< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dünya rekoru olabilir: Tesla’nın Türkiye’de ne kadar sattığı belli oldu (3. sayfa)
-
-
destek çıkılabilmesi için halkın alım gücünün yüksek olması, bunu da ilgili hükümetin sağlamış olması gerekirdi. arabayı bir kere alırsın, yanarsa elinde patlar. senin dediğin destek uygarlık seviyesi yüksek refaha ulaşmış halkların yapabileceği iş. togg yerli de değil bu arada...
-
şu tabloyu gören ülkeyi güllük gülistanlık zanneder
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
nektarin= pil 88kwh 523km.... 4x2 2126kg (4x4 daha ağır olur)
şeftali....= pil 78kwh 565km.... 4x4 2003kg
nektarin, şeftali değildir. şeftali + erik karışımıdır. togg elektrikli araba değildir. elektrik motorlu + benzinli şaside arabadır. şeftali ile nektarini kıyaslıyor millet.
sipariş ile alamıyorsun, satmak istesen engelleniyorsun, togg bahanesi ile vergiyi geçirdiler, togg olmasada geçirecekler. vergiler normal olup togg üretilseydi, normal satılsaydı kimse gık demezdi.
----------------------
(ekleme)
tesla model y sürtünme katsayısı= 0,23cd (tipini beğenmiyorum diyenlere)
togg sürtünme = bulamadım benzer vw tiguan= 0,31cd
eqe= 0,25cd
elektrikli arabada uzun yol gitmek istiyorsanız piline tipine wltp ye değil direk sürtünme katsayısından başlayın araştırmaya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 5 Eylül 2023; 16:28:49 >
-
elon amca niye daha önce bu ülkeye gelmedim diye dövünordur kesin. bu kadar çok satması içten yanmalı araçların 2.el hanzokit galericilerin elinde olmasından ve 2 katına satmalarından da olabilir
-
Yerli değilse Nerde üretimi bunun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizde 3000 civarı satılırken almanyada ayda 6000 civarı model y satılıyor. Dolayısıyla kıskanacak bir durum yok.
https://cleantechnica.com/2023/07/08/evs-at-24-6-share-in-germany-tesla-model-y-3rd-overall/
-
Elon ayıp ediyor.
-
Kullandığın telefon markası nedir merak ettim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Milli gelire oranlayinca normal durum değil ama
Almanya'da kişi başı 45 bin dolar bizde 10 bin dolar.
merak etme avrupa ya iğne ucu satamıyorsun zaten.. gümrük birliği öncesi hem üretiyordun hem satıyordun ama..
-
tyt den 143 almış, ipad kullanan yaşı ufak bir trollsün galiba :)
Adamların kendi ülkelerinin yerli markaları kaliteli ve dünyada ses getiriyor. Bizimkilerde iyi olsun biz de alalım. Şimdi ben gidip 17 bin tl general mobile a vermem gider samsung s21 fe alırım. Daha güçlü donanım, daha iyi yazılım, daha iyi servis ve aynı fiyat.
Açıköğretim fakültesi kazandim yaşım 37 kapak olsun sana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikiştutmazsabri -- 5 Eylül 2023; 20:25:57 >
Vestel Venüs Z20
-
Helal olsun sana. 37 yaşında tyt den 143 yapabilmişsin :)
Anlaman için bir ömür var önünde benim acelem yok ve sakinim. 20yıl+ dir da buradayim. Daha önce söylediklerim hala forumda yazılı olan (yıllar önce yazılı) gerçekleşti ise ben ona bakarım. Günlük polemiklerin sana kalir. Fazla açıklama yapmamada gerek yok. İlla beni anlamana da gerek yok. Anladin mi ? Ha milleti tuik'in hesabı kandırırsan millet unutmaz ama o zamanda nick degisirsin ben uzun zamandir ad ve soyadimla buradayim.
-
Umit bey kutlarim anlamissiniz. Telefonda ki hesabi uyguluyorlar. (vestel venus muadili aliexpresste 500TL idi vestel venus ise 2000TL ile emeklileri tokatlıyordu. Satamayınca devletten ek vergi istediler.... (yerli milli adı altinda osmanli tokadi hemde kendi milletine) sonra dişaridan toplamalar da içeri girdi // öğrencilere verilen telefonlar vs.) Ölçme referans noktamıza ekledik. Yapacakları politikalar (fiyatlama ve diğer teknikler) ancak öncekilerin benzeri olabilir. Milletten ciyak sesi geldikçe boğazımızdaki ipi gevşetebilirler.
Ekonomide nas derken fatiha suresi okuyacağız ülkeye yakında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 5 Eylül 2023; 22:35:1 > -
Hangi tecrübeyle böyle yazıyorsun Joven? Yıllar önce seninle telefonda konuştuğumu hatırlıyorum. Çok mantıklı yorumların vardı. Bak bende Tesla var. Mesaj atıp sor mesela, ağzımın suyu akıyor mu diye? Joven'nin yorumundan bağımsız, başka zeminlere çekmeden Togg umarim başarılı olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X