Şimdi Ara

Dünyagöz'de lazer fırsatı... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
9
Favori
52.990
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ebyndr

quote:

Orijinalden alıntı: Revenge®

quote:

Orijinalden alıntı: ebyndr

ocak 2012 yılında dünya göz hastesi gaziantep şubesinde lazer ameliyatı oldum.yaklaşık 1 yıl olacak ameliyat olalım.şu ana kadar bir sıokıntı yaşamadım.göz derecelerim 3.00 uzaktı.ameliyat 5 dk sürüyor veya sürmüyor.siz hiç bişey yapmıyorsunuz yani acı hissi yok denecek kadar az ameliyat masasında ama.ameliyat akşamı ağrı sızı oluyor ama ağrı kesici alırsanız gider demişlerdi ben almamıştım o yüzden sabaha kadar gözüme uyku girmedi.bide ilk 3-4 gün duşa giremiyorsunuz sırt üstü uyuyorsunuz ondan sonra sıkıntı yok.ilk aylar görüşte bulanıklıklar oluyor ama doktorun dediği gibi bana 1 yıla kadar o görüş maximuma çıkıyor vede öyle oldu şuan sıkıntı yok allaha çok şükür.bu arada 2000 tl para gitmişti toplamda heralde.

Sorun çıkmasında giden para olsun. Hangi yöntemdi?

ıntralase LASIK di galiba.yani dünya göz gaziantep şubesinde yapılan en ileri laser ameliyat yöntemiydi.çünkü her şube donanımsal olarak ileri teknolojiye uygun olmayabiliyormuş.

İNŞALLAH ileride de sorun çıkmaz, geçmiş olsun göz çok önemli:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: adam haklı beyler

quote:

Orijinalden alıntı: TRustNo_one

quote:

Orijinalden alıntı: S0NADAM

quote:

Orijinalden alıntı: TRustNo_one

Merhaba arkadaşlar bende lazer ile ameliyat olmayı düşünüyorum fakat daha önce amliyat olmuşlara bi kaç sorum olacak.

1) ameliyat olurken bilinciniz açık mı oluyor yani görüyomusunuz gözünüze yaptıkları işlemleri (beni asıl tırstıran konu bu çünkü görürsem refleks olarak sakınırım gibi geliyo)
    2) herhangi bir acı yada ağrı hissediliyormu ?

1) Gözün açıkken, gözünün üzerine ortası saydam olan çerçeve gibi bir şey yerleştiliyorlar. Göz bu cama yapışmış oluyor. Sanırım vakumla aradaki havayı çekiyorlar (Kesin bilmiyorum tahmin. O anda ne yaptıklarını heyecandan pek farkedemiyorsunuz) Ameliyat anında gözünüzü oynatmanız imkansız. Göz açık olduğu için yukarıda cihazın ışıklarını görebiliyorsunuz.
    2) Lazer çalışırken dayanılmaz ağrı/acı hissediyorsun. Ama 5 dakikacık dişini sıkacacaksın.

teşekkürler

ben bu oglen lazer oldum hic bisey hissetmedim kardes aci maci yok bisey.

geçmiş olsun hocam ilgilendiğin için saol kısmetse bende yaptırmayı düşünüyorum :)

• ben 2005 Şubat ayında oldum ameliyarı Dünya Göz hastanesinin taşınan/kapanan Etiler şubesinde..o zamanlar TopoLazer diye bir teknik vardı,o zamanlar sigorta karşılamadığı için 1,500/6 taksit olarak ödemeiştim ve bu zamana kadar da Allah'a şükür çok memnunum.
    Doktorumun ismi de Nursen Şen,bu alanda iyi hekimlerden birisidir.
    http://www.dunyagoz.com/medikal-kadro/nursen-sen-d33.html
    ameliyat ile ilgili de sormak istedikleriniz olursa deneyimlerimi paylaşabilirim,bu arada her iki gözümde de 3,0 miyop vardı
  • Bende istanbul cerrahide oldum. Sinan gokere. 6.5 numaraydi gozlerim. 2009 da oldum 3 sene doldu cok sukur sorun uok insallah olmaz. Bu arada d unya goz hastanesi kornealarim once diye yapmamisti. 3 sene sonra cerrhaide oldum. Sorulariniz varsa cevaplarim.

• Bende yarın Ankara da İ-lasik olacağım. Detayları yarın akşam görüntüm düzgün olursa yazarım. :)
  • 40 yaşındayım. Göz numaramın ilerlemesi yaklaşık on yıldır durmuştu. 5.5 derece miyoptum. Mayıs 2012'de gözlükçülerin ortalama bir gözlük için 800 TL fiyat istemeleri üzerine kızdım ve intralasik yöntemi ile ameliyata karar verdim. Ankara Kudret Göz Hastanesi'nde saat 17.00 gibi randevu almıştım. Testler, muayene derken kornea kalınlığım uygun çıktı. Doktorum ne zamana ameliyat olmak istersiniz diye sordu. Mümkünse hemen dedim. Bir bir buçuk saat sonra gözlükle girdiğim hastaneden gözlüksüz araba kullanarak evime geldim. Operasyon esnasında ağrı yok denecek kadar azdı. Öyle ahım şahım bir şey hissetmiyorsunuz. Her göz için üç dakika bile sürmedi neredeyse. İnanılmaz bir gözyaşarması dışında rahatsızlık yoktu eve gelene kadar. Operasyon öncesinde diazem yutturulduğu için eve geldikten sonra zaten uykudan gözlerinizi açamıyorsunuz. İlk gece uykudan gözünüzü açamıyorsunuz ama gözlerdeki acıyı da hissedebiliyorsunuz. Diazem vermeseler sanırım bayağı sıkıntılı olacak. Arada sırada damlatmanız gereken damlalar var. Bu yüzden bir yakınınızı bu işle görevlendirmeniz şart. Eşimin arasıra damla damlattığını hatırlıyorum. Bir de gözlerim kapalıyken bana yemek yedirdiğini. Ertesi sabah ise bambaşka bir dünyaya açılıyor gözleriniz. Ağrı sızı yok kesinlikle. Rutin damlalarınızı size verilen programa göre damlatıyorsunuz. İlk gün kontrol var. Sonra bir hafta ardından iki hafta sonra kontrole gidiyorsunuz. Suni gözyaşı damlalarını ihmal etmemelisiniz. En az bir ay kadar. Sonrası duruma göre değişir. bana bir ay kullanmak yetti. Sadece 20 gün sonra damlayı kestiğim bir gün gözakımda kanlanma olunca bir on gün daha devam etmek zorunda kaldım. Ardından gerek kalmadı. Herhangi bir göz kuruması yanma hissi olmadığı için kendim bıraktım. Karanlıkta ışık parlaması gibi şikayetim olmadı hiç. Gece görüşüm gözlükle nasılsa aynı. Muayene için 30 ve ameliyat için 1560 TL para ödemiştim. Onu da sekiz taksit yaptırdım. Benim rahatlığımı gören 10 derece miyop bir yakınımı da aynı hastaneye götürdüm. Normal 30 TL muayene ücreti farkı alındı. Yaklaşık beş saat boyunca yapılan bir sürü testin ardından kornea kalınlığı ince çıktığı gibi retina tabakasının da yırtılma tehlikesi olduğunu söylediler. Doktorlar uzun uzun da açıklama yaptılar neden operasyona uygun olmadığı konusunda. Retinanın lazerle yakılarak sağlamlaştırılması gerekiyormuş. Buna cesaret edemediler. Beş saat boyunca 30 lira karşılığında yapılan test ve muayenelerin sayısına inanamazsınız. Biz Dünya Göz'de de şansımızı deneyelim dedik. 100 TL muayene ücreti farkı alındı orada da. Sonuçta korneadaki incelikten dolayı orada da gözlükten kurtulamayacağı söylendi ama retinadaki incelmeyi lazer kaynağıyla güçlendirdiler. Öğretmen olarak çalışıyorum. Bu eğitim öğretim yılı başında Ankara'daki Lions klüplerinden birisi okulumuza geldi. Maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimizi istemeleri halinde ücretsiz muayene ve tedavi edeceklerini söylediler. Yaptığımız ön tarama sonunda problem saptadığımız öğrencilerimizi doktora yönlendirdik. Maddi durumu iyi olmayanlara da bu imkandan bahsettik ve Lions'taki görevli aracılığıyla toplu halde muayene randevusu aldırdık. Velilerimiz muayene günü gittiklerinde muayene ücreti isteme, ileri tetkik gerekiyor daha sonra gelip ücretli muayene ve tetkik olmanız lazım tavrıyla karşılaştılar. Sonuçta bundan sonra herhangi bir ücretsiz muayene ve tedavi imkanı sunduğunu söyleyen yere veli yönlendirmeme konusunda kararlıyım. Dünya Göz'ün bu paragöz tutumunu da kınıyorum. Kendi ameliyatım için de fiyat almaya çalışmıştım. Fiyat bile vermiyorlar. İlle de gidip muayene olacaksınız. Yahu diyorum bunun bi ucuz fiyatı vardır bir de maksimum olabileceği vardır neden fiyat söylemiyorsunuz dediğimde uygulanacak yönteme göre değişiyor cevabı veriliyor. Bu %40- %50 indirim kampanyaları ben olmak istediğimde de vardı. İndirimsiz fiyatı belirtmedikten sonra tüketici açısından hiçbir anlamı olmadığını söylemek istiyorum. Bu kampanyanın asıl amacı sizi hastaneye çekmektir emin olun. Operasyon sonucundan ise inanılmaz memnunum. Gözlerim 40 yaş üstünden sonra doğal olarak yakın gözlüğüne ihtiyaç duyabilir uyarısı yapılmıştı. Buna rağmen camların incelmesi için bile değeceğini ve gözlükçü parasından kendisini amorti edeceğini söyleyebilirim.28 yıldır gözlük kullanıyordum. Operasyonun üzerinden aylar geçmesine rağmen elim arada bir sabah uyanır uyanmaz gözlüğümü arıyor :) Saygılar...

• Normalde dünyagözde daha önceki muayenemde intralase ile yani bıçaksız lazer ile ameliyat bir göz için 495 euro olduğu söylenmişti. Şu an %50 indirim ile bir göz için 250 Euro ya yaptıklarınıda bana söylediler. Yani hakikaten ilk 1000 kişiye uygulanan indirim onların normal zamanki fiyatlarından %50 indirimli. Ben yarın 1,75 miyop ve astigmat olan tek gözümden olacağım. Ancak hala tırsıklığım devam ediyor.
  • Kampanyaya bende başvurmuştum beni halen aramadılar aslında tamda karar vermiş değilim. zaten bi de tedirginlik var. olsam mı olmasam mı diye.. çok memnun olanları görünce de acaba olsam mı diyorum.. bilmiyorum ki ne halt yesem acaba.. korkuyom yaaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayavas

quote:

Orijinalden alıntı: cydonia

o göz doktorları, gözlüğü bırakıp, önce kendileri niye ameliyat olmuyorlar diye soramadan edemiyor insan...

gerçekten bu doğru.göz doktorları hep gözlüklü

Cunku laser olanlar gozluk kullanmiyor o yuzden biz hep gozlukluleri goruyoruz

Saka saka, ben de lazer ameliyati olan goz doktoru gormedim

• Dunyagoz tam anlamiyla fabrikasyon yontemiyle calisiyor. Olur olmaz herkese lazer yapmaya kalkiyorlar. Riski alan onlar degil nasilsa. Tavsiye etmiyorum arkadaslar.

Gozunuz lazere uygun degilse de fakik-iol (goz mercegi) ya da benzer yontemler tavsiye ediyorlar ki ille birsey yaptir demeye getiriyorlar halbuki hem cok pahali hem de mantiksiz bir yontemdir mercek ameliyati.

• quote:

Orijinalden alıntı: ccguven

bugün gittim,gözüm ameliyata uygun çıktı hatta olurda gerekirse 2.yi olabilirmişim.muayene ücreti 50 tl aldılar 4a sigortalıyım.Ama doktor astigmattan dolayı ilasik yöntemini önerdi ve doktordan memnun kaldım baş hekimmiş zaten,ödeme randevu yerine gitiğimde acı gerçek çıktı ...bilmiyordum ilasik megerse intralesing midir nedir onla aynı değilmiş.Bu yüzden %50 indirim ilasikte sadece intralesinde bana verecekleri indirim kadar indirim uygulicaklarmış.yani intralesingde 400 ero indirimi ilasike verdi 1300-400 dedi 900ero toplam masraf çıktı.2150 tl 31 aralığa kadar yatırmam gerekecek.baya sıkıştım doğrusu.ben bunlar aynı şey diye biliyordum intranın i si :)

Intralase lasik ile ilasik bildigim kadariyla ayni. Beni de bugun aradilar. Cuma gunune randevu aldim. Arkadaslar, bize uygulanacak olan intralase lasik degil mi? Bundan daha iyi yontem uygulaniyormu? Ameliyat olan arkadaslar bir aydinlatirsa iyi olacak.

• Ankarada yaşayanlar için Mayagöz ve Kudret Göz ile ilgili tecrübelerimi paylaşmak adına,Kudret Göz ön planda diyebilirim.Daha yakın hasta ilgisi ve daha üstün tetkik ve cihazlara sahip olan Kudret Göz diyebilirim.
    Lasik değil ama katarkt ameliyatını yaptırdığımız bir yakınımıza Kudret Göz,ithal mercek kullanımı için 200 veya 400 lira fark talep etti.Aynı operasyonu Dünya Göz 2000 lira istedi.Yorum size ait.

Not; Maya Göz de randevu sırası gelenler otobüs terminalindeymiş gibi isimlerini bağıran bir çığırtkan aracılığı ile muayeneye çağırılıyor.Sebebini sorup neden LCD ekran veya numaratör kullanmıyorsunuz deyince ise " hastalarımız zaten gözlerinde sorun olan kişiler,ekranı göremiyebilirler " gibi abuk bir cevap aldık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaOcHe

40 yaşındayım. Göz numaramın ilerlemesi yaklaşık on yıldır durmuştu. 5.5 derece miyoptum. Mayıs 2012'de gözlükçülerin ortalama bir gözlük için 800 TL fiyat istemeleri üzerine kızdım ve intralasik yöntemi ile ameliyata karar verdim. Ankara Kudret Göz Hastanesi'nde saat 17.00 gibi randevu almıştım. Testler, muayene derken kornea kalınlığım uygun çıktı. Doktorum ne zamana ameliyat olmak istersiniz diye sordu. Mümkünse hemen dedim. Bir bir buçuk saat sonra gözlükle girdiğim hastaneden gözlüksüz araba kullanarak evime geldim. Operasyon esnasında ağrı yok denecek kadar azdı. Öyle ahım şahım bir şey hissetmiyorsunuz. Her göz için üç dakika bile sürmedi neredeyse. İnanılmaz bir gözyaşarması dışında rahatsızlık yoktu eve gelene kadar. Operasyon öncesinde diazem yutturulduğu için eve geldikten sonra zaten uykudan gözlerinizi açamıyorsunuz. İlk gece uykudan gözünüzü açamıyorsunuz ama gözlerdeki acıyı da hissedebiliyorsunuz. Diazem vermeseler sanırım bayağı sıkıntılı olacak. Arada sırada damlatmanız gereken damlalar var. Bu yüzden bir yakınınızı bu işle görevlendirmeniz şart. Eşimin arasıra damla damlattığını hatırlıyorum. Bir de gözlerim kapalıyken bana yemek yedirdiğini. Ertesi sabah ise bambaşka bir dünyaya açılıyor gözleriniz. Ağrı sızı yok kesinlikle. Rutin damlalarınızı size verilen programa göre damlatıyorsunuz. İlk gün kontrol var. Sonra bir hafta ardından iki hafta sonra kontrole gidiyorsunuz. Suni gözyaşı damlalarını ihmal etmemelisiniz. En az bir ay kadar. Sonrası duruma göre değişir. bana bir ay kullanmak yetti. Sadece 20 gün sonra damlayı kestiğim bir gün gözakımda kanlanma olunca bir on gün daha devam etmek zorunda kaldım. Ardından gerek kalmadı. Herhangi bir göz kuruması yanma hissi olmadığı için kendim bıraktım. Karanlıkta ışık parlaması gibi şikayetim olmadı hiç. Gece görüşüm gözlükle nasılsa aynı. Muayene için 30 ve ameliyat için 1560 TL para ödemiştim. Onu da sekiz taksit yaptırdım. Benim rahatlığımı gören 10 derece miyop bir yakınımı da aynı hastaneye götürdüm. Normal 30 TL muayene ücreti farkı alındı. Yaklaşık beş saat boyunca yapılan bir sürü testin ardından kornea kalınlığı ince çıktığı gibi retina tabakasının da yırtılma tehlikesi olduğunu söylediler. Doktorlar uzun uzun da açıklama yaptılar neden operasyona uygun olmadığı konusunda. Retinanın lazerle yakılarak sağlamlaştırılması gerekiyormuş. Buna cesaret edemediler. Beş saat boyunca 30 lira karşılığında yapılan test ve muayenelerin sayısına inanamazsınız. Biz Dünya Göz'de de şansımızı deneyelim dedik. 100 TL muayene ücreti farkı alındı orada da. Sonuçta korneadaki incelikten dolayı orada da gözlükten kurtulamayacağı söylendi ama retinadaki incelmeyi lazer kaynağıyla güçlendirdiler. Öğretmen olarak çalışıyorum. Bu eğitim öğretim yılı başında Ankara'daki Lions klüplerinden birisi okulumuza geldi. Maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimizi istemeleri halinde ücretsiz muayene ve tedavi edeceklerini söylediler. Yaptığımız ön tarama sonunda problem saptadığımız öğrencilerimizi doktora yönlendirdik. Maddi durumu iyi olmayanlara da bu imkandan bahsettik ve Lions'taki görevli aracılığıyla toplu halde muayene randevusu aldırdık. Velilerimiz muayene günü gittiklerinde muayene ücreti isteme, ileri tetkik gerekiyor daha sonra gelip ücretli muayene ve tetkik olmanız lazım tavrıyla karşılaştılar. Sonuçta bundan sonra herhangi bir ücretsiz muayene ve tedavi imkanı sunduğunu söyleyen yere veli yönlendirmeme konusunda kararlıyım. Dünya Göz'ün bu paragöz tutumunu da kınıyorum. Kendi ameliyatım için de fiyat almaya çalışmıştım. Fiyat bile vermiyorlar. İlle de gidip muayene olacaksınız. Yahu diyorum bunun bi ucuz fiyatı vardır bir de maksimum olabileceği vardır neden fiyat söylemiyorsunuz dediğimde uygulanacak yönteme göre değişiyor cevabı veriliyor. Bu %40- %50 indirim kampanyaları ben olmak istediğimde de vardı. İndirimsiz fiyatı belirtmedikten sonra tüketici açısından hiçbir anlamı olmadığını söylemek istiyorum. Bu kampanyanın asıl amacı sizi hastaneye çekmektir emin olun. Operasyon sonucundan ise inanılmaz memnunum. Gözlerim 40 yaş üstünden sonra doğal olarak yakın gözlüğüne ihtiyaç duyabilir uyarısı yapılmıştı. Buna rağmen camların incelmesi için bile değeceğini ve gözlükçü parasından kendisini amorti edeceğini söyleyebilirim.28 yıldır gözlük kullanıyordum. Operasyonun üzerinden aylar geçmesine rağmen elim arada bir sabah uyanır uyanmaz gözlüğümü arıyor :) Saygılar...

Yaklaşık 8 ay kadar önce TaOcHe arkadaşımız gibi gözlük fiyatına kızıp Dünyagözde ameliyat oldum. Onun yazdığı aşağı yukarı herşey benim durumuma uyuyor bu yüzden alıntı yapıyorum. Randevu aldığım gün testlerim yapıldı kornea kalınlığı uygun görüldü ertesi sabah gittim ameliyatım yapıldı, ufak tefek sıkıntılar dışında ameliyat sırasında büyük bir sorun yaşamadım, yaklaşık yarım saat sonra salonda televizyondaki yazıları çok net okur haldeydim, operasyondan yaklaşık 4 saat kadar sonra gözlerim yanmaya başladı, ışığa bakamıyordum ve çok ağrım vardı. doktora söylettirdim o da bir hemşire gönderip bir damla damlattırdı ağrı anında kesildi, sonrasında da hiç acı yaşamadım, bir iki ay göz yaşı damlası evresini de geçirdikten sonra şu anda 30 yıldan fazla kullandığım gözlüğü atmış ve rahat bir yaşam sürme evresindeyim. Gözlerim 7 numara civarında miyoptu. 2000 tl civarında para ödemiştim. Allah hepsinden razı olsun yıllardır çektiğim sıkıntılar bitti, şimdilerde sadece karanlık ortamlarda yani ışığın az olduğu yerlerde görüşüm normaldekilere göre %5 daha düşük görüyor yani ben öyle oranlıyorum, ama bu eski gözlüklü halime göre hiçbirşey değil, ben durumu ben gibi olan yani gözlük numarası yüksek olan herkese kesinlikle tavsiye ederim. Nerede yaptırdığınızı tabii ki araştırın, ben dünyagöze güvendim gittim bir sorun da yaşamadım, zaten çok da kalabalık bir yer, makine gibi ameliyat yapılıyor, ben aynı anda 8 hastayla birlikte ameliyat olmuştum, birimiz içeri geçiyor diğeri çıkıyordu. Kısacası bu lazerden çok korkmayın en azından gidip bir muayene olun. Ben gözlük numarası küçük olanlara önermiyorum, 0-3 arası numaralar bana göre ameliyat gerektiren numaralar değil. daha büyükse artık hayatınız zorlaşıyor gözlük çok şeyi engelliyor , hele ki gözlük ve cam fiyatları açısından resmen çöküyor insan. Hepinizi sağlık dolu günler arkadaşlar.

• Biz de kısmetse yarın gideceğiz,gidenler deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cmulkut

quote:

Orijinalden alıntı: ccguven

bugün gittim,gözüm ameliyata uygun çıktı hatta olurda gerekirse 2.yi olabilirmişim.muayene ücreti 50 tl aldılar 4a sigortalıyım.Ama doktor astigmattan dolayı ilasik yöntemini önerdi ve doktordan memnun kaldım baş hekimmiş zaten,ödeme randevu yerine gitiğimde acı gerçek çıktı ...bilmiyordum ilasik megerse intralesing midir nedir onla aynı değilmiş.Bu yüzden %50 indirim ilasikte sadece intralesinde bana verecekleri indirim kadar indirim uygulicaklarmış.yani intralesingde 400 ero indirimi ilasike verdi 1300-400 dedi 900ero toplam masraf çıktı.2150 tl 31 aralığa kadar yatırmam gerekecek.baya sıkıştım doğrusu.ben bunlar aynı şey diye biliyordum intranın i si :)

Intralase lasik ile ilasik bildigim kadariyla ayni. Beni de bugun aradilar. Cuma gunune randevu aldim. Arkadaslar, bize uygulanacak olan intralase lasik degil mi? Bundan daha iyi yontem uygulaniyormu? Ameliyat olan arkadaslar bir aydinlatirsa iyi olacak.

Intralase ile ilasik aynı değilmiş dünyagözde.. I-Lasik Intralase(bıçaksız) yöntemi ile wavefront (kişiye özel custom felan filan) teknolojisinin kombinasyonuymuş yani kişiye özel ilasik yönteminde %50 indirim yok ama yinede bin tl indrim oluyor kampanya müşterisiysen.normalde ilasik 1300 euro imiş yabancı turizm sitelerinde bile yazıyor dünyagözün fiyatlarını.gözümde 3 ün üstünde astigmat var bu yüzden wawefront daha etkili olur dedi doktor.+50 -50 arasında numaraya getirrim dedi bana.Ancak 2 bin tl ödiyemicem mağlesef çünkü 31 ine kadar ödeme şartı getirdiler.ben şubatta olacam bin tl daha fazla verecez artık çare yok.

• Acaba kudretgoz de custom lasik in (dunyagozdeki ilasik in aynisi) fiyati nedir?

• Valla arkadaşlar tüm mesajları okuyacak zamanım olmadı işyerinde gördüğüm için konuyu.
    Fakat yaklaşık bir sene önce dünya gözde ilasik ameliyatı oldum. İsmi tam doğru yazdımmı bilemiyorum. Fakat fiyat olarak o günün parası 3.400 tl vermiştim. Sanırım 1400 euro kadardı. 5 taksit yaptılar.

Yapılan muamele ve tedaviden çok memnun kaldım açıkçası, özel sigortam olduğundan muayene için 20 lira vermiştim.
    Numaralarım miyop 2.75 ve astigmat 0.50 idi. Ameliyat çok rahat geçti, ilk 2 gün biraz yanma oldu fakat 3. gün işe başladım. Zaten kullandığınız damlalar rahatlatıyo baya gözü. Gece ışığa karşı yada başka zamanlarda bir sıkıntı yaşamadım.

Geçen haftada kontrole gittim, ayrıca 2 adette test yaptılar. Ameliyatla ilgili hiçbi sıkıntı çıkmadı şükür ve numarada da tekrar etme gibi bir durum olmadığını söylediler. Benimde bir şikayetim yok şuanda. Doktorumda Belma Hanımdı, soyadını hatırlamıyorum. Etilerdeki şubesine gittim.

Şöle bi durum var biraz paragözler doğrudur hatta ödemeyi yapmadan sizi ameliyata almıyolar
    Ama sonuçta göz bu, olunca en iyisi olsun dedim ve sanmıyorumki başka hastane vs yerlerde bu kaliteyi bulamam.
    Tabi bunlar benim fikirlerim, düşünen arkadaşlara yol göstermiş olurum umarım.

Soruları olanlar sorabilir, iyi forumlar.

• Bursa Dünya Göz'de yaşadıklarımı sıcağı sıcağına aktarıyorum.Bir kere hastanenin adı Paragöz hastanesi olması gerekir.Kampanya falan kesinlikle tamamen palavra.Sırf müşteri ağa takılmasını sağlamak.Giden herkesin karşılaşacağı durum şudur muayene ve tetkiklerden sonra size kampanyalı olan lazer ameliyatının size uygun olmadığını söylerler.Eee Peki ne olacak Size şu ameliyatı yapmamız lazım.Peki olur..Ücret...Otomotikmen tam iki katına çıktı.İnsafsızlar nuh deyip peygamber demiyorlar.Böyle bir şeyi %90 bekliyodum ama dedim arasını bulur yaparız.Malesef Sağlık Dünyanın birçok yerinde olduğu gibi bizde de çok acımasız bir kapitalist düzende işliyor.15 Dakikalık bir ameliyatı 1600e yapmaları neylerine yetmeyecek.
  • Az önce kardeşimi de Kudret Gözde Lasek yöntemi ile gozluklerden kurtardik. Su an diazemin de etkisiyle horul horul uyuyor. 550 Euro maliyeti oldu. Saygilar.

• Bugun kudretgoz u aradim. Lazer fiyatlarina en yuksek 650 euro denildi. Yani dunyagozde kampanyali 900 euro olan ilasik ( intralase + wavefront) kudretgoz de 650 euro. Ayrica muayene ucretleri cok dusuk dunyagoze kiyasla. Anladigim kadariyla en az 3-4 defa ameliyat oncesi ve sonrasi muayeneye gidiyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.