Şimdi Ara

Dunk ile Egg'in Hikayeleri Serisi, George R.R Martin'den (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
19
Favori
12.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Epsilon Yayınevine gidin Sibel Alaş'tan önce siz alın Dunk ile Egg'in çevirisini
  • Yedinci bölüme kadar olan bölümleri ekledim. Cümlelerde yer yer değişiklikler olabilir, expert ile birlikte tam bir kontrol yapamadık. Hatalar sonradan düzeltilecek bilginize sunulur.

İyi okumalar. Şimdiden hayırlı bayramlar
  • Yeminli Kılıçta mı 17 bölüm?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revan31

Yeminli Kılıçta mı 17 bölüm?

Hayır. 11 yada 12 bölüm olur büyük ihtimalle.
  • Yeni bölümler güzelmiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi bi de bişeyi merak ediyorum. Bu kitap böyle resimli çizgi roman gibi bişeydi. Bu resimleri de ekleme şansınız var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revan31

Abi bi de bişeyi merak ediyorum. Bu kitap böyle resimli çizgi roman gibi bişeydi. Bu resimleri de ekleme şansınız var mı?

Resimli çizgi romanı sonradan çıktı. Yakın zamanda Yeminli Kılıç'ınki çıkmıştı diye hatırlıyorum. Ancak internette bulamadım. Ve bulsam bile Türkçe olarak düzenleyecek photoshop bilgim yok. O yüzden kitap üzerinden çeviri yapıyoruz.
  • Yeni bölüm ne zaman gelir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: funner

Yeni bölüm ne zaman gelir?

Tam bir zaman veremiyorum ne yazık ki. Parça parça çeviriyorum sekiz sayfa filan var çevrilecek. Haftasonuna kadar büyük çoğunluğu biter diye düşünüyorum.
  • İlk birkaç bölümden sonrasını okuyamamıştım. Aklıma geldi şimdi. Sanırım artık okuma vakti geldi.

Emeğin için teşekkürler.
  • 8. ve 9. bölümler eklendi arkadaşlar.
  • gece gece çok iyi oldu hocam ellerinize sağlık
  • Eksik gördüğünüz, garip gelen, anlaşılmayan cümleler ile karşılaşırsanız buraya veya öm olarak bize yazın arkadaşlar. Tam kontrolü yapılmadığından yanlış çevirdiğimiz yerler olabilir. Dikkatinizi çeken cümleleri, bölümleri, kelimeleri belirtirseniz daha güzel bir çeviri için bize yardımcı olmuş olursunuz.
  • Hocam bu karaalev kimde acaba şuan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atilla_yasin

Hocam bu karaalev kimde acaba şuan ?

Kızıl Çim Meydanı'nda Acıçelik alıyor kılıcı Dar Deniz Ötesi'ne götürüyor. Bilinen tekşey bu. Ancak Golden Company'dedir diye düşünüyor insanlar Acıçelik o grubu kurduğu için. Kızıl Çim'den sonra ortaya çıkmamış bir daha kılıç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

Orijinalden alıntı: atilla_yasin

Hocam bu karaalev kimde acaba şuan ?

Kızıl Çim Meydanı'nda Acıçelik alıyor kılıcı Dar Deniz Ötesi'ne götürüyor. Bilinen tekşey bu. Ancak Golden Company'dedir diye düşünüyor insanlar Acıçelik o grubu kurduğu için. Kızıl Çim'den sonra ortaya çıkmamış bir daha kılıç.

O zaman bu kılıç Aegon'dan çıkabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirDavos -- 26 Ekim 2013; 20:29:02 >
  • @atilla_yasin

Spoiler'a al dostum bir üstteki mesajını. Kitaplarda güncel olmayıp da konuyu takip eden olabilir.

beşinci kitaptan spoiler

Beşinci kitabın taslaklarında olan Tyrion'un bölümlerinden birinde Ilyrio biriyle başka bir dilde konuşuyor ve Tyrion onları dinliyor. Konuşmanın tamamını anlayamıyor ancak anladığı kelimeler ''kraliçe, ejderha ve kılıç.'' Bu konuşma öncesinde de Ilyrio Aegon'a bir hediye vermek istediğini söylüyor. Daha önce de yazmıştım. Bana kalırsa saç ve göz rengi uyduğu halde ona inanmayanlar olacak o da Karaalev'i çekecek ahanda kral benim lan diyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cypon -- 26 Ekim 2013; 14:03:05 >
  • Cypon kullanıcısına yanıt
    Martin amca hakkın rahmetine kavuşmadan önce seriyi bitirir umarım
  • 10. bölüm eklendi arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cypon -- 1 Kasım 2013; 13:04:49 >
  • Arkadaşlar , serinin çılgın bir takipçisi olarak çevirelere yardım etmek isterim . mesajınızı bekliyorum .
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.