Şimdi Ara

Dunk ile Egg'in Hikayeleri Serisi, George R.R Martin'den (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
19
Favori
12.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

Orijinalden alıntı: Revan31

Prenses ve kraliçenin çevirisi burda yapılıyor;http://forum.gameofthronestr.com/konu-2-bolum-prenses-ve-kralice-ceviri.html ilk iki bölüm çevrilmiş bile. İsterseniz birlikte çevirin çok daha çabuk biter

Ceviren varsa sıkıntı yok. Çeviren arkadaşlardan izin alıp buraya koyabiliriz. Olmadı kendimiz de çevirebiliriz. Tam birşey söyleyemem şuan.

kemancııı o adam iyi birine benziyordu ya. Kankuzgunda bu arada o meynard mıydı neydi kesin kankuGun kesin. Kuyuya düşünce adam hakkında dedi ya sonrası da kellesini almakla uğraşmaktansa bırak bursa ölsün diye burda hikayemi biter bee. Bare devamını yazaydı yeni hikaye oluşturacağına seni gidi şapşilik martiin!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeminli yaveri okudum.hikaye cok guzel şekilde devam ediyor.ceviren arkadaslara tesekkurler.

• forum game of thrones'daki arkadaş yavaş yavaş ne zaman müsait olursa o zaman çeviriyor/çevirecek. siz daha sistemli çevirirsiniz bence siz çevirin.

sırf bunu diyebilmek için üye oldum ayrıca üç hikayeyi de okudum yaptığınız büyük bir amme hizmeti adamsınız ne diyeyim başka.
  • 1. sayfa açılmıyor bi sorun mu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revan31

1. sayfa açılmıyor bi sorun mu var

Evet bende de açılmıyor.

Edit:

Arkadaşlar konunun ilk sayfası Google'ın uygunsuz içerik diye işaretlediği bir link, bir yazı bir resim vs gibi birşeyden dolayı ulaşılamaz haldeymiş. Yöneticiler sorunu çözmeye çalışacaklarını söylediler. Bu arada kitapları okumak isteyen arkadaşlar bana öm atar ise, kendilerine indirme linklerini yollarım.

Şimdilik böyle bir yol izlemek gerekiyor durum çözülene kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cypon -- 30 Aralık 2013; 10:48:34 >
  • Yahu arkadaşlar :D, Selamlar...
    Bu konunun ilk sayfasına gidemiyorum. Kafayı, bildiğiniz YEMEK üzereyim. Nedir bu durumun sebebi acaba?
  • Bi üstteki mesajı okusan görürsün aslında :d
  • Konunun ilk sayfası tekrar faliyete geçmiş. İndirmek isteyenler ilk sayfadaki linkleri kullanabilir.
  • quote:

Konunun ilk sayfası tekrar faliyete geçmiş. İndirmek isteyenler ilk sayfadaki linkleri kullanabilir.

Hocam çevirileriniz ve emekleriniz için çok sağolun. Bir sorum olacaktı. Ben kitapları genelde telefona atıp otobüste falan okuduğumdan epub versiyonlarını indiriyorum telefon pdf konusunda sıkıntı çıkarıyor biraz. Gizemli Şövalye'yi epub'a dönüştürme planınız var mı? Eğer varsa bekleyip yine öyle okumak isterim yoksa da sağlık olsun der bir akşam bilgisayardan bitiririm.
  • quote:

Konunun ilk sayfası tekrar faliyete geçmiş. İndirmek isteyenler ilk sayfadaki linkleri kullanabilir.

Mobilden konuya girmek isteyince girmiyor. Son atılan mesaja gidiliyor. Ama ilk sayfaya yine geçilmiyor oradan. Bilgin olsun hocam. Teknik bir sorun galiba. Yönetime bir sor istersen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hitokiri Battousai

quote:

Mobilden konuya girmek isteyince girmiyor. Son atılan mesaja gidiliyor. Ama ilk sayfaya yine geçilmiyor oradan. Bilgin olsun hocam. Teknik bir sorun galiba. Yönetime bir sor istersen.

Evet dostum mobilde yine devam ediyor sorun. Şikayetler bölümüne açtığım konuya yazacağım şimdi. Sağolasın bilgilendirme için.

@sleepingforest

Epub versiyonlarına bir arkadaş çeviriyordu ona mesaj atarım yardımcı olması için. Ama ne zaman hallolur tam bir vakit veremem ne yazık ki.
  • Cypon kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam sağolasın.
  • @Cypon
    Hocam hala sıkıntı var galiba.Favorilerimden girilince DH'nin anasayfası geliyor.Google'dan aratmak zorunda kalıyorum her sefer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

@Cypon
    Hocam hala sıkıntı var galiba.Favorilerimden girilince DH'nin anasayfası geliyor.Google'dan aratmak zorunda kalıyorum her sefer.

Evet biliyorum bir iki günlüğüne düzeldi ama sonra tekrar eskiye döndü. Şikayetler bölümünde konu açmıştım. Cevap veren olmadı bir ay önce düzeltilecek denilmesinden beri.

Link isteyenler bana PM atabilir. Onun dışında elden birşey gelmiyor.
  • Beyler ilk sayfa bozuk olduğundan dolayı, yeni bir konu açıp indirme linklerini yeni konuya koydum. Kitaplara o konudan ulaşabilirsiniz.

Konu linki.

Buradan
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.