Şimdi Ara

Dünyagöz'de lazer fırsatı... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
9
Favori
52.990
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Conqueror26

Aslında Dünya Göz güvenli diye düşünmüştüm ama bir arkadaş sakın gitmeyin demiş. Ben gözlükten bıktım 1,5 senedir lens kullanıyorum. Sanırım tavsiye edenler veya etmeyenler kurum adı dışında Şube ve Hekim ismi verseler daha bilgileniriz. Çünkü bence en önemlisi hekim becerisi ve tecrübesi.

Alıntıları Göster
    çok alakasız olacak ama belki bana yardımcı olacak olan olabilir.

bu göz numarasını ölçmek için bilgisayarlı bir cihaz var. ona baktığımızda bir yol ve yolun sonunda kırmızı bir ev var. ona odaklanıyoruz. heh işte ben bu resmi arıyorum. uzun zmaandır arıyorum fakat bulamadım. bu resmi bilen gören duyan? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: aLphagut

bu göz numarasını ölçmek için bilgisayarlı bir cihaz var. ona baktığımızda bir yol ve yolun sonunda kırmızı bir ev var. ona odaklanıyoruz. heh işte ben bu resmi arıyorum. uzun zmaandır arıyorum fakat bulamadım. bu resmi bilen gören duyan? :)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar sürekli göz hekimlerinin bunu yaptırmadığını söylüyor ama..Adamlar bunu tercih etmiyor olabilir.Çünki; Bu operasyon 1-2 numaralar için hiç gerekmez.Üstelik işi bunu zorunlu kılmıyor. Aktivasyon sporları da yoksa adam niye yaptırsın ki...Sizin anlayacağınız salon beyefendileri için gerekmez, aksine kendileri için ,pahalı modellerle önemli bir aksesuardır...

• quote:

Alıntıları Göster
    21 senedir gözlerim bozuk. Şuan 4,5 - 5,5 miyop. Yanılmıyorsam 28 yaşında ilerleme durdu. 5 sene önce ben de gözlükten sıkılıp lazere kafayı takmıştım. Gerekli muayeneelri olup ameliyat için randevu bile almıştım ama çevremden gelen baskı sonucu vazgeçtim. Özellikle prof doktor olan bir aile dostumuz vazgeçirmişti beni. Sonra bir arkadaşım lens kullanmamı önerdi. Üniversite yılalrıdnaki başarısız lens girişimimden sonra pek sıcak bakmadım ama deneyeyim dedim. Acuvue Oasys lensi önermişti. Doktorun da tavsiyesiyle kullanmaya başladım. Çok rahat ettim, 5 yıla yakındır kullanıyorum, arasıra da gözlük takıyorum. Lazer olmaktan çekinenler kendilerine uygun lens kullanmayı deneyebilirler. Bu zamana kadar çevremde lazer ameliyatı olan çok arkadaşım var, çoğu gayet memnun. Bazılarının gözleri tekrar bozuldu. Hatta birisi bir gözünden tekrar olmak zorunda kaldı. 13 yıl önce olan bir arkadaşım var mesela çok memnun. Ameliyatı yapan doktor ve teknik önemli herhalde ve biraz da şans işi gibi geliyor bana. Kimisinde hiç sorun yokken kimisi sürekli kuruluktan ve gece görüşünden rahatsız. İnsan "gözü gibi baktığı" gözü için risk almak istemiyor :) İlginçtir en son muayene olduğum doktorun kendisi de lazer ameliyatı olmuş :) (ama yakın gözlüğü takıyordu ! )Bana da tavsiye etti tabi ama pek sıcak bakmadım. Olmak isteyenler inşallah memnun kalırlar, ama iyi araştırın derim ben.

• Beni de aradılar. Zaten kararsizdim. Burada yorumları okuyunca iyice kararsız kaldım. Bir de gercekten indirim var mı acaba yoksa müşteri çekmek için mı indirim yaptık diyorlar. Bana da 1000 Euro idi 500 e olacaksınız dediler. 110 muayene ücreti. Randevu aldım ama iptal ettirebilirim. Miyop tan şikayetçi değilim aslında. Astigmat beni rahatsız ediyor. Ankara da başka hastaneler ne kadara yapıyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesimk06

Beni de aradılar. Zaten kararsizdim. Burada yorumları okuyunca iyice kararsız kaldım. Bir de gercekten indirim var mı acaba yoksa müşteri çekmek için mı indirim yaptık diyorlar. Bana da 1000 Euro idi 500 e olacaksınız dediler. 110 muayene ücreti. Randevu aldım ama iptal ettirebilirim. Miyop tan şikayetçi değilim aslında. Astigmat beni rahatsız ediyor. Ankara da başka hastaneler ne kadara yapıyor acaba?
    beni henüz aramadılar.. arasalar ne diyecem onuda bilmiyorum. lensi düşünmeye başladım ama normal gözlük numaraları var elimde sanırım lens için farklı şeyler lazım. astigmat numarasını yazmamışlar mesela reçeteye.. nerden bilecem astigmatı şimdi.. işin yoksa tekrar randevu al git..
  • Göz acısı çok kötü bir şey çeken bilir, ALLAH korusun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revenge®

Göz acısı çok kötü bir şey çeken bilir, ALLAH korusun.
    500 Euro bu ameliyat için çok uygun bir rakam fakat akılda soru işaretleri bırakmıyor değil.
    Çünkü bu ameliyatta her kişiye bir defalık kullanılması gereken araç-gereçler var bunların da maliyeti yüksek.
  • quote:

Çok merak ettim, ne yapacaksınız o evi? Benim tahminim ev çok hoşunuza gitti, aynısını yaptıracaksınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Dünya Göz' ü kesinlikle tavsiye etmiyorum.
    Sigortalı olduğumuz halde muayene ücreti 172 lira aldılar. Yazılan gözlük numarasını eczacılar görünce "Kör müsün bu kadar büyük numara yazmışlar?" diye şaşırdılar.

Kac numara yapmışlardı ki?

Reçete böyle:

Dünyagöz'de lazer fırsatı...

Hocam, hiç bilenle bilmeyen bir olur mu?

Yüksek hipermetrop yazmış doktor. Ne var bunda anlamıyorum ki. Büyük numara yazılınca yanlış olduğu nereden çıkıyor. Hem eczacı ne anlar göz numarasının nereden çıktığından. Baksanıza adam reçeteye yorum yazmış " Hipermetrop olmasına rağmen uzak kısmında yazıyor numaralar, garip" diye.

Bence Dünyagöz'den vazgeçmeyin hemen. Sadece doğru doktoru bulun. Bu numaralarda sıkıntı yoksa ki, zannetmiyorum olduğunu, Etiler Dünyagöz'de Efekan Çoşkunseven'e görünün ameliyat düşünüyorsanız. Hipermetrop konusunda üstüne tanımam.

Muayene ücretine gelirsek:

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalaraz

başvurdum aradılar..
    muayene ücreti: 77 normal dok. uzman doktora 135
    eğer lazere uyumluysa 900 tl...
    toplam 1000 tl....

şimdi adanada maya gözü aradım
    500 euro fiyat artı 20 tl muayene ücreti...

şimdi bir arkadaşıı aradım yaz ayında 2000 tlye olmuş 2250 demşler sonra 2000 ne çekmişler....taksit varmış çok memnun olduğunu söylüyor... bakacaz bakalım. hayırlısı...

konuyu açan arkadaşa tşk ederim..
    bende anlık rapor veriyorum..şimdi şimdi

Yahu bana neden fazla dediler anlamıyorum. Muayene ücreti tamam dediğiniz gibi çalışan biri olduğum için 135 lira dediler. Ama lazer amerliyata 495 euro dediler. Toplamda 1310 lira yapıyor. Sizde 1000 lira Pazarlık mı yapacağız ya. Hani araştırmacı biri olmasam ne olacaktı. Çoğu kişi araştırmadan ucuz diye atlıyordur

• quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

quote:

Orijinalden alıntı: Yeehee.

sağ gözümde göz tembelliği var. 3 dü sanırım numarası solda 1.00 önerir misiniz

Maalesef bende de var ve tedavisi yok. Geçen sene gittim Dünyagöz e. Olmaz senin göz diyorlar. Gözlük ya da sert lens. İleri seviyede ise kornea nakli. Kaderimiz bu cekecez.

Bende de göz tembelliği vardı yıllar önce 21 yaşımda falan oldum ameliyat çokta memnunum..

Şu göz doktorları neden olmaz geyiğide sürekli çıkar nereden biliyosunuz olmadıklarını benim tanıştıgım bi çok doktor oldu olmayanlar da zaten ya 50 yaş üstü ya da daha önce başka göz operasyonları geçirdikleri için buna giremiyorlar.. Mesela ben olurken de gözünü çizdirirsen ileride katarakt ameliyatı olunmuyor diyorlardı galiba buda traş..

• quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

quote:

quote:

Maalesef bende de var ve tedavisi yok. Geçen sene gittim Dünyagöz e. Olmaz senin göz diyorlar. Gözlük ya da sert lens. İleri seviyede ise kornea nakli. Kaderimiz bu cekecez.

Bende de göz tembelliği vardı yıllar önce 21 yaşımda falan oldum ameliyat çokta memnunum..

Şu göz doktorları neden olmaz geyiğide sürekli çıkar nereden biliyosunuz olmadıklarını benim tanıştıgım bi çok doktor oldu olmayanlar da zaten ya 50 yaş üstü ya da daha önce başka göz operasyonları geçirdikleri için buna giremiyorlar.. Mesela ben olurken de gözünü çizdirirsen ileride katarakt ameliyatı olunmuyor diyorlardı galiba buda traş..

Alıntıları Göster
    Bir de istanbul göz hastanesini aradım. 400 euroya bıçaklı lazer yaparız dediler. Bir de 650 euroya kartal göz lazeri (bu da bıçaklı) yapabiliriz dediler. Tabi kartal göz nedir tam bilmiyorum. Gece ışık yansıması ve ışık sorunları mı azalıyor yoksa kartal gibi gözün mü oluyor maşallah bilmiyorum . Bir bilgisi olan var mı? Artı olarak dünyagözde de kartal göz ameliyatı var mı ki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Exelente

quote:

Orijinalden alıntı: boxor

ya klasik bir pazarlama taktiği bu.... aynı şekilde şu malum tuzla termal otellerde alışveriş merkezlerinde çekilişle 2 haftalık tatil veriyoruz ayağnz her çekiliş formunu doldurupta sonra kazandınız diyerek keklemeye çalışan firmların taktiği bu..

formu doldur bilgilerini kapsınlar sonra fiyata kökleyip siz ilk 1000 şanslı kişiden birisiniz ayağına gazı verip sonra %50 indirimle fiyatı normale çekmekten başka bir şey değildir. belkide normal fiyat 1000tl iken kampanyalı fiyatı 2500tl gösteri %50 indirimle 1250tl iyerke ekstra olarak 250tl geçirme taktiğidir :)

kanmayınız :)

ayrıca bende düşünüyorum gözler 0.75 ve 1.00.... iett geçip gidiyor göremiyorum hat numaralarını.

ameliyat olunca belli bir süre sonra yine tekrarlıyormuş diyolla doğrumu ?

Üstad zaten senin 0,75-1,00 numara göz bozukluğu bile sayılmaz,zaten ameliyat demez hiçbir doktor sana.İett otobüsü geçiyor hat numaralarını göremiyorum demişsin,biz otobüsün kendisini göremiyoruz gözlüğü çıkarınca :).

Akşam akşam güldürdün beni ya Bende de 0,75 var iki gözde hemde. Bana da çok sıkıntı oluyordu bu iett olayı. Bende geçen yıl gözlük aldım. Keşke iki sene önce alsaymışım. Hiç üstüne düşmemiştim. Ameliyatı düşünmedim değil fakat sizin otobüsü görememe olayından sonra şükrettim halime. Sanırım gözlük kullanmaya devam edeceğim bir süre daha. Belki ileride lens kullanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: caiz2005

quote:

Orijinalden alıntı: Exelente

quote:

Orijinalden alıntı: boxor

ya klasik bir pazarlama taktiği bu.... aynı şekilde şu malum tuzla termal otellerde alışveriş merkezlerinde çekilişle 2 haftalık tatil veriyoruz ayağnz her çekiliş formunu doldurupta sonra kazandınız diyerek keklemeye çalışan firmların taktiği bu..

formu doldur bilgilerini kapsınlar sonra fiyata kökleyip siz ilk 1000 şanslı kişiden birisiniz ayağına gazı verip sonra %50 indirimle fiyatı normale çekmekten başka bir şey değildir. belkide normal fiyat 1000tl iken kampanyalı fiyatı 2500tl gösteri %50 indirimle 1250tl iyerke ekstra olarak 250tl geçirme taktiğidir :)

kanmayınız :)

ayrıca bende düşünüyorum gözler 0.75 ve 1.00.... iett geçip gidiyor göremiyorum hat numaralarını.

ameliyat olunca belli bir süre sonra yine tekrarlıyormuş diyolla doğrumu ?

Üstad zaten senin 0,75-1,00 numara göz bozukluğu bile sayılmaz,zaten ameliyat demez hiçbir doktor sana.İett otobüsü geçiyor hat numaralarını göremiyorum demişsin,biz otobüsün kendisini göremiyoruz gözlüğü çıkarınca :).

Akşam akşam güldürdün beni ya Bende de 0,75 var iki gözde hemde. Bana da çok sıkıntı oluyordu bu iett olayı. Bende geçen yıl gözlük aldım. Keşke iki sene önce alsaymışım. Hiç üstüne düşmemiştim. Ameliyatı düşünmedim değil fakat sizin otobüsü görememe olayından sonra şükrettim halime. Sanırım gözlük kullanmaya devam edeceğim bir süre daha. Belki ileride lens kullanırım.

Alıntıları Göster
    Hemen aradılar. Tam bir pazarlama kampanyası. Numaramı bıraktığıma 1000 pişman oldum.
    Konuştum. ilk 1000 talihliymişim. Çekiliş- şanslı vs diyodu sanırım. Fiyat söyleyemediler. Kalınlığa bağlıymış. Sanki benzinle çalışıyo lazerleri. Cihazları hakkında bilgi vermediler.
    Biraz soru sıkınca oflayıp puflamaya başladılar. Dünya göz çok değişmiş.
    Yakonda bombası patlarsa şaşmam.

• quote:

quote:

quote:

hocam üç yere gittim. dünya göz - maya göz - gazi hastanesi.. üçü de kornea yapımın sivri olmasından dolayı olmaz dedi

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam üç yere gittim. dünya göz - maya göz - gazi hastanesi.. üçü de kornea yapımın sivri olmasından dolayı olmaz dedi

ha bak bu farklı bişey korneanın uyması gerekiyor örneğin inceyse zaten yapılamıyor bu operasyon zaten iyice inceltileceği için ama sen sanki göz tembelliği olana yapılamıyor gibi konuşmussun yada ben öyle anladım :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ha bak bu farklı bişey korneanın uyması gerekiyor örneğin inceyse zaten yapılamıyor bu operasyon zaten iyice inceltileceği için ama sen sanki göz tembelliği olana yapılamıyor gibi konuşmussun yada ben öyle anladım :)

bendeki de buna benziyor. keratakonus diyen çıktı tembellik diye de oldu. ama olmuyor sonuçta.

http://www.dunyagoz.com/hakkimizda/haberler/bizden-haberler/gozu-sik-ovusturmak-keratokonus-hastaligini-siddetlendiriyor.html

bu arada göz tembelliği genelde ameliyatla düzeltilebilen bir vaka deği. çok araştırmıştım

http://www.uzmantv.com/goz-tembelligi-nasil-tedavi-edilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 22 Aralık 2012; 0:31:02 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Muayene ücreti 195 TL. GSS karşılamıyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: serin_su842

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ben kendi göz doktoruma güvendiğim için onun tavsiyesi doğrultusunda 2004 yılında lasik ameliyatı oldum.3 numara miyop ve 1 numara astigmatım vardı.Ameliyattan önce mutlaka belli kontroller yapılmalı, öyle gel hemen ameliyat yapalım diye bir şey yok.Şu ana kadar en ufak bir sıkıntı söz konusu olmadı ve gayet memnunum.Bu işte ameliyatı yapan doktor ve kullanılan cihazlar çok önemli.Benim doktorum o zamanlar Taksim-Elmadağ'da özel bir yerde kendisi yapmıştı operasyonu (bugün orası kapandı, belki de başka bir yere taşındı bilmiyorum artık) Elmadağ da ameliyat oldum 15-20 dk sonra dışarıya çıktım, yürüyerek taksim meydanına gittim.Meydandaki mc donald's da yemek yedim ve otobüse atlayıp evime döndüm. Öyle gözlerim bağlandı, yok 1 gün kapalı kaldı böyle durumlar yaşamadım.2004 yılının Mayıs ayında bu operasyon bu kadar rahat ve kolaydı, bugün tıp için ne kadar kolay olduğunu düşünemiyorum bile.Ama işte dediğim gibi doktor ve ameliyat olunan yer çok önemli, çünkü sağlıkta çok ciddi bir ticaret söz konusu.Böyle bir yere denk gelirseniz yandınız demektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: serin_su842

Yahu bıktım artık bu forumdaki saçma sapan mesajlar ve yorumlar okumaktan yok plazma çok elektrik tüketirmiş yok bilmem neymiş yok doktorlar neden göz ameliyatı olmazmış arkadaşlar Allah herkese beyin vermiş düşünüp kullanın diye kullanamayanlar için yazıyorum lütfen Allah ın nimetine yazık etmeyin çalıştırın şunu azıcık.

Lazer ameliyatı gitgide hızlı bir şekilde gelişen teknolojiler sunuyor şu an ki teknolojiler ile bundan 5-6 yıl önceki ilk teknolojiler arasında dağlar kadar fark var.Göz gelişimini ve kötü gidişatını 25-27 de durdurur daha iyiye de kötüye de gitmez göz lazer tedavileri de son 2-3 yıldır iyice gelişti.EEEE piyasada 30 yaşından genç hemen hemen hiç doktor yok.Olanlar zaten ameliyat oluyorlar.Ortalıkta gözlükle dolaşan doktor gördünüz diye hemen bütün doktorlar neden ameliyat olmuyor demeyin.

Son olarak arkadaşlar benim 15 den fazla tanıdığım istanbul göz hastanesi ve dünyagöz hastanesinde göz ameliyatı oldular bunların birkaç tanesi dünyagöz de oldular.Ama onlar bile keşke istanbul göz hastanesinde olsaydım da cebimden bir ton para çıkmasaydı diyorlar.İstanbul göz hastanesinde doktor Turgay bey var soy ismini bilmiyorum gidince öğrenirsiniz bu işin en iyisidir kendisi ve ben de çok yakın zamanda Turgay bey e ameliyat olmak istiyorum.İstanbulgöz de ameliyat olan arkadaşlar dan bir iki tanesi önce dünyagöz hastanesine gitmişler 150-250 tl arası muayene ücreti almışlar ameliyat için ise fiyat 2000 tl den 3500 tl ye kadar çıkıyor daha sonra istanbul göz hastanesine gitmişler 70 tl muayene ücreti vermişler.Ama sabit fiyat olmaması dünyagöz ile alakalı değil geçenlerde ben de istanbul gçz hastanesine gittim muayene için kampanya yapmışlardı sigortalıları 25 tl ye muayene ediyorlardı ameliyat için is 400 ile 650 euro arası değişiyor dediler

hocam ben mesajımı attıktan sonra sizin mesajınıza baktım.Bahsettiğiniz doktor Turgay Çetin benim de göz ameliyatını kendisi yapmıştı. 10-22 yaş arası 12 yıl boyunca gözlük kullandım ve Turgay Çetin dışında hiç bir doktora muayene olmadım.Kendisinin Şişli'de özel muayenehanesi vardır.İsteyen olursa oranın telefon numarasını verebilirim.Turgay Bey'in cep telefonu numarasını da biliyorum, ama onu habersiz olarak vermek pek uygun olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_sparrow_82 -- 22 Aralık 2012; 2:22:35 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.