Dünya liderinden Asgari ücret üzerinden müthiş bir ekonomi dersi
-
-
-
Daha asgari ücreti alan yok . Yanlış hesap, 17binden hesaplanmalı... Yazın veya sonbaharda hesaplayın birde çay simit daha da pahalı olacaktır -
Ya rahat olun, 2023'te kişi başı milli gelirimiz 25 bin dolares olacak.
Az sabır -
Burada doğru söylemiş, hakkını yeme. Her 6 ay geçtikçe çok farklı noktalarda batıyoruz.
-
Milleti Ak Parti'ye muhtaç eden muhalefet düşünsün onlar da ne düşünür ya sorma..
-
Ölümüne akpyi destekleyen, tutarlı, samimi, dürüst, tarafsız olamayan siz aklar düşündükten hemen sonra muhalefete geçeriz.
-
-
2026da LOzan antlaşması bitiyor yer altından bor çıkaracaz boorr dünyaya satıp dubai gibi zengin olacak türkiye.
-
"Arşiv Unutmaz" da chomar unutur. Chomarların hiçbirinin böyle omurgasızlıklardan birine bile tepki verdiğini görmedim. Ölü taklidi yapıyorlar. 1 değil 2 değil.
-
asrın lideri arkadaş değil miydi bu ? -
Sülü çıkmış Ayasofya tamam, Emevi Camii tamam, sırada Mescid-i Aksa var diyor.
Proteinsizlikten beyni sünger olmuş emekli dayım ne diyor ? Soğan ekmek yeriz, reisi yedirmeyiz.
O sırada Çanakkale köprüsü için geçiş garantisi hata oranı %84 olduğu için 281 milyon avro ödeniyor. Yani 10.337.990.000,00 TL cik.
-
meeeğğğhhhhhhhhhh
meeeğğhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
-
mesaji gorunce bir ara cok populerdi comar kelimesi,cok kullaniyordum, onun da modasi gecti diye dusundum. artik aktroll diyoruz sanirim bunlara o yuzden olabilir.
-
Rabbimi bunlarla meşgul etmek istemiyorum. -
400 gram bebek maması 400 lira.
Protein tozu sanki mübarek.
Neyse, 2023'te kişi başı milli gelirimiz 25 bin dolares olacak, az sabır.
Elektrik, su ve yol vergisi ödemeye devam. -
Yok bunlar kendilerine has bir tür.
|
Burada doğru söylemiş, hakkını yeme. Her 6 ay geçtikçe çok farklı noktalarda batıyoruz. |
"Arşiv Unutmaz" da chomar unutur. Chomarların hiçbirinin böyle omurgasızlıklardan birine bile tepki verdiğini görmedim. Ölü taklidi yapıyorlar. 1 değil 2 değil. |
meeeğğğhhhhhhhhhh meeeğğhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh |
Daha asgari ücreti alan yok . Yanlış hesap, 17binden hesaplanmalı... Yazın veya sonbaharda hesaplayın birde çay simit daha da pahalı olacaktır
|
Ölümüne akpyi destekleyen, tutarlı, samimi, dürüst, tarafsız olamayan siz aklar düşündükten hemen sonra muhalefete geçeriz. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X