< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 4 Eylül 2023; 22:07:53 > |
Dünya rekoru olabilir: Tesla’nın Türkiye’de ne kadar sattığı belli oldu (2. sayfa)
-
-
Boeing kaç bin uçak kazası üzerinden uçak geliştirmeyi sürdürüyor bilmiyorsan öğren de gel. Yolcu uçağı üreteceksen Boeing ile konuşacaksın komşun iktisatçı ile değil.
Elon Musk bugüne kadar otonom sürüş üzerine (kazalı kazasız)binlerce tecrübe ile sistem geliştiriyor. Ama sen bilmem ne abin CHP'den vekil oldum çocuklar AKP ne yapıyorsa hurra karalıyoruz tecrübesi ile konuşuyorsan. o kişi "içinde milli olan" herşeyi özellikle diyorsa... Voleybol sevinci de milli onu da karalayın bir zahmet.
Senin abin senin akıllın olabilir ama bize göre Einstein'e atom dersi verme cesaretine sahip cahil. E cahil cesareti çok yiğitçedir yapacak birşey yok, özellikle cahilsen.
Not: Cümle içindeki "sen" vurgusu aynı mantık kurgusu taşıyan herkesi barındıran bir vurgudur. Kişiye özel değildir.
Bu arada benim abim ilk 1.500 satış içinde Togg sahibi oldu ama ben onu hiç dinlemem. Allah herkese akıl vermiş. Onu geliştirir kullanırım. Bu bizi biz yapan en değerli şeydir. Yoksa onun bunun müsveddesi çok ortalıkta.
-
Tesla ODMD verilerine ne kadar araba sattığı verisini yollamıyor o yüzden. Zaten herkes ODMD listesi yayınladığında Tesla'nın verileri vermediği bilgisini paylaşıyordu. Hatta hemen herkes Tesla'nın daha fazla sattığını da tahmin ediyordu ancak Tesla ne kadar sattığını açıklamamıştı.
-
Düşünün sırf Çin'de üretiliyor diye Tesla Model 3 e %50 ek vergi uygulandı. Eğer böyle bir şey yapılmasaydı, Model Y den daha ucuz olan Model 3 Türkiye pazarına girecekti. Asıl o zaman görecektiniz satış rekorunu.
Togg yüzünden bu ülkede ucuz elektrikli araba satılmıyor.
İşin garip tarafı Togg bir halk arabası da değil.
Daha da tuhafı ucuz da değil!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umit_22 -- 5 Eylül 2023; 00:53:22 >
-
Yani şimdi sana baksak telefonundan evindeki çoğu eşyaya kadar bir sürü yabancı marka buluruz. Burada gelip milleti kışkırtmaya çalışıyorsunuz. Konuyu heykel dikmeye nasıl bağladınız hiç şaşırtmıyorsunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Türkiye'de üretilen veya üretilmeyen her şeye vergi dayandı zaten, bu zihniyet yüzünden nefes alamıyoruz. Togg çıkmadan önce de herkes yüzüne bakıyordu adamlar sadece türkiyeye gelmedi
-
Telefon General mobile beyaz esya beko televizyon vestel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tesla alanları kınıyorum. eğer acil ihtiyaç değilse TOGG alınmalı
-
adamlar satıyor zaten araç.fiyat yüksekte olsa alan insanlar çok.şirketler alıyor araçları halktan da alan var ama az.şirketlerde başlarlar yakında tesla tog almaya v.s yakıta yapacığı masrafı araçlara yapar yakıttan tasafuf yapar.
-
Yerli malı haftasında portakal yemeye devam ne diyim.
Kendi ülkesinde yapılanlara bu kadar ön yargılı başka bi kitle var mıdır acaba?
-
Hakkaten ya tesla propangandası lazım günlük 5 doz.
-
Valla her ama her dışarı çıktığımda en az 1 Tesla görüyorum. Misal sabah 1 saatliğine çocuğu okula bırakmaya çıktım gördüm. Togg ise bugüne kadar toplam 2 kere gördüm yolda. 2 gün önce Kastamonu İstanbul seferi yaptım. Orada da şarj istasyonlarında paso teslalar vardı.
Şekil şimaline bir şey diyemem. Yani uzaktan bakınca ucuz dandik araba gibi duruyor harbiden. Öndeki T logosunu görmesem hiç bir yerinin al benisi yok. 20 senelik araba gibi duruyor. Ama içi teknoloji konusunda iyi. Hani bir mercedes 10 kere baktırıyor, Tesla normalde farkedilmiyor bile. Togg bile artık İtalyan mı Hintli mi, fiat kadar yer li mi bilmiyorum çok daha şekil tesla'dan.
Benim acelem yok, şu an bol param da olsa en fazla hybrit alırım. Tesla gibi akıllı arabalar için 13 sene daha bekleyeceğim. Belki batarya teknolojisi de o zamana daha gelişir. Oğlum bir 18 olsun. Ona alırım diye düşünüyorum.
-
TOGG T10X (Türkiye'de üretilen araç elektrikli araç)
Uzun menzillisi ( 523 km olan) 1.563.500 ?
Normal menzilli olan (314 km) 1.227.500 ?
Renault Megane Sedan (Türkiye'de üretilen araç benzinli araç)
Touch 1.3 TCe EDC 140 bg 1.205.000 ?
Icon 1.5 Blue dCi EDC 115 bg 1.435.000 ?
Her iki araç da otomatik her ikiside yüksek donanımlı.Elektrikli aracı benzinli fiyatına satıyorlar üstelik sınıf farkı da var.
-
Ayrıca ileriki yıllarda b suv gibi daha ekonomik versiyonlar da üretilecek.
-
Gümrük Birliğini iptal edersen iğne ucu satamazsın Avrupa'ya. İhracat lazım bize.
-
millet alıyor helal olsun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X