Şimdi Ara

Dunk ile Egg'in Hikayeleri Serisi, George R.R Martin'den (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
19
Favori
12.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espa

Yeni bölümleri özledik

Son bölüm kaldı hocam haftasonuna yetişir diye umuyorum.

@ulasiyus

Dostum üçüncü kitabın çevirisinde yardıma ihtiyacımız olacak, pmleşelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cypon -- 6 Kasım 2013; 22:32:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

Orijinalden alıntı: Espa

Yeni bölümleri özledik

Son bölüm kaldı hocam haftasonuna yetişir diye umuyorum.

@ulasiyus

Dostum üçüncü kitabın çevirisinde yardıma ihtiyacımız olacak, pmleşelim.

Ah ulan ah. Kitap ta bile iyilere rahat yok ah ah. :) hocam bu dunk yüzünden kimler kimler ya yazık vallahi ya otobüste bitirdim yazık valla kendime gelemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz var ya adamsınız adamın dibisiniz ötesisiniz oğlum var ya sizin için üye oldum bu foruma helal olsun emeğinize sağlık devam edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: lejoner111

Siz var ya adamsınız adamın dibisiniz ötesisiniz oğlum var ya sizin için üye oldum bu foruma helal olsun emeğinize sağlık devam edin

:) aynen adamlar 2 günde iki hikayeyi de bitirdim. şu son bölümü merakla bekliyorum.
  • Son bölümü ekledim arkadaşlar. Böylece ikinci kitap bitmiş oluyor. Son bölümde bir iki imla hatası var ancak ilk mesajı değiştiremiyorum sitede sorun var. Gerçi bu sorun bayadır var ama neyse.

Üçüncü kitabın çevirileri en kısa sürede başlayacak. İyi okumalar herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cypon -- 9 Kasım 2013; 21:25:36 >
  • quote:

Son bölümü ekledim arkadaşlar. Böylece ikinci kitap bitmiş oluyor. Son bölümde bir iki imla hatası var ancak ilk mesajı değiştiremiyorum sitede sorun var. Gerçi bu sorun bayadır var ama neyse.

çeviriler için çok teşekkürler,zevkle okudum.
    3.kitabın adı nedir?vçevirdiginize göre türkçesi çıkmamış sanırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stuka

quote:

Son bölümü ekledim arkadaşlar. Böylece ikinci kitap bitmiş oluyor. Son bölümde bir iki imla hatası var ancak ilk mesajı değiştiremiyorum sitede sorun var. Gerçi bu sorun bayadır var ama neyse.

çeviriler için çok teşekkürler,zevkle okudum.
    3.kitabın adı nedir?vçevirdiginize göre türkçesi çıkmamış sanırım?

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: stuka

quote:

Orijinalden alinti: Cypon

Son bölümü ekledim arkadaslar. Böylece ikinci kitap bitmis oluyor. Son bölümde bir iki imla hatasi var ancak ilk mesaji degistiremiyorum sitede sorun var. Gerçi bu sorun bayadir var ama neyse.

Üçüncü kitabin çevirileri en kisa sürede baslayacak. Iyi okumalar herkese.

çeviriler için çok tesekkürler,zevkle okudum.
    3.kitabin adi nedir?vçevirdiginize göre türkçesi çikmamis sanirim?

Dunk ile Egg'in Hikayeleri'ni, Buz ve Ateşin Şarkısı serisinin ek serisi gibi düşünebiliriz. O yüzden de Epsilon çeviriyi tamamlayıp yayınlamadı. Ancak haklarını almış, çevirecekmiş diye okudum birçok yerde.

Üçüncü kitabın adı ''Gizemli Şövalye'' Ilk iki kitaba göre biraz daha sürükleyici olduğunu söyleyebilirim çünkü içinde Kankuzgun var. Dördüncü kitap henüz çıkmadı ancak ismi ''Kışyarı'nın Dişi Kurtları'' olacak.

Büyük ihtimalle Martin, dördüncü kitabı Kış Rüzgarları ile birlikte çıkaracak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cypon -- 9 Kasım 2013; 23:36:05 >
  • quote:

Öncelikle size çok teşekkür ediyorum bu yaptığınız güzel iş için. Birkaç sorum var 3. kitapta sanırım kuzeyde geçen bölümler de olacak buralarda stark karakterleriyle ilgili bilgiler alabilecekmiyiz birde 2. kitap pdf şeklinde düzenleyecekmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: YNQs

quote:

Öncelikle size çok teşekkür ediyorum bu yaptığınız güzel iş için. Birkaç sorum var 3. kitapta sanırım kuzeyde geçen bölümler de olacak buralarda stark karakterleriyle ilgili bilgiler alabilecekmiyiz birde 2. kitap pdf şeklinde düzenleyecekmisiniz

Hayır üçüncü kitap Nehirova bölgesinde geçecek. Dördüncü kitabın adı ''Kışyarı'nın Dişi Kurtları'' olacağından, bir sonraki kitapta Stark karakterleri ile tanışıp onlar hakkında yeni bilgiler öğreneceğimiz kesin gibi duruyor.

İkinci kitap pdf olarak düzenlenecek. Ancak ne zaman düzenlenir tam bir tarih söyleyemiyorum ne yazık ki.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YNQs

quote:

Hayır üçüncü kitap Nehirova bölgesinde geçecek. Dördüncü kitabın adı ''Kışyarı'nın Dişi Kurtları'' olacağından, bir sonraki kitapta Stark karakterleri ile tanışıp onlar hakkında yeni bilgiler öğreneceğimiz kesin gibi duruyor.

İkinci kitap pdf olarak düzenlenecek. Ancak ne zaman düzenlenir tam bir tarih söyleyemiyorum ne yazık ki.

Tamam teşekkürler. 3. kitabı büyük merakla bekliyoruz
  • Emekleriniz için ne kadar teşekkür etsem az gerçekten. Hiçbir beklenti içinde olmadan böyle güzel çeviriler yaptığınız için çok teşekkürler. İleriki kitaplar içinse, benim İngilizcem pek iyi değil ama kısa metinler varsa elimden geldiği kadar çevirmeye çalışırım. İyi çalışmalar tekrar...
  • İkinci kitabın pdf ve epub linkleri eklendi arkadaşlar. Epub versiyonu biraz baştan savma oldu sanırım, düzeltene kadar idare edin Darısı Gizemli Şövalye'nin başına.
  • Ellerinize sağlık mükemmel bir seri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xan'ela -- 12 Kasım 2013; 9:23:45 >
  • hocam ellerine sağlık , yeni kitabı bekliyoruz
  • Konuyu yeni gördüm.Güzel çalışma ellerinize sağlık
  • Cypon kullanıcısına yanıt
    Çok iyi iş çıkartmışsınız gelecek seriyi merakla bekliyoruz
  • Teşekkürler arkadaşlar, üçüncü kitabın çevirilerine kısa sürede başlanacak bir sorun çıkmaz ise.

Bu arada Martin, Dunk'ın hikayesinin bir şekilde ''Kargaların Ziyafeti'' kitabına bağlanacağını söylemiş bir röportajında. Sanırım Kargaların Ziyafeti'nde gördüğümüz üzerinde Dunk'ın armasının olduğu kalkanın nereden geldiğini de öğreneceğiz büyük ihtimalle.
  • 1 saat de iki kitabı da bitirdim :) yenisini artık yeni Kitap gibi bekleyeceğiz :/

• yenisini merakla bekliyorum çeviri başladımı
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.