evt arkadaslar dün post açmıstım 14 cleaver diye bugun gece bastım işte sonucu http://img101.imageshack.us/my.php?image=adszzk9.png
quote:Orijinalden alıntı: ÖzkanGeçmiş Olsunda Harbiden Yuh Bea Abi Nasıl Sıralanmış öLe kırmızı Işık...geçmiş olsun
quote:Orijinalden alıntı: AZRAIL_19geçmiş olsunAlıntıları Göster yuhhh nası yanmış hepsi ben 2 tanede 1 ini basıyom dieri yanıyo :S
quote:Orijinalden alıntı: 6eyuhhh nası yanmış hepsi ben 2 tanede 1 ini basıyom dieri yanıyo :SAlıntıları Göster anlıyorum acını bende lvlim düşükken +8wizard yapıyım demiştim 27tane +7wizard kül olmuştu
quote:Orijinalden alıntı: 6eyuhhh nası yanmış hepsi ben 2 tanede 1 ini basıyom dieri yanıyo :SAlıntıları Göster sasırdım kaldım ya
quote:Orijinalden alıntı: berke588sasırdım kaldım yaAlıntıları Göster harbiden gecmıs olsun ya one ole bı kırmızı ısık yanmıs sonmek bılmıo
quote:Orijinalden alıntı: xxCommanderxxgecmıs olsun kardesAlıntıları Göster saolun nasıl yandı hala saskınım ya
quote:Orijinalden alıntı: berke588saolun nasıl yandı hala saskınım yaAlıntıları Göster gecmis olsun kardes ..
quote:Orijinalden alıntı: Anelkafbxgecmis olsun kardes ..Alıntıları Göster bened 12 taneden hepsi +6 oldu +7 olmadı
quote:Orijinalden alıntı: berke588saolun nasıl yandı hala saskınım yaAlıntıları Göster Gçmiş olsun arkadşım kşke yüksek lvlmi bi charda deneseydin dicemde şans işte
quote:Orijinalden alıntı: mbkurtGçmiş olsun arkadşım kşke yüksek lvlmi bi charda deneseydin dicemde şans işte Alıntıları Göster şaşırtıcı bi olay:D
quote:Orijinalden alıntı: mbkurtGçmiş olsun arkadşım kşke yüksek lvlmi bi charda deneseydin dicemde şans işte Alıntıları Göster geçmiş olsun tamamiyle şans işi geçen gün ilk bastığım 8 oldu başka bir gün 10 tane patladı
quote:Orijinalden alıntı: berke58862 lik war carım onda denesem bisey deisirmiydi o carı yeni açtım daha 4 gün oldu 51 lwlşans işi şansın yoksa istesen 100 tane bas gene yanar
quote:Orijinalden alıntı: SunDgeçmiş olsun tamamiyle şans işi geçen gün ilk bastığım 8 oldu başka bir gün 10 tane patladıAlıntıları Göster şimdi 20 tane biriktir öyle bas hatta daa fazla :(
quote:Orijinalden alıntı: ^^jUstice4aLL^^şimdi 20 tane biriktir öyle bas hatta daa fazla :(Alıntıları Göster :( gejmij olsun
quote:Orijinalden alıntı: HorrendousResurgence:( gejmij olsunAlıntıları Göster Geçmiş Olsun Kötü Olmuş Valla Ben " tane BAsamazzam 3. yü kesin basıo