Bildirim
Dünya rekoru olabilir: Tesla’nın Türkiye’de ne kadar sattığı belli oldu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
param olsa hayatta ne olduğu belirsiz 2 sene sonra markanın akıbetinin nolacağı belli olmayan togg almam. gider tesla çekerim ben de. en azından dünya çapında bilinen genel bi marka
-
Emperyalistler böyledir. Bu zamana kadar ne destek vardı ne satış. Togg çıkar çıkmaz neredeyse karsız bir şekilde pazara girdiler. Sonradan Togg sevkiyatları gecikince fiyatı artırdılar.
Türk milletinin ve devletinin uyanık olması lazım. Sonra Togg ile övüneceğimize bu yıl bu kadar tesla ürettik diye başkasının markası ile övünürüz.
Sonuna kadar TOGG.
-
Adamlar kaynağı buldu. Bizimki gibi arabaya aç bir piyasaya ne kadar araç getirirlerse o kadar satacaktır. Bakalım Elon bu durumu görüp sömürebilecek mi
-
"Ben elona soyledim en iyisi ne ise ona yapacağız." Bu sözü hatırlıyor mu beyefendi acb?
Ben ne demiştim? // El-alem girinceye kadar... oyalayacaklar. Ayrıca milli deseler bile dolar kuruna bağlı. Neredeydik nereye geldik ? Buyrun karşılaştırın.
Öyle hollandaliya kızıp portakal bicaklamaya, çinli dövüyoruz diye ortaasya Türkü dövmeye benzemez bu işler bu akıllar bu ülkeden silinmeli !!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 4 Eylül 2023; 19:24:21 >
-
Ondan sonra agliyorsunuz dolar niye çıkıyor diye yerli üretime destek olmassan ne kazanacak ülke bundan heykel dikerekmi gelisecek bu ülke?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yerli üretime destek vereceksen önce gümrük birliğini iptal et yiyorsa.. yerli üretim diye diye yerli hiç bir şey bırakmadınız. yerli tohum ekene ceza veriyorsunuz. ülkede yerli ifadesi bir tek kelime olarak kaldı.. togg u da yerli sanan malın önde gidenidir. aynı araç bizden 6 ay önce başka isimle hindistan da satılmaya başladı..
-
Bu haberleri fazla yapmayın avrupa kıskanır.
Hem fakir edebiyatı yapıyoruz hemde araç satış rekorları geliyor.
Cheryde ağustosta 6000 adetin üstünde satış yapmış bir ayda.
-
Habere Tesla diye başlayıp en sonunda togg propagandasına dönüştürmeyi de başarmışsınız, tebrikler. Tesla 3000 tane satmış ama listede adı geçmiyor. Neden acaba? En başa togg koyabilmek için ayağını mı kaydırdınız?
-
Tesla diye girdik, Togg propagandası okuduk.
-
Teslaya acilen vergi koyulmalıdır. Adam üretim kapasite ile Togg'u bastırmaya çalışıyor. Piyasaya hakim olduktan sonra kendi şarj istasyonu vs herkese dayatacak.
Togg çıkana kadar yüzümüze bakmıyordu şerefsiz bir anda kıymetli oldu Türkiye pazarı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eskiden öyle demiyordunuz. Benim dediklerim çıktı. Siz daha tepenizdekileri anlayamamışsınız. Ayrıca dolar kuruna da hepsine birden bakmalisin....
Kardeşim bir defa hatırla... // mursiye bizim rafineriden işlenen benzini 1.28TL den verirken kendi milletimize 4.6TL den veriyorduk. Bunu referans ölçme noktana ekle. Elektrik, ... daha oralara dalmiyorum... forumda vakit kaybım olmasin diye...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 4 Eylül 2023; 21:21:43 >
-
param olsa hayatta ne olduğu belirsiz 2 sene sonra markanın akıbetinin nolacağı belli olmayan togg almam. gider tesla çekerim ben de. en azından dünya çapında bilinen genel bi marka |
Emperyalistler böyledir. Bu zamana kadar ne destek vardı ne satış. Togg çıkar çıkmaz neredeyse karsız bir şekilde pazara girdiler. Sonradan Togg sevkiyatları gecikince fiyatı artırdılar.
Türk milletinin ve devletinin uyanık olması lazım. Sonra Togg ile övüneceğimize bu yıl bu kadar tesla ürettik diye başkasının markası ile övünürüz. Sonuna kadar TOGG. |
Ondan sonra agliyorsunuz dolar niye çıkıyor diye yerli üretime destek olmassan ne kazanacak ülke bundan heykel dikerekmi gelisecek bu ülke? |
Düşünün sırf Çin'de üretiliyor diye Tesla Model 3 e %50 ek vergi uygulandı. Eğer böyle bir şey yapılmasaydı, Model Y den daha ucuz olan Model 3 Türkiye pazarına girecekti. Asıl o zaman görecektiniz satış rekorunu.
Togg yüzünden bu ülkede ucuz elektrikli araba satılmıyor. İşin garip tarafı Togg bir halk arabası da değil. Daha da tuhafı ucuz da değil! |
Habere Tesla diye başlayıp en sonunda togg propagandasına dönüştürmeyi de başarmışsınız, tebrikler. Tesla 3000 tane satmış ama listede adı geçmiyor. Neden acaba? En başa togg koyabilmek için ayağını mı kaydırdınız?
|
Yerli malı haftasında portakal yemeye devam ne diyim.
Kendi ülkesinde yapılanlara bu kadar ön yargılı başka bi kitle var mıdır acaba? |
yerli üretime destek vereceksen önce gümrük birliğini iptal et yiyorsa.. yerli üretim diye diye yerli hiç bir şey bırakmadınız. yerli tohum ekene ceza veriyorsunuz. ülkede yerli ifadesi bir tek kelime olarak kaldı.. togg u da yerli sanan malın önde gidenidir. aynı araç bizden 6 ay önce başka isimle hindistan da satılmaya başladı..
|
Tesla diye girdik, Togg propagandası okuduk.
|
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X