Şimdi Ara

Dunk ile Egg'in Hikayeleri Serisi, George R.R Martin'den (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
19
Favori
12.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1. kitap bitti. Yayın hakları da alınmış yayınevi tarafından oradan devam edeceğiz sanırım artık. Çevirip buraya koyan arkadaşlara ne kadar teşekkür etsek az.
  • Arkadaslar yaklasik bir aydir sehir disindayim ve haftaya donuyorum. Expert arkadasimiz da benim gibi sehir disinda. O yuzden ceviriye ara vermek zorunda kaldik. Ben eve donunce ikinci kitabin cevirisine baslayacagim Expert'in de yardimi ile.

Yayinevi kitaplari cikarsa bile ben basladigimiz isi bitirme niyetindeyim. Expert arkadasimiz da benimle ayni gorustedir eminim ki.

Verdigimiz ara tahminimizden daha uzun surdu. Bu da cevirinin aksamasina neden oldu. Konuyu takip eden, ceviriyi bekleyen arkadaslar kusura bakmasin bu yuzden.

En kisa surede kaldigi yerden devam edecek ceviri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Arkadaslar yaklasik bir aydir sehir disindayim ve haftaya donuyorum. Expert arkadasimiz da benim gibi sehir disinda. O yuzden ceviriye ara vermek zorunda kaldik. Ben eve donunce ikinci kitabin cevirisine baslayacagim Expert'in de yardimi ile.

Yayinevi kitaplari cikarsa bile ben basladigimiz isi bitirme niyetindeyim. Expert arkadasimiz da benimle ayni gorustedir eminim ki.

Verdigimiz ara tahminimizden daha uzun surdu. Bu da cevirinin aksamasina neden oldu. Konuyu takip eden, ceviriyi bekleyen arkadaslar kusura bakmasin bu yuzden.

En kisa surede kaldigi yerden devam edecek ceviri.

takipteyiz

• Her yeni cevap atıldığında konuya giriyorum yeni bölüm mü yayınlandı diye

Takipteyiz

• Takipteyiz
  • Evet arkadaşlar uzun bir ara oldu ama nihayet bitti Sizi daha fazla bekletmemek adına elimde olan çeviriyi konunun 4. mesajına ekledim. Cypon hocam da müsait olunca ilk mesaja ekler. Herkese iyi okumalar

Edit: 2. Kitabı Cypon hocamla çok fazla konuşamadık. İsim vb. şeylerde değişiklikler olabilir ilerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eexpert -- 11 Eylül 2013; 17:33:31 >
  • Çok sevindirici bir haber bir çırpıda okudum devamını ekliyoruz
  • yeni bölüm gelmiş ellerinize sağlık
  • Çok teşekkürler arkadaşlar emeğiniz çok büyük. 1. kitabı okudum Sibel Alaşdan 1000 kat iyi çevirmişsiniz. Okullar açılmasaydı ben de yardım etmek isterdim. 15 tatile kadar bitmezse yardım edebilirim.
  • 2.bölüm ne zaman eklenir ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: brody121

2.bölüm ne zaman eklenir ki

Kayit donemi ve derslerin baslamasi nedeniyle ceviriyle ilgilenemedim, merak etmeyin cok surmeyecek 2. Bolumun eklenmesi arkadaslar.

• Yaptığınız bu çok güzel iş için ikinize de teşekkürler büyük merakla takipteyiz
  • Kankuzgunu tanıyacak olmamız da iyi oldu 5. kitabı okuduktan sonra özellikle.
  • İkinci bölümü ekledim arkadaşlar. Daha sonradan birkaç cümlede, isimde değişiklik olabilir, bilginiz olsun.

İyi okumalar.
  • Güzel bölüm ama kısa sürdü yahu hemen bitti
  • Elinize sağlık bölümler biraz biriksin okumaya başlayacağım. Eğer isterseniz bayram tatilinde yardımcı olabilirim
  • Üçüncü bölümü ekledim arkadaşlar. Tekrar belirteyim, daha sonra birkaç cümlede değişiklik olabilir, kontrol edildiğinde buradan belirteceğim. İyi okumalar.

Edit: Osgrey hanesinin sancağı şu şekilde;

Dunk ile Egg'in Hikayeleri Serisi, George R.R Martin'den

Gardener hanesinin sancağı ise şu şekilde:

Dunk ile Egg'in Hikayeleri Serisi, George R.R Martin'den

Lannister sancağını zaten biliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cypon -- 4 Ekim 2013; 20:56:00 >
  • Bayramdan sonra yeni bölüm gelecek mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espa

Bayramdan sonra yeni bölüm gelecek mi

Az bir yer kaldı, iki veya daha fazla bölüm ekleyebiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.