Şimdi Ara

Dunk ile Egg'in Hikayeleri Serisi, George R.R Martin'den (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
19
Favori
12.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an bütün bölümleri okudum.Diğer bölümleri heyecanla bekliyorum.Şu anda çevrilen bölümleri % cinsinden oranlarsak ne kadarı çevrilmiş?
  • Bir onceki mesajimi spoiler vermek olarak degerlendirip gelen uyaridaki 15 gun uzaklastirma cezasi onay bekliyor a dusmus. Insanlar serinin sonunda neler olacagini soyleyip dizi bolumunde kitaptan spoilerlar yazdiklari halde uzaklastirma almiyorlarken, benim actigim konu ile ilgili olan dizide Shireen'in Aegon'un nasil telefuz ettigini soylemem 15 gun cezayi hak ediyorsa, gercekten soylenecek birsey kalmamis demektir. Sikayet eden arkadasa da iyi okumalar diliyorum. Umarim ceviriyi begenmistir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cypon -- 24 Ekim 2013; 23:21:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şikayet eden kimse gerçekten yazıklar olsun, kitaptaki çok çok küçük ve akışla ilgili en ufak spoiler vermeyen bir ayrıntıydı. Şikayet etmek için garezinin olması lazım bi insanın. Emeğe saygı ve teşekkür şekli böyleymiş demek ki. Gerek Game of Thrones gerek Buz ve Ateşin Şarkısı gerekse Dunk ile Egg konularına en çok emek veren, bu konularda spoilera en çok dikkat eden insanlardan biri olan Cypon'a da böyle yapılıyorsa diyecek söz kalmamıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eexpert

quote:

Orijinalden alıntı: Hüznü Şenlendiririm

güzel çalışma olmuş elinize sağlık.Konuyu görünce epsilonun faceteki sayfasından seriyle ilgili planlarını sordum "yayın hakları alındı ve süreç başladı" diye mesaj atmışlar .

Gercekten huznu senlendiriyosunuz hocam esprilerinizi ve paylastiginiz fotolari begeniyorum

Eger gercekse bile soyledikleriniz Epsilonla her turlu kapismaya haziriz

Yayın haklarını almamaları aptallık olurdu.Ama yayına ne zaman hazırlarlar orası meçhul
  • Çeviriye devam edilecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torquoise

Çeviriye devam edilecek mi?

Evet hocam edilecek en gec uc gun icinde ikinci kitabin cevirileri eklenmeye baslanacak.

• Cevap için teşekkürler
  • quote:

quote:

Çeviriye devam edilecek mi?

Evet hocam edilecek en gec uc gun icinde ikinci kitabin cevirileri eklenmeye baslanacak.

Kardeşim sizi tebrik ediyorum. Bir densizin yaptığı Report yüzünden bu başlığı zevkle takip eden arkadaşları yakmadınız helal olsun.

• Şikayet konusu görünce üzüldüm.Arkadaşlar gönüllerince güzel bir şey yapmaya çalışmışlar.İnsanlar karşılarındaki hakkında hiç mi empati yapmazNeyse sonraki bölümleri heyecanla bekliyorum.
  • Arkadaslar bugun bolumleri eklemeyi dusunuyodum ama evde olamiycam maalesef, yarin ekleyecegim ceviriyi

• bekliyoruz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: atilla_yasin

bekliyoruz hocam

Merak etmeyin hocam iki bolumluk ceviri hazir eve gider gitmez atcm ama eve gidemedim bi turlu.

• quote:

quote:

bekliyoruz hocam

Merak etmeyin hocam iki bolumluk ceviri hazir eve gider gitmez atcm ama eve gidemedim bi turlu.

Takipteyiz

• Sör Uzun Duncan kimdi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arrow.-

Sör Uzun Duncan kimdi ya

Dunk ile Egg'in hikayeleri hakkinda spoiler icerir.

Yasli Nine'nin sık sık Bran'a okudugu efsane hikayeler arasinda geciyor Sor Duncan. Kendisi Westeros'un efsanevi sovalyesi ve Kraliyet Korumalari'nin komutani. Besinci Aegon doneminde yasadi. Bircok gizli olaya sahit oldu. Ustad Aemon ile Bloodraven'a Sur'a kadar eslik eden onur grubunun liderligini yapti. Besinci Aegon ile aralarinda yakin bir iliski vardir ve hatta kral Aegon kendi oglunun adini Duncan koymustur. Kisaligindan dolayi da kendisine Kisa Duncan denilmistir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

Orijinalden alıntı: Arrow.-

Sör Uzun Duncan kimdi ya

Dunk ile Egg'in hikayeleri hakkinda spoiler icerir.

Yasli Nine'nin sık sık Bran'a okudugu efsane hikayeler arasinda geciyor Sor Duncan. Kendisi Westeros'un efsanevi sovalyesi ve Kraliyet Korumalari'nin komutani. Besinci Aegon doneminde yasadi. Bircok gizli olaya sahit oldu. Ustad Aemon ile Bloodraven'a Sur'a kadar eslik eden onur grubunun liderligini yapti. Besinci Aegon ile aralarinda yakin bir iliski vardir ve hatta kral Aegon kendi oglunun adini Duncan koymustur. Kisaligindan dolayi da kendisine Kisa Duncan denilmistir.

Hatırladım teşekkürler
  • quote:

quote:

bekliyoruz hocam

Halen bekliyoruz...
  • quote:

quote:

quote:

bekliyoruz hocam

Halen bekliyoruz...

Hepinizden ozur diliyorum arkadaslar birkac gunlugune memlekete gittim ama isim uzadi halen donemedim, cevirinin devam edecegine emin olabilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

bekliyoruz hocam

Halen bekliyoruz...

Hepinizden ozur diliyorum arkadaslar birkac gunlugune memlekete gittim ama isim uzadi halen donemedim, cevirinin devam edecegine emin olabilirsiniz.

Ne özrü kardeşim. Gönüllü olarak yaptığınız bir şey :) merak ettik sadece devam edecek mi diye

• Yeni bölümü heyecanla bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.