Şimdi Ara

Dunk ile Egg'in Hikayeleri Serisi, George R.R Martin'den (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
19
Favori
12.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzelmiş Buz ve Ateşin serisi'nin 6. kitabına kadar bu hikaye de idare eder beni. Çevirme güzel olmuş
  • Yeni bölümler eklendi arkadaşlar keyifli okumalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinize sağlık çok yararlı bir çalışma gerçekten çok teşekkür ederim

• neredeyse game of thrones dan daha akıcı ve heyecanlı bir öyküymüş yahu
  • 14. ve 15. bölümler eklendi arkadaşlar.
  • Yeni bölümlerle heyecan arttı çok sağolun çeviri için
  • Çok güzel , ellerinize sağlık arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirDavos -- 21 Temmuz 2013; 23:33:26 >
  • Remzilerde falan İngilizce baskısını bile bulamamıştım, gerçekten elinize sağlık.
    Winds of Winter Amerika'da çıkacak Türkçe'ye çevrilecek falan daha çok uzun süre bekleriz bu arada Dunk 'n Egg süper gider.
  • 16. ve 17. bölümler eklendi arkadaşlar

Bu bölümlerle beraber serinin ilk kitabı olan Gezici Şövalye bitti arkadaşlar herkese keyifli okumalar diliyoruz Çevirilerimizi e-kitap haline getirme düşüncemiz var bunu da en kısa sürede gerçekleştireceğiz. Serinin sıradaki kitabı "Sworn Sword". Onun çevirilerine ne zaman başlayacağımız belirli değil henüz, en kısa zamanda sizleri bilgilendireceğiz.
  • Elinize emeğinize sağlık çok teşekkürler arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eexpert

16. ve 17. bölümler eklendi arkadaşlar

Bu bölümlerle beraber serinin ilk kitabı olan Gezici Şövalye bitti arkadaşlar herkese keyifli okumalar diliyoruz Çevirilerimizi e-kitap haline getirme düşüncemiz var bunu da en kısa sürede gerçekleştireceğiz. Serinin sıradaki kitabı "Sworn Sword". Onun çevirilerine ne zaman başlayacağımız belirli değil henüz, en kısa zamanda sizleri bilgilendireceğiz.

e kitap haline getirildi bile @wheel yapmış çoktan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeRMİNaaRD -- 24 Temmuz 2013; 18:26:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

quote:

O isi Wheel ile konustuk zaten habersiz bir is yapmiyoruz, hala ufak tefek degisiklikler var uzernde calisiyoruz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

quote:

O isi Wheel ile konustuk zaten habersiz bir is yapmiyoruz, hala ufak tefek degisiklikler var uzernde calisiyoruz

doğrudur ben paylaştığını gördüm sadece aranızda gerçekleşen sohbetinizden haberim yok
  • Bu seri sanırım Yaz kalesi olaylarıyla bitiyor. Orada neler oldu Martin amca onu açıklığa ulaştıracak en azından. Koca kaleyi harabe haline getirmişler
    dragon yumurtalarını çatlatacağım diye
  • güzel çalışma olmuş elinize sağlık.Konuyu görünce epsilonun faceteki sayfasından seriyle ilgili planlarını sordum "yayın hakları alındı ve süreç başladı" diye mesaj atmışlar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüznü Şenlendiririm

güzel çalışma olmuş elinize sağlık.Konuyu görünce epsilonun faceteki sayfasından seriyle ilgili planlarını sordum "yayın hakları alındı ve süreç başladı" diye mesaj atmışlar .

ahanda haklar alınmış :D dava etcekler kaçın . silin konuyu dağılın beyler :P
  • quote:

Yeni bölümler eklendi arkadaşlar keyifli okumalar

Çok güzel bir çalışma yapmışsınız. Tebrik ederim.

• kargaların ziyafetine tekrar bakıyordum da, üstad aemon targaryen yumurta dan bahsediyordu,ilk başta anlamamıştım buradaki öyküyü okuyunca egg olduğu nihayet anlaşıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stuka -- 24 Temmuz 2013; 21:57:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stuka

kargaların ziyafetine tekrar bakıyordum da, üstad aemon targaryen yumurta dan bahsediyordu,ilk başta anlamamıştım buradaki öyküyü okuyunca egg olduğu nihayet anlaşıldı.

Burada size Sibel Alas'in epic failini soyleyim arkadaslar, evet ustad Aemon'in bahsettigi Egg bu Egg ama Egg yumurta degil, Aegon un okunusu "egın" onun kisaltilmasi da "eg" bu yuzden Egg demisler cocuga

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eexpert -- 24 Temmuz 2013; 22:35:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüznü Şenlendiririm

güzel çalışma olmuş elinize sağlık.Konuyu görünce epsilonun faceteki sayfasından seriyle ilgili planlarını sordum "yayın hakları alındı ve süreç başladı" diye mesaj atmışlar .

Gercekten huznu senlendiriyosunuz hocam esprilerinizi ve paylastiginiz fotolari begeniyorum

Eger gercekse bile soyledikleriniz Epsilonla her turlu kapismaya haziriz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.