Şimdi Ara

Dünya ' nın dönüşü hakkında illginç bilgi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://youtu.be/csmPPFW6mmE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hsyn_ak -- 1 Ağustos 2011; 5:47:11 >

• bu mu ilginç bilgi bilgi değilki bi heves açtım sonra bu videoyu görünce hayal kırıklığına uğradım

ayrıca gerçekte bu iki insanın olduğunu düşünmüyorum.Yarışmanın fikri güzeldi ama sonuçta tv'de yayınlanan bi yarışmaydı,bu tür eğlenceli sahteliklere tv'de her zaman ihtiyaç vardır.İki tane karadenizli amcaya dünyanın güneşin etrafında dönmediğini söyletmekte bunlardan biri.
  • ya baslık yanlıs oldu evet ama degistirmeyi bilmiyorum :D bide hayatta inanmam boyle seylere zaten , tanıdıklarımdan var 1 , 2 tane fizik proffessor leri , sadece bu forumdakiler ne düşünüyor diye merak ettim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hsyn_ak -- 1 Ağustos 2011; 6:02:40 >
  • Ya bi git ordan yav.. Yazık adama acıdım ona harcadığı zamana yazık..
     Dünya ' nın dönüşü hakkında illginç bilgi !
  • çok basit bir olayı kavrayamadığı için kendi düşünce yapısını geliştirmiş. asıl olayı kavramaya çalışmamış bile
  • Adamcagiz eski kafa sonucta, cahilliginde etkisiyle boyle bir seye inanmis olmasi belki normaldir ancak o yanindaki sarlatanin durumu bence halkimizi yansitiyor... Nasil inanmis o yasli adamcagizada boyle sacma bir iddiayi koru korune destekliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.