|
Dünyada Yılın Otomobili 2022 ödülünün kazananı belli oldu

-
-
komple elektriklilere vermişler. artık prestiji de kalmadı ödülün.
-
Koreli kardeşlerimizle gurur duyuyorum. Yakışır Hyundai ve Kia'ya ödül darısı bizim TOGG'un başına diyelim
-
Puhahahahahs
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O Hyundai modeli sonuna kadar hak eden bir otomobil. Her detayı ayrı bir güzel.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Zirvede alman premiumlar ve yanında sadece hyundai grubu her geçen gün hayranlığım dahada artıyor hyundai markasına
Darisi Ukrayna nin basina bi kac 10 seneye onlar da yapar en iyilerini.
Hyundai Ioniq 5, küçük hatchback gibi görünüyor ama uzunluk olarak SUV'lar ile aynı. Genişlik olarak Tucson'dan daha geniş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theJuDGe_41 -- 13 Nisan 2022; 22:59:48 >
-
EQS hakettiğini almış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yılın elektrikli otomobili kategorisini ekstra ödül vermek için eklemişler galiba 😄
Aynen öyle, mühendislikleri yetmiyor ne yapsınlar.
bence tasarımıyla hakederek kazanmış. içini beğenmedim gerçi ... dışı özgün, yenilikçi ve füturistik. açıkçası çok iyi. otursun compact uzmanı avrupa' lılar düşünsün biz ne b.*k yedik diye. her sene biribirinin aynı araçlardan bıkmıştık dış tasarım anlamında.
-
hyundai in merkezi almanyada ve araçları avrupalılar geliştiriyor. Tasarımcısı bmw den geldi.
Şurada o kadar yorum var en basit en saçma en alakasız olanları zotacing ve daswagen denen üyelere ait.Aciyorum size ya bu kadar ki zordasiniz
bu kadar çirkin bir arabanın dünyada yılın otomobili seçilmesini anlayamıyorum sırf tipden seçmezdim ben olsam
-
Tebrikler Hyundai. Hak ediyor.
-
daha kötü o zaman. koreli'lerde daha verimli çalışıyorlar herhalde.
sonuçta bu araç şunlardan daha iyi ve karakterli bir tasarım bana göre;
özellikle mustang mach-e mustang ruhuna hakaret. diğerleri de artık sıktı.
-
Hyundai, gelecege ciddi yatirim yapti. Bentley, bmw, vw ust duzey yonetici ve tasarimcilarini transfer etti. Mobilite icin boston dynamicsi satin aldi.
Genesisle premiumda ses getirmeye basladi.
Ayrica dunyanin en buyuk araba fabrikasi kore hyundai fabrikasi olmakla bilrikte dünyanın sayilien celik-aluminyum üreticilerinden. Tek fabrika yilda 1.6 milyon arac uretim kapasitesine sahip.
Ama simdi hyundai tenekeci diyenler gelir.
Tebrikler Hyundai ye
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Koreli kardeşlerimizle gurur duyuyorum. Yakışır Hyundai ve Kia'ya ödül darısı bizim TOGG'un başına diyelim
|
komple elektriklilere vermişler. artık prestiji de kalmadı ödülün.
|
Puhahahahahs
|
Hyundai, gelecege ciddi yatirim yapti. Bentley, bmw, vw ust duzey yonetici ve tasarimcilarini transfer etti. Mobilite icin boston dynamicsi satin aldi.
Genesisle premiumda ses getirmeye basladi. Ayrica dunyanin en buyuk araba fabrikasi kore hyundai fabrikasi olmakla bilrikte dünyanın sayilien celik-aluminyum üreticilerinden. Tek fabrika yilda 1.6 milyon arac uretim kapasitesine sahip. Ama simdi hyundai tenekeci diyenler gelir. ![]() |
Şurada o kadar yorum var en basit en saçma en alakasız olanları zotacing ve daswagen denen üyelere ait.Aciyorum size ya bu kadar ki zordasiniz
|
bu kadar çirkin bir arabanın dünyada yılın otomobili seçilmesini anlayamıyorum sırf tipden seçmezdim ben olsam |
Benzer içerikler
- whatsapp tek tık
- x beğenileri gizleme
- instagram keşfet sıfırlama
- discord benzeri uygulamalar
- facebook arkadaşları gizleme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X