Şimdi Ara

Dünya'nın yönetilişi üzerine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=ZpshxXhU09I&feature=related

Bu programı youtube'dan izleyebilirsiniz, part part devam ediyor. Enerji, siyaset ve bir çok konu hakkında çok güzel bir sohpet edilmiş. Özellikle TV'de ve haberlerde gördüğümüz yalan dolanlar yerine perde arkasındaki gerçeklerden, isim/yer/zaman verilerek bahsedilmiş.

Konuşulan konulardan dikkat çekici başlıklar:

- Rockefeller ve Rotschild hanedanlıkları, İsviçre'de Alp'lerin tepesinde malikanelerde dünyayı yönetiyorlar. Gladyo ve diğer gizli örgütler burada yönlendiriliyor.

- Che Guevera Lynch ailesinin bir mensubu. Che'nin babası uyuşturucu ve silah kaçakçısı, Che de bu işi yapıyor fakat birileriyle ters düşünce öldürülüyor.

- ABD'nin Norveç ile birlikte Kuzey kutbu petrol rezervlerine konmasıyla, önümüzdeki 100 yıl enerji sıkıntısı kalmadı. Şimdi elektrikli arabalar ve elektrikli cihazlar için şart olan LİTYUM'u ele geçirmeye çalışıyorlar. En çok Afganistan ve Bolivya'da bulunuyor. Afganistan'ı işgal ettiler, Bolivya'yı satın aldılar.

- Çin enerjisinin büyük kısmını termik santrallerden sağlıyor. Çin'in kömür madenlerinin tümünün işletimine Paris'te ikamet eden 34 yaşındaki Nathan Rotschild sahip.

- Dünya'nın 5. en büyük petrol şirketinin Türkiye'deki yöneticisi, ZAMAN gazetesinde bir yazarın babası. Bu adamın okul arkadaşı ise Türkiye'de yine büyük bir şirkete sahip ve Dünya üzerinde en değerli maden olan Sodyum Sülfat'ı Afyon Krahisar yöresinden çıkarmak için görevli. TARAF gazetesi de bu adamlar tarafından finanse ediliyor.

• Merak ettim (Favori) yarın ilk işim izleyeceğim. Teşekkürler.
  • Seni ilgiyle takip ediyorum inşallah hep beraber kafayı sıyırmayız
  • beni tınlamış olmana sevindim
  • Hocam şu 7 Aralık meselesiyle ilgili de yazar mısınız? Tabii doğruysa..
  • quote:

Dünya üzerinde en değerli maden olan Sodyum Sülfat

Bilgilendirin lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeVeL

quote:

Bilgilendirin lütfen.

"Türkiye'nin dünyada en kıymetli hazinesi olan Sodyum Sülfat üretimine destek veriyor, teknoloji olarak." Videolarda bu şekilde dile getirilmiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bağlantı çalışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .MiSa.

quote:

quote:

Bilgilendirin lütfen.

"Türkiye'nin dünyada en kıymetli hazinesi olan Sodyum Sülfat üretimine destek veriyor, teknoloji olarak." Videolarda bu şekilde dile getirilmiş.

Dile getirilmesi yetmez, typo yapmadiysaniz epey anlamsiz bir cümle kurmuşlar.

Ben hakkında kısa bir araştirma yaptım ama değerini gösteren birşey bulamadim...
  • @KayhanKaan

Asıl dünya gerçeklerinden uzak olmak kafayı yemiş olmaktır hocam, rahat olun. Normal olan, bazı şeylerden uzaklaştırılamayıp yozlaştırılmamış olan sizsiniz.

@The Pleiades

Estağfurullah. Yeni bir konu açma nedenim başlığın sadece Lynch ailesine indirgenmiş olmasıydı. Ülkemiz insanı etiketlemeyi çok sever, eğer Lynch ailesi ile ilgili iddiaları komik veya inandırıcı bulmazsa bu iddianın bulunduğu belki içinde yüzlerce gerçek bulunan o değerli sohpeti dinlemeye tenezzül etmez. Araştırmayı sevmez, sabit doğruları vardır ve en çok o bilir.

@LeVeL

Hocam bilemiyorum en değerli maden midir, ikinci en değerli maden midir... Videoda o şekilde duyduğum ve önemli bulduğum için yazdım. Araştırmanız güzel tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

Hocam şu 7 Aralık meselesiyle ilgili de yazar mısınız? Tabii doğruysa..

Çok söylenti var bu konuda, fakat komplo teorisi niteliğinde hepsi; net kanıt yok. En kale alınası olanı ve diğer iddialara göre ciddi kanıtlar bulunduran iddia Empire State'in uzaylı saldırısı ile yıkılacağı, onla ilgili konu açtım zaten. (Şarkıcıların kliplerinde ve şarkılarında Empire State'e bariz şekilde dikkat çekiyorlar ve illüminati oyun kartlarında bu binanın uzaylı saldırısı ile yıkılacağını gösteren bir kart var) Benim fikrimce bizim görebileceğimiz bir şey olmayacak fakat bu Empire State olayı gerçekleşirse emin olun şaşırmam.

Bir DEŞİFRE OLMA politikası var bariz bir şekilde, 7 Aralık bunun doruğa çıktığı bir tarih de olabilir. İnsanları paranoyaklaştırmaya çalışıyor da olabilirler, bilemiyorum. Bekleyip göreceğiz az kaldı zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: PaiMei

@KayhanKaan

Asıl dünya gerçeklerinden uzak olmak kafayı yemiş olmaktır hocam, rahat olun. Normal olan, bazı şeylerden uzaklaştırılamayıp yozlaştırılmamış olan sizsiniz.

@The Pleiades

Estağfurullah. Yeni bir konu açma nedenim başlığın sadece Lynch ailesine indirgenmiş olmasıydı. Ülkemiz insanı etiketlemeyi çok sever, eğer Lynch ailesi ile ilgili iddiaları komik veya inandırıcı bulmazsa bu iddianın bulunduğu belki içinde yüzlerce gerçek bulunan o değerli sohpeti dinlemeye tenezzül etmez. Araştırmayı sevmez, sabit doğruları vardır ve en çok o bilir.

@LeVeL

Hocam bilemiyorum en değerli maden midir, ikinci en değerli maden midir... Videoda o şekilde duyduğum ve önemli bulduğum için yazdım. Araştırmanız güzel tabi.

PaiMei , siz araştirmaci bir yazarsiniz , fakat bu videoya aşırı güveniyorsunuz belli ki.

• quote:

PaiMei , siz araştirmaci bir yazarsiniz , fakat bu videoya aşırı güveniyorsunuz belli ki.

Benim bu tarz paylaşımlara meyilim; insanları bildiklerinin dışarısına çıkarması, araştırmaya yönlendirmesi ve gerçeğe daha yaklaştırmasından kaynaklı.

Sürekli bunu yazmak istemediğim için belirmedim tekrar, çok yoğunum şu sıralar. Ben bu konulara daldım mı baya vakit geçiriyorum o yüzden sonraya sakladım Anlatılanları araştırmadan koşulsuz kabul etmek olmaz fakat söylenenlerin çoğunun doğru veya doğruya yakın olduğunu düşünüyorum. Bunlardan bahsedecek adam hele ki TV'de pek yoktur bizim ülkede, pek kar getirmediği için. Bu da anlatılanlara doğru oldukları yönünde pozitif ayrımcılık yapmama neden oluyor Bilgi ve düşüncelerimizle örtüşür şekilde konuşmuşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaiMei -- 18 Kasım 2011; 4:07:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PaiMei

quote:

Benim bu tarz paylaşımlara meyilim; insanları bildiklerinin dışarısına çıkarması, araştırmaya yönlendirmesi ve gerçeğe daha yaklaştırmasından kaynaklı.

Sürekli bunu yazmak istemediğim için belirmedim tekrar, çok yoğunum şu sıralar. Ben bu konulara daldım mı baya vakit geçiriyorum o yüzden sonraya sakladım Anlatılanları araştırmadan koşulsuz kabul etmek olmaz fakat söylenenlerin çoğunun doğru veya doğruya yakın olduğunu düşünüyorum. Bunlardan bahsedecek adam hele ki TV'de pek yoktur bizim ülkede, pek kar getirmediği için. Bu da anlatılanlara doğru oldukları yönünde pozitif ayrımcılık yapmama neden oluyor Bilgi ve düşüncelerimizle örtüşür şekilde konuşmuşlar.

Aslında iyi kar getirirde , üzerlerine açılacak davalardan ya da kesilecek reklam gelirlerinden tırtıyorlardir.

• quote:

Aslında iyi kar getirirde , üzerlerine açılacak davalardan ya da kesilecek reklam gelirlerinden tırtıyorlardir.

Durum bu işte. Yoksa bütün bildiklerini söyleyebilecekleri aklımdan bile geçmez. Şu anda dokunulmazlığı olmayan hiç kimse Türkiye'de TV'ye çıkıp, şu önemli siyasetçi şunları yapmıştır şu olaylarla bağlantısı vardır ve şerefsizdir diyemez. Diyenler oldu, onlar da ergenekondan içerde.

İşte bu yüzden bizi gerçeğe yaklaştıran bir şeyler yakalayınca, umutlanıyorum beyhude yere. Paylaşma dürtüm azıyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bilgilendirin lütfen.

Ben hakkında kısa bir araştirma yaptım ama değerini gösteren birşey bulamadim...

Alıntı yaptığınız sözü savunan olumlu yada olumsuz hiçbir şey söylemedim...

Videoda o şekilde söze başlanılmış, ondan sonrada sizin alıntı yaptığınız kısımdaki lafım aynısını demiş. Bunları şu sözlere dayanarak açıklamaya çalışmış "teknolojinin(kimya yada sanayide demiş olabili) birçok alanında kullanılır, şimdi bunlar ayrıntılı konular...". Yani adam pek üzerinde durmamış konunun. @PaiMei'nin dikkati çektiği için konuya bu sözleri eklemiş.

Daha önce 2 sene biyoloji okumama ve bileşikler ve maddeler hakkında az biraz bilgili olması gereken biri olmama rağmen bu maddenin değeri ve ne işe yaradığına dair hiçbir şey bilmiyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bilgilendirin lütfen.

Alıntı yaptığınız sözü savunan olumlu yada olumsuz hiçbir şey söylemedim...

Videoda o şekilde söze başlanılmış, ondan sonrada sizin alıntı yaptığınız kısımdaki lafım aynısını demiş. Bunları şu sözlere dayanarak açıklamaya çalışmış "teknolojinin(kimya yada sanayide demiş olabili) birçok alanında kullanılır, şimdi bunlar ayrıntılı konular...". Yani adam pek üzerinde durmamış konunun. @PaiMei'nin dikkati çektiği için konuya bu sözleri eklemiş.

Daha önce 2 sene biyoloji okumama ve bileşikler ve maddeler hakkında az biraz bilgili olması gereken biri olmama rağmen bu maddenin değeri ve ne işe yaradığına dair hiçbir şey bilmiyorum.

Bende size savunun demedim zaten. Sadece dile getirilmesi yetmez dedim, üstünüze bir baskı yaptıysa kusura bakmayin. Siz elçiydiniz size zeval olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeVeL -- 19 Kasım 2011; 0:09:46 >

• quote:

Bende size savunun demedim zaten. Sadece dile getirilmesi yetmez dedim, üstünüze bir baskı yaptıysa kusura bakmayin. Siz elçiydiniz size zeval olmaz.

Aslında çokta ciddi olmayan bir lafın üstüne gerilim yaşamak yersiz.

Sodyum tuzlarda ve asitlerde rahatlıkla bulunabilecek bir element. Sülfatta bulunması zor olmayan bir bileşik. Laboratuvar ortamında bu maddeyi yapabilmek mümkündür. Acaba sodyum sülfat ile yeni bir contoryum* efsanesi yaratılabilir mi?

• https://www.facebook.com/illuminatics

arkadaslar bu benim kurdugum 1300 kisilik bi sayfa aranizda bu konuyla ilgilenenler varsa paylasimlarinbizi beklerim iyi aksamlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.