işte dünyada gitmeyi görmeyi ve yaşamayı istetiğim yerlerin en başında Tristan Cunha adası geliyo :D:D gerçekte harika bi ada yeri ve adad ile ilgili bi kaç bilgi veriyim.
Tristan da Cunha, dünyanın üzerinde yerleşim olan karaya en uzak adasıdır. 1506 yılında Portekizli Amiral Tristao da Cunha tarafından keşfedilmiştir. Nüfusu 275 kişidir. İngiliz milletler topluluğuna bağlıdır. Aktif volkanik kökenli bir adadır.
En yakın kara parçası kuzeyde 2.334 km uzaklıktaki St. Helena adasıdır. En yakın kıta şehri 2.778 km doğuda Güney Afrika Cumhuriyeti'nde Cape Town'dır.
Adada yerleşim sadece Edinburgh of the Seven Seas denilen merkezdedir. Adada havaalanı bulunmamaktadır. Adada sadece küçük bir liman bulunmaktadır. Adada sosyal tesis olarak 1 okul, 1 hastahane, 1 postahane, 1 müze, 1 pastane, 1 bar ve 1 yüzme havuzu mevcuttur.
Volkanik kökenli olduna bakmayın volkan patlarsa denize atlarız bişicik olmaz :p :D:D
Ayrıca 275 kişilik bi ada bilmiyom yani biraz değişik :D kafa dinlemek için birebir. Hırsızlık kin yoktur büyük ihtimal ufacık ada zaten :D yerine gelirsek bi kaç resim ekledim google earthten adayı bulana kadar canım çıktı :D
İşte daha ortada bişey yok değilmi o zaman biraz yaklaşalım allataki resimlere bakalım
İşte burda karşımıza 3 küçük nokta çıktı bunlardan birisi olabilir :D
Ve işte onu gördük :D gerçekten muhtreşem bi yerde tabi bana göre :D
Ve işte o muhteşem güzellik ne kadarda ufak değil mi :D
Ve işte adadaki tek şehir demiyelimde yerleşim merkezi :D normal yani 275 kişi var ne de olsa
Bu da adanın resmi
Bi tanede bunu buldum bu muhteşem
Peki ya siz nereye gitmek isterdiniz biraz tanıtın bakalım ;)
lan oğlum napacan orda ya kıbrısa git daha iiyi
quote:
Orijinalden alıntı: troy
hayatta en çok istediğim şeylerden biri tropik adada hayatımı sürmek off
quote:
hawaii
Deki bizim eve tıklıom açılmıo bizim ev
quote:
çakma karadeniz
quote:
Orijinalden alıntı: _oSo_
benım hayalımde meksıka var tek ıstegım oraya gıtmek 2 yoldas beraber gıdecez havası bıle yeter oranın
quote:
Orijinalden alıntı: crycrycry
hawaii
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: crycrycry
hawaii
Hava iidir oralarda evet
gerçekten güzel yer ama volkan işi sakat bende maldivleri görmek istiyorum çok met ediliyor
quote:
Orijinalden alıntı: _oSo_
hmm bende indireyim şu programı daha önce kullandım ama ozaman ram 256 mb şimdi 2 gb daha zevk alırım
quote:
Orijinalden alıntı: Quad Soft
hmm bende indireyim şu programı daha önce kullandım ama ozaman ram 256 mb şimdi 2 gb daha zevk alırım
Alıntıları Göster
yine çarpık kentleşme var orda hiç çekilmez yoluydu, trafiğiydi altyapısıydı..
quote:
Orijinalden alıntı: Tim Robbins
yine çarpık kentleşme var orda hiç çekilmez yoluydu, trafiğiydi altyapısıydı..
Alıntıları Göster
bigün kafan atarsa alırsın taramalıyı çıkarsın sokağa insan bırakmazsın. zaten ayda yılda 1 gemi gelir onlara da 1-2 bomba çakarsın ohh missss
quote:
Orijinalden alıntı: Güren
bigün kafan atarsa alırsın taramalıyı çıkarsın sokağa insan bırakmazsın. zaten ayda yılda 1 gemi gelir onlara da 1-2 bomba çakarsın ohh missss
Alıntıları Göster
siz bir google a bora bora yazın resimlere bakın ondan sonra karar verin nereye gitmek istediğinize
quote:
Orijinalden alıntı: behchat
siz bir google a bora bora yazın resimlere bakın ondan sonra karar verin nereye gitmek istediğinize
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: behchat
takdir ettim
quote:
Alıntıları Göster
canadada veya iskandinav ülkelernde yaşamak istiyorum
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Hep bunun gibi bir yere gitmek istemişimdir.
quote:
Orijinalden alıntı: daNGe®
quote:
Hep bunun gibi bir yere gitmek istemişimdir.
Alıntıları Göster
Amsterdam
quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Londra
quote:
Orijinalden alıntı: Nike
Londra
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: Free Bird
Alıntıları Göster
Maldivler,Seyşeller ve Bahamalar, herhangi birine razıyım sevgilinle gidiceksin 1 ay boyunca kalıcaksın,1 saat gibi geçer yemin olsun