Şimdi Ara

Dune HD Smart D1 - Torrent indirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dune HD smart d1 sahibiyim, torrent indirmeyi bir türlü aktif kullanamıyorum. PC'de denediğim sağlam çalışan torrent linklerini usb disk yoluyla aktarıp aktive ediyorum, uzun süre bekliyorum ama hiçbir şekilde torrent indirmiyor. Bu özelliği kullanmak benim için çok önemli.

Bu konuda yardım edin lütfen...

• ben H1 modelini kullanıyorum. zamannında torrentten indirme yapmıştım. ama çok yavaş ve uzun bir zamanda iniyordu. ondan sonra da bırakmıştım
  • Dune nin torrent istemcisini kullanmıyorum fakat denemek için rastgele bir dosya ekledim utorrent te 950 geçmezken bundaki sonuç

Bir ara transmission uzaktan erişim filan bir rehber hazırlayacagım boş vaktimde.

Buda transmission yardımıyla uzakatan ekledigim torrentler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 4 Kasım 2011; 12:26:59 >

• Transmission kurulu iken remote kur bilgisayara , sadece cihazın ıp yaz. 3.22.1 sürümü en stabil olanı,
    http://code.google.com/p/transmission-remote-dotnet/downloads/list

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 4 Kasım 2011; 14:34:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: £mre

quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

siz bayağı bu işi çözmüşsünüz ya.. keşke zamanında sorsaydık biz de.. benim hiç haberim yok bu transmission muş vs.. ben zamanında attım dosyayı baktım 3-4 günde iniyor hiç uğraşmayayım bununla dedim. şimdi indirmeleri başka yollardan hallediyorum.
  • Boşta download için bilgisayar varken 500 lira verdigim aleti açık bırakamam yani vicdanım el vermez
  • quote:

Boşta download için bilgisayar varken 500 lira verdigim aleti açık bırakamam yani vicdanım el vermez

bilgisayar daha pahalı değil mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV8 HD İPTV LİNK ARIYORUM!!!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Boşta download için bilgisayar varken 500 lira verdigim aleti açık bırakamam yani vicdanım el vermez

Bende yaklaşık iki senedir bu şekilde downolad , hem elektrik vesaireyi hesaplarsan ayrıca popcorn'un standby konumunda indirme yaptığını düşünürsen kardayız
  • yaa benim neden bir türlü torrent indirememem konusunda yardım edebilecek kimse yok mu??
  • ben denedim linkten mi cihazdan mı bilemiyorum çok yavaş indriyor..
    önce torrent başlığına gidip torrent i çalıştır diyeceksiniz sonra linki oraya kopyalayıp ok deyince 1-4 dk
    sonra yavaş indirmeye başlıyor.
    biraz bekle bakalım..

indirme işlemini usb hdd deki kendi açtığı torrent klasörüne yapıyor
  • hocam dediklerini zaten daha önceden, bilgisayarda da kontrol ettiğim sağlam çalışan farklı farklı torrentlerle denedim hatta birkaç gün açık bıraktım ama indirmiyor bir türlü.
    genel olarak cihazla ilgili bir sorun yaşamadım ama torrent konusunu çözemedim bir türlü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufff

hocam dediklerini zaten daha önceden, bilgisayarda da kontrol ettiğim sağlam çalışan farklı farklı torrentlerle denedim hatta birkaç gün açık bıraktım ama indirmiyor bir türlü.
    genel olarak cihazla ilgili bir sorun yaşamadım ama torrent konusunu çözemedim bir türlü...

TORRENT işini bilenler bu işi çok çok rahat çözebilir

ağ bağlantısı ve internet varmı ?
    youtube ve webtv uygulamaları çalışıyorsa internet var demektir
    ondan sonra yapmanız gereken
    1...yurtdışı torrent sitelerinden download yapmanız için bazı ayarlar var (modemden ) internetten arayın bulun
    2.yurtiçi (bit...torr...arena.. falan filan) bu tip sitelere üye olmanız lazım üye olduktan sonra her türlü hiç bir ayar yapmadan indirme yaparsınız
    (yurtdışı için ayar gerekli ) (yurtiçi için sadece üyelik yetiyor )
    HDD kurulumunu falan yaptınız değil mi ?
    vallahi ben 2yıl popcorn hour a-110 kullandım ve bilgisayarda neyse onda da aynı idi
    ve bilgisayara gerek bile kalmıyordu

• Merhaba arkadaşlar...
    Dune Hd tv B1 modelinde küçük boyutlu torrent dosyalarında herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum.Fakat büyük boyutlu torrent dosyaları ya hata veriyor yada çok düşük hızla geliyor.Linkler bilgisayarda sorunsuz çalışıyor.İndirilen diske dune üzerinden EXT2 format attım birşey değişmedi.Bunu düzeltmenin bir yolu varmı?
    Transmission programını dune a nasıl kurabilirim.Baya bir uğraştım ama bir türlü beceremedim.Transmission sadece popcorn içinmidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vagabont07

Merhaba arkadaşlar...
    Dune Hd tv B1 modelinde küçük boyutlu torrent dosyalarında herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum.Fakat büyük boyutlu torrent dosyaları ya hata veriyor yada çok düşük hızla geliyor.Linkler bilgisayarda sorunsuz çalışıyor.İndirilen diske dune üzerinden EXT2 format attım birşey değişmedi.Bunu düzeltmenin bir yolu varmı?
    Transmission programını dune a nasıl kurabilirim.Baya bir uğraştım ama bir türlü beceremedim.Transmission sadece popcorn içinmidir?

Selam arkadaşlar
    Transmisson programına Dune HD Max için nasıl kurabilirim, bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: exper2006

quote:

Orijinalden alıntı: vagabont07

Merhaba arkadaşlar...

Selam arkadaşlar
    Transmisson programına Dune HD Max için nasıl kurabilirim, bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Saygılarımla

yadis kurulumu adı altında bir konu var, onda transmission kurulumuda varmış. oradan sorunumu hallettim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.