Peki acelesi olmayip vw ,seat,skoda,Nissan, Peugeot, Hyundai tucson alanları da kınıyor musun? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dünya rekoru olabilir: Tesla’nın Türkiye’de ne kadar sattığı belli oldu (4. sayfa)
-
-
Şekil bir yere kadar önemli olan işlevi :)
-
1 kişi de dememiş ki ÖTV kalsın artık diye. Önümüzdeki günlerde TOGG ithal edilmeye başlandığında elin Hans'ı Togg u, senin Kendi ülkende ödediğin rakamın daha da altına satın alacak, ÖTV denen saçmalık yüzünden.
Siz togg muş teslaymış megane mış ... Boş boş konuşun durun.
-
hayır kınanımıyorum. onlar elektrikli değil.
-
Togg bu fiyatlar ile maalesef ülke dışına çıkamaz. Çinliler inanılmaz fiyatlara araç satıyor ve gayet kaliteli. Ama ötv belası ve ek gümrük vergileri ile tolare edilerek iç piyasada iş yapar.
-
üretim hacmi artıkça maliyet düşer. ülkemizde başarılı olursa yurt dışı kolay iş. adamların parası değerli
-
Allah allah 7 yıldır dış ticaret yapıyorum ilk defa sizden duydum satamadığımızı
-
Neden? Yani içten yanmalı alanlarin yerliyi koruma gibi bir sorumlulukları yokken elektrikli alanların mi var?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
içten yanmalı milli markamız olsa haklıydın.
-
Şarj olmayan memlekette gerçekten rekor..
-
24 saat halk tv izledikleri için beyinleri gelişmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şarj olmadığını nereden çıkarttın? adım başı istasyonu dolu ortalık
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Adamın kendi ülkesinde yerli ürünü Tesla 30.000 birim. benim kendi ülkemde yerli ürünüm togg milyon birim. Ne anlatıyorsun sen şimdi? Opel corsa'dan bozma kliması ABS ve hava yastığı olan bir elektrikli otomobil yapsaydı 100.000 liraya satsaydı gururla yerli ürünüm diye alırdım. Halkın binebileceği ekonomik bir araç yapmak yerine En premiumunun premiumunu yapıp; ithal gelen ürünler ile aynı paradan satışa çıkınca Yerli olmasının olayı ne oluyor???
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Herkes TOGG güzellemesi yapmış ama bu arabanın ne adam gibi çarpışma testi var ne de açıklanabilir bir teknik verisi mevcut. Tesla global bir marka ve arkasında sağlam bir kaynak var. Bizdeki arabanın gerçekten nerede nasıl üretildiği bile muamma.
Şahsen bunu tercih etmek yerine Tesla alırdım. Ayrıca son seçimden sonra resmen bu arabayı siyasi propaganda malzemesine çevirdiler. Tesla alanlar Atatürk'ün ilke ve değerlerini savunanların tercihi iken TOGG alanlar ise laiklik düşmanlarının yeni Doblo aracı gibi bir algı yaratıldı.
-
nerde dolu?
Belgrad nüfus 1.3 milyon. Gelir seviyesi yerlerde. Yanyana 8 tesla şarj var.
Bizde 8 herhangi şarj gösterebilir misin yanyana?
Youtuber nereye gitse ya offline ya uyumsuz.
Yine terbiye çerçevesinde yazmış ama durum bu.
Elektrikli bir otomobili uzun yolda deneme şanssızlığı... BMW iX: Şehir güzeli (haberturk.com)
Sen şarjı tutup lisansa bağlarsan olacağı bu. İmkansız bizde bir gelişim olması. Geçmiş olsun.
-
Teknik veriyi geç bilançosu nerde? Kar zarar tablosu nerde? Dev bir karadelik devletin sırtına yük orası..
-
2 katı fiyatına mı? Akıl verirken biraz matematik bilginizi kullanın.
-
Bizdeki arabanın gerçekten nerede nasıl üretildiği bile muamma. Bunu diyor 2 katı fiyatına Tesla alıyor. Temel Matematik bilginiz nerede?
Son cümlen için şunu söylüyorum. Tamamen senin uydurman.
-
Ülkesinde yapılan bir ürüne bu kadar ihanet içerisinde olmak inanılır gibi değil...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X