Şimdi Ara

Dune Hd Smart Serisi(Ag Paylaşımı ,Yadis Ve Zappiti) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
12
Favori
47.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: exper2006

Dostlar,
    Diğer tarafdan 4GB lik usb mi sistem belleğini artırmak amacıyla kulandım ve bellek şu an hiç kullanmıyor gibi boşaldı, bu arada bunun tam olarak ne işe yaradığını anlamadım ama herhalde makineyi rahatlatıcı bir etki yapıyordur.

Benim sorum torrent ksımında. Necati beyin dediği gibi torrent dosyası yaratıp içine torent attım ama çok verimsiz. Bende Egreat'ın M33 marka modeli var onunla aynı anda 3-4 torenti rahat ve hızlı bir şekilde indirirken bunda 1 tanesi dahi sanki bayıyor gibi. Hariçten diğer arkadaşlar standby da dahi torent devam ediyor diye yazmışlar ama bende standby da off oluyor. Hariçten ne yapmalıyım bunu düzeltmenin bir yolu varmı? torent için ayrı bir şeyler yapmalımıyım, bu halde çok kötü.

Diğer tarafdan da 3D altyazılarına destek vermemesi bu kadar iyi değerlendirilen ve pahalı bir makine için tam anlamıyla eksi puan :(

saygılar
    Exper2006

Arkadaşlar, sorum güme gitti galiba, katkı yapabilecek kimse varmı?
    saygılar
    Exper2006

• quote:

saygılar
    Exper2006

1. sayfada transmission yöntemi olması lazım. onunla çok hızlı olduğu söyleniyor. ama bu sizin dediğiniz yöntem ile çok uzun sürüyor.
  • Tp-Link TL-WN727N ralink 3070 chipsetli sanırım en ucuz wireless stick oluyor tp-link genel müdürü ali arkadaşım denemiş s2de çatır çatır çalışıyor diyor henüz benim elime geçmedi ama Türkiyede Ralink 3070 chipsetine sahip usb wireless stickler genelde 30 tlnin bayağı üstünde bu 22 tl civarında

mesela

http://www.teknobiyotik.com/network/kablosuz-ag-adaptorleri/tp-link-tl-wn727n-150mbps-kablosuz-usb-adaptor.html

burada

Tüm Dune 8643 chipsetli NMTsi olup ta alet modeme uzak olanların değrlendirmesi gereken bir ürün ve fiyat

özellikle kendi usb wireless stick'inin 70 tl olduğu düşünülürse

• selam acil bir sorunum var .. dune hd smart d1 kullanıcısıyım.. bazı filmlerde sesler kesik kesik geliyor acaba dosyamı arızalı yoksa benım cihazımdamı bir sorun var??
  • @axsi dosya adını yazarsan daha iyi olur.

http://forum.donanimhaber.com/m_55991565/mpage_1/f_/key_//tm.htm#55991565
    Dostlar lazımsa yaparız bir şeyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: axsi

selam acil bir sorunum var .. dune hd smart d1 kullanıcısıyım.. bazı filmlerde sesler kesik kesik geliyor acaba dosyamı arızalı yoksa benım cihazımdamı bir sorun var??

Dostum aynı sorun bendede var tahminim hdd ile alakalı , ustalar dune'un harici hdd'den tam randiman calışması için ext2 mı ext3 mü formatlamamiz gerekiyor? Bendede bazı çalışmayan filmler vardı flaşa atıp çalıştığında sorunun hdd de olduğu anlaşıldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArGoDa

quote:

Orijinalden alıntı: axsi

selam acil bir sorunum var .. dune hd smart d1 kullanıcısıyım.. bazı filmlerde sesler kesik kesik geliyor acaba dosyamı arızalı yoksa benım cihazımdamı bir sorun var??

Dostum aynı sorun bendede var tahminim hdd ile alakalı , ustalar dune'un harici hdd'den tam randiman calışması için ext2 mı ext3 mü formatlamamiz gerekiyor? Bendede bazı çalışmayan filmler vardı flaşa atıp çalıştığında sorunun hdd de olduğu anlaşıldı.

Alıntıları Göster
    :) saol dostum

sorunu şöyle çözdüm. ses ayarlarında dune içindeki Orjinal(bitstream) yerine pcm (decode) seçtim ses çıkış pcm 48 oldu sanırım dts değil ama ses falan takılmadı filmi izledim. ama diğer türlü yani ses çıkış dts kalırsa kesik kesik geliyor ses...

Dosya adı: The.Switch.2010.720p.BluRay.x264-HiDt.mkv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axsi -- 27 Aralık 2011; 9:54:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

quote:

saygılar
    Exper2006

1. sayfada transmission yöntemi olması lazım. onunla çok hızlı olduğu söyleniyor. ama bu sizin dediğiniz yöntem ile çok uzun sürüyor.

teşekkürler, 1. sahifedeki yöntemle transmission sorunu çözdüm.,

Sadece bu sorum kaldı?
    4GB lik usb mi sistem belleğini artırmak amacıyla kulandım ve bellek şu an hiç kullanmıyor gibi boşaldı, bu arada bunun tam olarak ne işe yaradığını anlamadım. Bu konuda bilgisi olan arkadaş varmı? Sistem belleğini artırmak bir fayda sağlıyormu?
    Saygılar

Çok sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exper2006 -- 27 Aralık 2011; 9:29:38 >

• quote:

rica ederim

sistem belleği konusunu ben bilmiyorum ama sanırım dediğiniz gibi sistemi rahatlatan bir yöntem. özellikle güncellemeler yaparken istiyor onu cihaz. sanırım güncellemeyi yapmak için indirdiği dosyayı atadığı yer olarak sizin usb belleği kullanıyor. eğer usb bellke yoksa da içindeki hdd yi kullanıyor diye tahmin ediyorum. ben sistem belleği kullanmadım şimdiye kadar hiç.. bi sıkıntı da görmedim açıkçası.
  • quote:

quote:

rica ederim

sistem belleği konusunu ben bilmiyorum ama sanırım dediğiniz gibi sistemi rahatlatan bir yöntem. özellikle güncellemeler yaparken istiyor onu cihaz. sanırım güncellemeyi yapmak için indirdiği dosyayı atadığı yer olarak sizin usb belleği kullanıyor. eğer usb bellke yoksa da içindeki hdd yi kullanıyor diye tahmin ediyorum. ben sistem belleği kullanmadım şimdiye kadar hiç.. bi sıkıntı da görmedim açıkçası.

Arkadasım selamlar, dune de film izlemek için harici hdd yi ext2 olarakmi formatliyorduk?..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

selam..

bende hiç harici yok. ağ üzerinden seyrediyorum filmleri, bilgisyara bağlı doclara takılı hdd lerimde tüm arşivlerim ve bütün diskler ntfs biçiminde formatlı..
  • quote:

quote:

quote:

rica ederim

Arkadasım selamlar, dune de film izlemek için harici hdd yi ext2 olarakmi formatliyorduk?..

ext2 bu tip cihazlarda daha iyi sonuç veriyor, diye okumuştum

• Exper2006 teşekkürler cevap için
  • quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

quote:

Orijinalden alıntı: onnumara

Youtube uygulamasını H1'de kullanmanın bir yolu var mıdır acaba?

http://www.mediafire.com/?ombhl4q3fiab7o6

Link için teşekkür ederim. Bir de bunun kurulumunun nasıl yapılacağını yazarsanız çok memnun olurum.
    Dosyaları usb belleğe yükleyip çalıştırmak istedim ama beceremedim.

• zipli dosyayı yükle , belleğe aynı zip'li şekilde at.
    Ve Dune'de o zipli dosyayı çalıştır.

* Bunları yapmadan önce aralıkta çıkan beta yazılım kurulu olması gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pharmacist

quote:

Orijinalden alıntı: Pixel Plus HD

H1 sahibiyim, birkaç sorum olacak:

1. Filmler için YaDis, diziler ve belgesel serileri için Zappiti'yi birlikte kullanabilir miyim?
    2. YaDis'te aşağıdaki ekran görüntüsünde yer alan diğer sekmeleri nasıl yaratabiliriz?
    Bende sadece "Filmler" başlığı var mesela?

Dune Hd Smart Serisi(Ag Paylaşımı ,Yadis Ve Zappiti)

yaDIS seçeneklere giriyorsun, arayüz ya da interface giriyorsun.. Altlara doğru New shortcut yada Yeni Kısayol var. Buradan Type ''Genre'' seçilidir zaten Altta da ''Genre''den istediğini seçip ''+ add'' tıklıyorsun, o kadar..

Dune Hd Smart Serisi(Ag Paylaşımı ,Yadis Ve Zappiti)

Bilgilendirme için teşekkürler.
    1-Sanırım yadis direk HDD üzerindeki flimleri algılıyor. HDD içindeki örneğin VIDEO gibi bir klasörün içindeki flimleri taratma imkanı yokmudur.

2-Örneğin 3D filimleri ayrı bir yerde klasörlesin istiyorum ama bunu beceremedim. Hepsi aynı yerde görülüyor, bir klasör içinde olması sebebiyle taramıyor dahi. Ayrı bir SEKME ye atma imkanı varmıdır.

3Diğer bir konuda açılan sekmelere, "films, animation, series" gibi YADIS kendisi yerleştiriyor. Biz filimleri istediğim sekme ye atma imkanı olabiliyormu?

4-Kendimiz YADIS içindekiler dışında bir SEKME yaratabiliyormuyuz, örneğin DERSLER, EGITIM, MUZIK gibi

saygılar
    Exper2006

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exper2006 -- 27 Aralık 2011; 16:54:47 >

• Tamam teşekkür ederim bilgi için. Gerçi ben firmware taraması yaptığımda hiçbir şey bulmuyor. (Ignore beta versions seçeneği "hayır" olarak işaretli) Asıl yazılım çıkana kadar bekleyeceğim galiba.
  • quote:

ayrı bir sekme şu şekilde yaratabiliyorsunuz;

mesela atıyorum aksiyon bölümünü ana ekrana atabiliyorsunuz. ama bu filmler bölümünün içinde de gözüküyor. yani siz sadece filmler bölümü içindekileri ayrıca ana menüdeki konsola da atmış oluyorsunuz. bilgisayarda yadisi açtığınız zaman ''filmler, tv showları'' bölümüne 3. bir segme gelmiyor anlayacağınız.

sadece atıyorum documantary, concert, trailer gibi bölümleri de filmler klasörünün içinden ayrı bir yerde de oluşturup kısayol olarak kullanabiliyorsunuz.

yapmanız gerekenleri sıra sıra yazayım.

1- istediğiniz videoyu filmler klasörü içerisinde taratın (mesela dersler olsun) ve türler kısmına dersler yazın. ve yanındaki butondan kaydedin. bu işlemi her dersler olarak nitelendirmek istediğiniz video için yapmalısınız. çünkü dersler diye bir tür yok

2- yadis arayüzü--> genreden dersler i seçin ve ''add'' yani ekle deyin. ve son olarak ta dışa aktarma yapın. böylelikle sizin için o kısayol yaratılmış oldu.

şimdi tv den açtığınız zaman ana menüde filmler, tv shows, dersler diye görmüş olmanız lazım.

ama dediğim gibi bu videolar aynı zamanda filmler klasörü içinde de oluşuyor. siz sadece dışarıya da bir kısayol eklemiş oluyorsunuz.

• quote:

quote:

ayrı bir sekme şu şekilde yaratabiliyorsunuz;

mesela atıyorum aksiyon bölümünü ana ekrana atabiliyorsunuz. ama bu filmler bölümünün içinde de gözüküyor. yani siz sadece filmler bölümü içindekileri ayrıca ana menüdeki konsola da atmış oluyorsunuz. bilgisayarda yadisi açtığınız zaman ''filmler, tv showları'' bölümüne 3. bir segme gelmiyor anlayacağınız.

sadece atıyorum documantary, concert, trailer gibi bölümleri de filmler klasörünün içinden ayrı bir yerde de oluşturup kısayol olarak kullanabiliyorsunuz.

yapmanız gerekenleri sıra sıra yazayım.

1- istediğiniz videoyu filmler klasörü içerisinde taratın (mesela dersler olsun) ve türler kısmına dersler yazın. ve yanındaki butondan kaydedin. bu işlemi her dersler olarak nitelendirmek istediğiniz video için yapmalısınız. çünkü dersler diye bir tür yok

2- yadis arayüzü--> genreden dersler i seçin ve ''add'' yani ekle deyin. ve son olarak ta dışa aktarma yapın. böylelikle sizin için o kısayol yaratılmış oldu.

şimdi tv den açtığınız zaman ana menüde filmler, tv shows, dersler diye görmüş olmanız lazım.

ama dediğim gibi bu videolar aynı zamanda filmler klasörü içinde de oluşuyor. siz sadece dışarıya da bir kısayol eklemiş oluyorsunuz.

çok teşekkürler, deniyorum

birde diziler hiç bir şekild ulunamıyor. Mesela "dexter" isminde tarıyorum ama gelmiyor.
    Dizileri nasıl buldurabiliyoruz. Yukarıda tv show diye bir yer var ama oradada ekrana getiremiyorum :(

• dizileri sezon 1, sezon 2 diye yazmalısınız kendi klasörü içinde.. ve her bir film dosyası isminde s01e03 gibisinden sezonunu ve episode unu belirtmek zorunda.. episode diyorum çünkü bölüm yazarsanız ya da b yazarsanız onu görmez. tv show kısmı için de filmleri attığınız ekle dediğiniz bölümde dizilerinizi seçince yan segmede çıkıyor.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.