9 KINGSTON RAM .............................54 TL
    GIGABYTE GZ-X7 550W KASA.......................134 TL

TOPLAM:837 TL ediyor.Ama bu %25 indirimli fiyat.İlk sistemden çok daha iyi oldu ama bu indirim sadece World Card sahiplerine ve 6 taksit için mi geçerli?Bu sistemin nakit fiyatı 944 tl.Aklım öyle karıştı ki...Lütfen yardımcı olun.Nova'dan siparişi durdurabilirim.

• Vatan'dan WorldCard ile alabilirsen 2.sistem çok daha iyi olmuş.

Eksen Bilgisayar'a da bak kartlı fiyatları fena değil, başka kartlara da bölüyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 15 Aralık 2010; 23:29:50 >
  • World Card ile alabilir miyim bilmiyorum.Açıkçası nakit almayı düşünüyordum.Ama nakitte %25 indirim yerine KDV yi onlar karşılıyorlar galiba.Sizce 2. sistemi 944 tl ödeyip alsam hata etmiş olur muyum?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu saat sizce hoş mu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• @drawingmaster

pc bu sonuçta bi kere alırsın uzun süre kullanırsın. siparişi vermeden önce sorsan daha mantıklı olurdu.

2. sistem o paraya nimet gibi bişey. kaçırma al. HD 5750, HD 5770' in yarısı kadar performans veriyor. bütçeyi biraz daha kasmakta yarar var yni.

ama ben bu bütçeye pc almazdın yani. biraz daha para biriktirmenizde yarar var.
  • İllaki 2. sistem daha ucuz ve daha performanslı.Neden böyle bi imkanınız varken Vatandan almıyorsunuz?Eğer kredsi kartı problemse onu anlarım..eğer nakit ödeyecekseniz zaten elinizde nakit para var,world cardı olan birine cash para verip (kabul ederse) Vatandan 2. sistemi alın derim.Yanlıs bilmiyorsam oyun için işlemcinin çekirdek sayısından çok çekirdek hızı önemli.İlk sistemde çekirdek hızı 3.2 ikincide 3.0Ancak ikinci sistemdede HD5750 yerine HD5770 var.Aralarında fark var ama işlemci-ekran kartı performansı ikili olarak değerlendirilince sonuç ne olur bilemem.Detaylı bilgisi olan biri sana bu konuda yardım edebilir..Yada ikinci sistemde çekirdek sayısı yerine hızını ön plana alıp yeni bi işlemci takarsan daha farklı bi sonuç elde edebilrsin..
  • AMD ATHLON II X4 640 3.0 GHz İşlemci..........169 TL
    SAMSUNG 500 GB HDD..................................65 TL
    MSI 870A-G54AMD 870/SB850 2000 MHZ(O.C) ANAKART......145 TL
    SAPPHİRE HD5770 1 GB ...............................229 TL
    LG 22X DVD..................................................41 TL
    2 GB CL9 KINGSTON RAM .............................54 TL
    GIGABYTE GZ-X7 550W KASA.......................134 TL

Bu sistemi Vatan'dan 920 tlye topladım arkadaşlar.Yardımcı olanlara teşekkür ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.